Modely parních lokomotiv ČSD

Neberte to prosím nějak zle ;) Msts se věnuji již od roku 2005 pravidelně si čtu toto forum..Jen jsem chtěl nabídnou fotodokumentaci na tento stroj ;) Přišlo mně,že by šla zvednou kvalita modelu..nechtěl jsem nějak krizitovat..Jsem rád za to co je..A uznávám práci druhých ..

Bobi680 napsal:
...Msts se věnuji již od roku 2005 pravidelně si čtu toto forum...
Tomu sa tu od roku 2004 venuje asi 1000 ľudí.:D
Modely, skiny, trate, kabíny, zvuky a ich tvorba je venovanie v inom slova zmysle.:cool:

Bobi680 napsal:
Přišlo mně,že by šla zvednou kvalita modelu..

Nech sa páči. Model je hotový. Teraz už stačí spraviť len FraightAnim, ktorý ti doplní chýbajúce detaily. Hor sa do práce. A nezabudni ukázať screeny. Rád sa pozriem ako ti to ide od ruky.

Neumím modelovat,ani na to nemám moc času..Jen jsem řekl můj upřímný názor na model 475.1 z nevím jakého roku..Třeba modely které se dělají dnes..Od pana Skury 109E to je naprostá špica..Takovou kdyby někdo udělal Šlechtičnu nebo cokoliv jiného to by byla pastva pro oči..Jen jsem chtěl nabídnou textury na model..Takže se omlouvám a asi to necháme být..Nechtěl jsem se nikoho dotknout jen jsem sroval starý model s novýma nic víc ..Umět modelovat a mít na to čas tak se do toho s chutí pustím..a zvlášť když někdo dělá model lokomotivy kterou má v srdci..Proto mně trápilo,že 475.101 vypadá tak jak vypadá..

Bobi680 napsal:
Neumím modelovat,ani na to nemám moc času..Jen jsem řekl můj upřímný názor na model 475.1 z nevím jakého roku..

Tak potom sa budeš musieť uspokojiť s tým čo je.

Jsem student,takže zatím to není tak slavné.Jinak jsem rád i za to co je,jen tu mám strašně moc fotek v počítači a já nejsem ten typ člověka co si je chce nechat pro sebe,ale rád bych se s nimi podělil aby z nich byl nějaký užitek..A právě mně napadla ta Šlechtična..Ještě by se dal nafotit Skaličák 433.001..Teoreticky i nahrát zvuky jak na Šlechtičnu tak na Skaličáka,ale to bych musel nějak vymyslet na co to nahrát..

No keď som bol študent, tak toho času bolo ešte relatívne dosť. Ale čím ďalej je to horšie...

Pokud jsou ty fotky fakt dobré, zkus je nabídnout Smejkimu, ten shání kvalitní textury na páry jak sůl a má 475.1 do TRS postavenou, spolupracuje s Pikkem ..... a další už může být jen otázkou ochoty domluvit se.

Honzo, děkuji Ti mnohokrát za vagon CSDvagPtdr s lokomotivou. Je prostě nádherný a pro vlaky s parními lokomotivami úžasný. D í k y ! ! !

Zdravím.
Prosím poraďte někdo, mám problém s pohledem v kabině, u ČSD 423, tedy takto, kde se upravuje pohled pod klávesou 5? Jde o to, že je mašinka sice upravená pro MSTS Bin, ale po přechodu na stanovišti se přehodí pohled šipkama k topiči a pohled klávesou zůstane taky stejný, další postřeh, mašince po přechodu nesvítí světla, jen světelný kužel. Chystám s ní v aktivitě noční návrat do Olomouce a je to dost podstatný problém. Jonak mašinka zde:
http://www.mojevlacky.cz/
Kabina zde:
http://jurajp-msts-skiny.webnode.cz/
Dan

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem si ty kabiny a zvuky hold nasměroval na naše České.:D Ale má jiný problém a to u Albatrose, prosím vás, kde se definuje množství uhlí a vody, když přestoupím do mašinky stojící v aktivitě jako loose consists, po přestupu mám totiž 300% uhlí a 0% vody a animované uhlí v tendru mi vylítne až nad troleje.:( Předem díky. Dan

Tak už jsem to našel, já ten řádek hledal ve wag souboru, tam kde je nastaveno tankování (vzdálenost od bodu), ale stejně nevím, který parametr poopravit, už jsem opravil uhlí snížením hodnoty vyznačené červeně, ale zase mašinka neustále chlastá vodu a stav je stále nulový, co je který parametr v onom žádku?
EngineVariables( 1000 700 3180 220 300 20500 350 20000 1 1 ).

Dan J. napsal:
Tak už jsem to našel, já ten řádek hledal ve wag souboru, tam kde je nastaveno tankování (vzdálenost od bodu), ale stejně nevím, který parametr poopravit, už jsem opravil uhlí snížením hodnoty vyznačené červeně, ale zase mašinka neustále chlastá vodu a stav je stále nulový, co je který parametr v onom žádku?
EngineVariables( 1000 700 3180 220 300 20500 350 20000 1 1 ).
Použij toto nastavení,mělo by to fungovat:
EngineVariables ( 1000 2220 3180 232 70000 22500 350 1 1
záleží na nastavení parametrů kotle,u mě je to bez problému :D

Dokud se nedozvím, kdo upnul moje modely na veřejné úložiště, nepůjde ven ani kolo.

No tak to je svinstvo nejhrubšího kalibru!!! Vůbec se Vám, Pikku, nedívím. Jen mám obavu, že provinilec se stejně nepřizná a my slušní na to doplatíme :(

Tak jsem se dozvěděl, že zveřejnění modelů je trest za to, že neodpovídám na SZ tohoto fora. Tak se tu mějte krásně a děkuji vám všem

Naposled editoval moderátor:
Dobrý den.
Asi 8krát jsem si zkoušel od Pikka stáhnout 556.1. Ale buď se mi stáhnou jen .ace soubory, nebo dokonce prázdná složka. Co s tím mám dělat? (OS Windows7, používám Google)
Předem děkuji za každou radu.

Back
Nahoře