Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já anoJako první je tu rychlíková lokomotiva 264.0, kterou určitě nikdo nezná :
Ex VIb BNB, měly čísla 126 a 127Lokálkový unikát Tschokl (čokl) 312.7, který existoval ve dvou kusech na trati 8C česká Kamenice - Česká Lípa:
Za doby KKStB měly zajímavou řadu-162.Stejně jako výkonná matylda 313.4, užívaná i na těch nejstrmějších komerciálkách (například z Velkého Března do Verneřic):
Ex 180 KKStBNakonec téměř "heavy metal", silné pětispřežní nákladní lokomotivy s rozsáhlou přechodností na horské trati, určené primárně pro převážení uhlí z mostecké pánve přes Moldavu do Saska - tři řady navzájem příbuzné a navzájem si podobné - 523.0, 524.0 (čtyři odlišná provedení) a 524.2 (vznikla rekonstrukcí 523.0). Tyto lokomotivy si v Rakousku vysloužily pro svůj vzhled přezdívky Bauernschreck (strašidlo) nebo Lautsprecher (amplion)
Varianty KkStB se samozřejmě chystají, ale hodily by se mi nějaké podklady k těm mosazným cedulím s válečnou kategorií popř.celkově materiály k popisům lokomotiv Něco málo mám, ale jen pro 310.0. Vagony KKStB by byly taky, ale zase to visí na popisech. I jezdit by bylo kde, trať Arlberg 1910 od italských tvůrců je moc pěkná.VáclavS napsal:... Jen bych se přimlouval i za varianty původních majitelů....
Milý mladý příteli, nevíš o čem mluvíšČouda napsal:Pikku když píšeš o válečných variantách, tak ti můžu dodat texturu hákového kříže a přesné podklady uniforem jak německých, tak ruských vojáků atd. atd.

Pikku napsal:Ve svém archivu jsem objevil pár fotografií z letního potulování po DvoukolejceKdo uhádne, která lokomotiva vykonává TPZ, může k ní napsat readme
Navíc první tři úspěšní zájemci obdrží v případě zájmu odkaz ke stažení. Odpovědi zasílejte prosím buď v SZ, ...
Ovšem znám i hodnocení od čet vyloženě kladná, osádky si pochvalovaly neuvěřitelně klidný chod stroje i za vyšších rychlostí, výkonnost a spolehlivost. Vyšší spotřeba uhlí a o chlup horší vlastnosti oproti škodováckému typu znamenaly pro ČKD pouze tři vyrobené stroje (a tyto jsou již rozeslány mezi účastníky soutěžePAja26 napsal:... byly výkonné, ale náročné na obsluhu a u čet tak velmi neoblíbené.

Tak to vim naprosto přesně - Zelený Anton je ke stažení u Pikka již od 8.8.2010. Viz příspěvek http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/888&pid=108898#pid108898MATOT napsal:Ahojte.Prosim vás ekzistuje na stiahnutie aj model Zel.Antona ? Vdaka.A ak áno tak kde by sa to dalo stiahnuť ? Vdaka.
Zopakuji i zde to, co jsem před chvílí napsal do vlákna Aktivity Tommyho55:Čouda napsal:.... U všech tříválcových loko ti chybí náhon k šoupátku u třetího válce hodně viditelná chyba. .....
Milý mladý příteli, psal jsem, že nedělám modely podle fotek, ani podle výkresů, ale podle OKA. Což je dost rozdíl. Nejen, že mým lokomotivám chybí náhon k šoupátku, nejen že nemám posunuté kliky, ale mám na svých modelech tolik chyb, že jsou vlastně neprovozuschopné! Nezbývá ti tedy nic jiného (případně fandovi z Jaroměře) jezdit parními lokomotivami ostatních tvůrců. A bude to už jen horší, například moje modely lokomotiv se ssací brzdou mají naprosto nevhodné hadice tlakové brzdy (což je snad dokonce trestuhodné!) a dokonce používám jedny a ty samé textury pro různé lokomotivy, což asi bude pro většinu z vás šokující zjištění.Čouda napsal:Pikku ... Psal jsi, že neděláš stroje podle výkresů, ale podle fotek. Podle jakých fotek? U všech tříválcových loko ti chybí náhon k šoupátku u třetího válce ....