Modely parních lokomotiv ČSD

Defaultní lokomotivy se ani nenačtou při startu MSTS. Jinak někdy to spadne, někdy ne.

Naposled editoval moderátor:
Všem co pádá Šlechta, tak zkuste u 475 101 v sekci CylinderFX přepsat na
CylindersFX
(
-1.9 0.61 4.7 0 -1 0 0.15
)
CylindersFX
(
1.9 0.61 4.7 0 -1 0 0.15
)
Nejdůležitější je editovat všechny hodnoty do řádku.
Mám takovou teorii a potřebuju si ji ověřit. Děkuji všem

h

Přeji příjemný den.Neví někdo kde sehnat parní lokomotivu 310 a tuto kterou neznám je na stránkách http://www.litomysky.cz/Z/imAZL/AZLGS4.jpg

Děkuji za odpověď.

Pozor pozor:Na pátou kolej přijíždí osobní vlak 242 003-9 ze směru Praha Hlavní nádraží ,Pardubi do Brna...

Re: h

Dejvid napsal:
Přeji příjemný den.Neví někdo kde sehnat parní lokomotivu 310 a tuto ...

Jestli myslíš rakouskou řadu 310 tak ta je určitě na rakouských stránkách http://www.trainsimaustria.at.tt nebo na stránkách jejího autora Klause Kramla a ta americká GS4 je určitě na http://www.train-sim.com Ovšem obávám se, že americká GS4 se v Evropě potažmo na kolejch ČSD moc nevyskytovala (viz název vlákna) 8)

Hledal jsem vlákno,kam bych to napsal a nakonec je to zde.Chtěl bych se zeptat,zda-li je možné u loko nastavit světla pod Binem tak,aby byly tři stavy.Při spuštění aktivity loko nesvítí ( v noci svítí pouze poziční světla).Po stisknutí klávesy H se rozsvítí pouze poziční světla a pokud je loko solo či na konci vlaku,tak též i červená koncová.A po dalším stisknutí klávesy H se rozsvítí čelní reflektor.
Zkusil jsem použít Hedalights z motorů,ale nefunguje to.Při startu aktivity mi nic nesvítí,při stisku klávesy H se rozsvítí vše,tedy i čelní reflektor.Dá se to nějak upravit anebo mají páry nadefinovány pouze dva stavy světel?

Vrbam se v sekci reklamích nátěrů ptal na otočené verze modelů,u motorů a elektrik je to skoro jedno,ale jak je tomu u parniček?Jistě,mohu si model otočit v CB,ale parničky nemají rv cab,ani ho mít nemohou a pak je nastavení světel pro jízdu komínem vzad a některé tendrovky mají na tendru další reflektor,bylo by škoda ho nevyužít,např.475.0

Já jsem si u cabů vytvočil pro loko 477, 464, 524 aj. i verze _rv.cvf a pohled jsem nechal tak jak je. Jen mi šlo o to aby se to poskládalo jinak v menu pod F9.

Vrbam napsal:
Já jsem si u cabů vytvočil pro loko 477, 464, 524 aj. i verze _rv.cvf a pohled jsem nechal tak jak je. Jen mi šlo o to aby se to poskládalo jinak v menu pod F9.
No a světla? Co ten zadní reflektor na tendru,ten ti funguje?

Petr Novák napsal:
Vrbam napsal:
No a světla? Co ten zadní reflektor na tendru,ten ti funguje?
V tom jsem se nevrtal

Vrbam napsal:
Já jsem si u cabů vytvočil pro loko 477, 464, 524 aj. i verze _rv.cvf a pohled jsem nechal tak jak je. ...
Já jsem nafotil stanoviště 464.202 pro komplet rv kabinu. Zadní by měla mít front stejný jako přední (tu armaturu), ale místo předních pohledů čelními okny budou zadní přes boky uhláku. Jen mít čas na dokončení.

Jacek napsal:
Vrbam napsal:
Já jsem si u cabů vytvočil pro loko 477, 464, 524 aj. i verze _rv.cvf a pohled jsem nechal tak jak je. ...
Já jsem nafotil stanoviště 464.202 pro komplet rv kabinu. Zadní by měla mít front stejný jako přední (tu armaturu), ale místo předních pohledů čelními okny budou zadní přes boky uhláku. Jen mít čas na dokončení.
Když jede pára uhlím napřed tak stejně fíra je otočený směrem ke kotli a jen si kroutí krk. Většinou se to dělalo tak, že jeden řídil a druhý sledoval trať.

Vrbam napsal:
Jacek napsal:
Vrbam napsal:
Když jede pára uhlím napřed tak stejně fíra je otočený směrem ke kotli a jen si kroutí krk. Většinou se to dělalo tak, že jeden řídil a druhý sledoval trať.
No však jo, buď budeš čelem ke kotli a budeš se moct v kabině otočit, nebo budeš muset nasadit brýle a mít hlavu i v dešti venku :D

Vydržte pánové, už se píše readme pro dva nové modely parních tendrovek ČSD. Omlouvám se za zpoždění, ale myslím, že to tentokrát bude zase stát za to :wink:

Tak, od 8.11 2007 19.00 můžete stahovat jednak trojici 464.0 a jednak dvojici 456.0. Modely mají i stíny, zvuky, kabiny, vše co jest zapotřebí pro správný běh v MSTS, prostě postupujte podle návodu a vše proběhne bez problémů. Chtěl bych tímto PODĚKOVAT VELICE mým betatesterům, že do dnešního rána nepřišli na to, že krasin byl o 30 cm posunutý :wink: Aby nebylo parním lokomotivám smutno, v sekci vagóny najdete rychlíkový set od Ringhoffera doplněný vagonem Da z Královopolské.

Vzhledem k tomu, že v archivu s ušatou byla jedna chybka stáhněte si 464.0 prosím znova. Omlouvám se za případné potíže. :roll:

Hezký den, vím, že to je vlákno k parním mašinkám, ale nechci zakládat nové téma a tak se zeptám zde. Chci se zeptat Pikka, jestli nebude k rychlíkovým vozům Ca 1930 přiřazena v budoucnu i varianta z roku 1950. Dost jsem ji používal v aktivitách a v novém vydání mi chybí, jinak skvělá práce a nové mašinky, nádhera. S pozdravem Dan. :D

Back
Nahoře