Modely parních lokomotiv ČSD

Kadr napsal:
... Pikku, když už si smazal stěrače na modelu tak si je mohl alespoň zaretušovat na textuře, navíc na jednom stanovišti pri vykukuje šedá textura.Určitě tě to netrápí. :P
No to mě tedy určitě netrápí :D Když se objevil ShapeViewer, říkal jsem si, jaký je to pomocník pro skinaře. (Nevím, zda někdo ještě vůbec dokáže pochopit a ocenit skiny z doby, kdy tento program neexistoval.) Teď vidím, že důležitějsí než jak model vypadá v MsTS je to, zda v SVieweru uspokojí naše nejniternější očekávání a tužby (Třeba zda má nebo nemá stěrače a podobné blbosti.) Kluci, chcete-li se realisovat, prosím, nafoťte ten krám, domodelujte detaily, naskinujte sami a buďte s pokojem. Co budete dělat, až zveřejním svoje nové elektrické lokomotivy? Budete plakat jako Otík11 (ano, ten co Kadrovy textury vydával za svoje), že moje nové modely nemají stěrače ? Že nemodeluji podvozky jako u reálné předlohy, ale tak, abych nepřekročil počet polygonů který jsem si stanovil ? (A pokud bych to vymodeloval jako v reálu, budete plakat, že moje modely mají neúnosný počet polygonů?) Nebo vám bude stále vadit, že neskáču jak vy křiklouni pískáte? Líbí se mi Čoudo tvá touha po dokonalosti, ale mnohé ze skinů velblouda stažených od tebe mi připadaly dost amatérsky zpracované. (Ovšem stěrače měly, alespoň snad ;) )

Nějak jsme tu Pikkovi zahltili vlákno ... prosím moderátory o přesun příspěvků cca od strany 22 do samostatného tématu Chování modelů parních lokomotiv. Díky. Honza U.

Naposled editoval moderátor:
Kdo byl na posledním MsTS setkání, měl možnost vidět některé mé připravované novinky. Kdo na setkání nebyl, má možnost podívat se nyní ;) Ucelená řada prvorepublikových parních lokomotiv z třicátých let. Slavné mikádo, nasazované na elitní výkony, neméně slavný anton pro ty nejtěžší rychlíky a přímá konkurentka řady 464.0, osamocený prototyp báby s nůší. Pro ty, co plavou v přezdívkách, řada 387.0, 486.0 a 475.0. Ať žije škodovácká unifikace :) Všechny modely mají navíc animovaný i prostřední válec s ojnicí a SNAD bude k disposici i novější verse unifikované čs.parní kabiny a zcela nové enginy od zsr. Ani jeden model ovšem nemá stěrače :D

a62e1acbaab458f9df194edc4bba1da5.jpg

eab6aa7f41cc278a27ddbc6a75e24173.jpg

ab680b678e9d1c727602ad2ff2c45127.jpg

Pikku-fantastické, Mikáda veľmi môžem, hlavne odvtedy čo som videl Železného dědka.

Tak tohle je bomba!! Ale to už je u Tebe standart ;) Už se nemůžu dočkat až proženu Mikádo nebo Antona!

Ahoj Pikku.
Co k tomu dodat. Vše bylo řečeno výš, opravdu nádhera a už se moc moc těším. Jen tak věc z jiného ranku, napodobeninu Mikáda a Bobinky jsem kdysi doma co by vláček na Merkur, ale podobnost byla opravdu malá a tendr k Mikádu se nepodobal vůbec:D, proto se nemohu dočkat, tak reálné podoby této mašinky v MSTS.;)
S pozdravem Dan.

Stary napsal:
Pikku smekam, opravdu perfektni prace!

V podstate súhlas, o to väčší, že náš admin a zároveň jeden zo zakladateľov domácej scény sa už dlho k problematike modelov pre MSTS verejne nevyjadril.
Že by svitalo na nové časy a niekto naberal druhý dych ??? :cool:

Ja vôbec nie som na ČSD a na parnú trakciu už vôbec nie, ale takéto kvalitné modely parných rušňov Pikku nemajú ani v RS ani v RW. Dovolím si tvrdiť že kvalitnejšie som ešte ani nevidel.

Nic ve zlým ale traktor je traktor :-D :-D :-D :-D :-D :-D. Jen to mikádo mě celkem láká to musím přiznat...

Čouda napsal:
Nic ve zlým ale traktor je traktor :-D :-D :-D :-D :-D :-D. Jen to mikádo mě celkem láká to musím přiznat...

No vidíš, a mě se zdálo, že na slezině se Tonouše nemůžeš dočkat :D

Tos to trošku poplet. Asi tě zmátla ta podoba... ;-)
A už máš na mikádu ztenčený ty paprsky? :-D:-D:-D

Přátelé, kamarádi, protože dobrých zpráv stále méně a méně (a taky protože se zítra oslavuje Den vítězství), rozhodl jsem se zveřejnit první next gen model parní lokomotivy - známé mikádo ve dvou variantách. Děkuji všem svým spolupracovníkům a přátelům, kteří se na tomto modelu jakkoli podíleli. Vy ostatní si užívejte parní legendy předválečné ČSR. Obrázek pro představu je zde :

88fd72d3695edc03270976526c66a1de.jpg

Chtěl bych jen upozornit, že model je určen zkušeným uživatelům MsTS !

"Přátelé, čeká nás kritický den. A protože dobrých zpráv je čím dál tím míň, je třeba těm špatným zprávám dávat úsměvná hesla"
Krásná Líza, dědek by byl potěšen! :D

Pikku, klobou dolů. Všechny Tvoje modely jsou parádní ale Mikádo je naprosto bezkonkurenční!

Ahoj Pikku.
Takže mašinka zařazena v aktivitě Os 1200 GVD 1969/70 Olomouc - Opava - Ostrava Poruba, měl bych ale jeden dotaz. Po zapnutí světel mi vlastně mašinka ven vůbec nesvítí, takže když onen Os vyjíždí z Olomouce v 3:55, tak koukám z okna do tmy a v MSTS je prd vidět.:D Jinak ty jiskry z komína, tak to je něco, co jsem v MSTS ještě neiděl.:D Mašinka je opravdu překrásná. Jen ta světla mi chybí. nejde to nějak upravit aby osvetlovala alespoň trochu trať? :D

Dan J. napsal:
... Po zapnutí světel mi vlastně mašinka ven vůbec nesvítí ... nejde to nějak upravit aby osvetlovala alespoň trochu trať? :D

Jsem rád, že si někdo všiml létajících jisker z komína. A co se týče osvětlení trati v noci - pořád všichni vyžadujete 100% realitu a pak se divíte, že mikádo BEZ reflektoru NESVÍTÍ :D

Back
Nahoře