JiříkTK
Pomocník strojvedoucího
Ono se na většině úseků této trati těch 10-15 let ztratí. Pokud ovšem následovníci Petra H. příliš nemodernizovali.Petr Novák napsal:Takže s parním provozem se nepočítá?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono se na většině úseků této trati těch 10-15 let ztratí. Pokud ovšem následovníci Petra H. příliš nemodernizovali.Petr Novák napsal:Takže s parním provozem se nepočítá?![]()
To,že není úplně vymodelován prostřední válec nic nebrání tomu,aby mašina byla nastavena v engu jako trojčitá...Jako fíra nemám čas koukat na dvířka kotle,ani to nemám zapotřebí,když mám zapnutého automatického topiče.Je to jen o tom,co považuji za prioritu.Fíra má koukat na trať a ne poletovat nad vlakem nebo nedej bože,sedět někde ve vagonu vlaku,co má řídit.A vymodelovat trojčitou mašinu,to je majstrštyk.Takže buďme rádi,že Pikku občas něco pustí ven...Patton napsal:Ahoj,
modely parních lokomotiv od pikka jsou to nejlepší co jsem do msts našel.Nechci teď vypadat jak nějakej hnidopich ale poněvadž jsem s nimi najezdil spostu msts Km tak jsem našel pár chybek. Asi ta největší byla , že řada 498.0 je vymodelována pouze jako dvojčitá prostřední válec chybí. A u moderních lokomotiv jsou jakási prapodivná moderní dvířka do topeniště s okýnkem. Nic takového jsem na našich lokomotivách nikdy neviděl. Naše moderní lokomotivy měly TZV. batrflajky které se rozevíraly do stran.
Jinak ještě jednou říkam modely jsou suprové
Preto som u všetkých osobných vozov v mojom trainsete zrušil pohľady 5, podľa mňa je to pre modelárov zbytočná práca naviac. Ide predsa viacmenej o simulátor rušňovodiča.Petr Novák napsal:...Fíra má koukat na trať a ne poletovat nad vlakem nebo nedej bože,sedět někde ve vagonu vlaku,co má řídit...
Zbyněk Šemora napsal:.......
Ale nejlepší u klávesy 5 je pohled z levého okénka v kabině lokomotivy. Mě to celkem vadilo při odjezdu ze stanice, že jsem nemohl koukat po peroně a po výpravčím, respektive vlakvedoucím, jak mám za ty roky zažito.
Máte recht.Dan J. napsal:Přesně tak, taky jsem moc rád, když je nadefinovaný pohled z levého okna mašinky, je to dalko reálnější než běhat po vozech.
Dan
Bobi680 napsal:Byl by někdo ochotný (kdybych zaslal fotodokumentaci na stroj 475.101) tak tu mašinku uděalt nebo předělat současnou do msts?..Kabinu už si fotil Deterio![]()
Bobi680 napsal:Však já ju mám stáhlou a vím,že existuje..Jen mně jde o to,že ten model je "otřesný" kvalita textur nic moc,model je nic moc,žádné detaily na mašině atd..A já jsem ochotný všechno nafotit a poslat fotky na textury..o toto mně jde,že by se udělal kompletně nový stroj..
Honza napsal:Bobi680, víš, jsi tu čerstvě, tak važ slova. Autor 475.1 ve své době odvedl slušnou práci, o žádném otřesném modelu nemluv. To, že dnes jsou vyšší nároky na modely, ale také nám víc umožňuje MSTS díky Binu, je věc druhá. A další věc je, že fotky na textury, zvlášť u parních loko, jsou to poslední. Jen na okraj prozradím, že nový model 475.1 existuje, ale zda ho autor někdy zveřejní, to je otázka.