Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nejdůležitější je editovat všechny hodnoty do řádku.CylindersFX
(
-1.9 0.61 4.7 0 -1 0 0.15
)
CylindersFX
(
1.9 0.61 4.7 0 -1 0 0.15
)
Dejvid napsal:Přeji příjemný den.Neví někdo kde sehnat parní lokomotivu 310 a tuto ...
No a světla? Co ten zadní reflektor na tendru,ten ti funguje?Vrbam napsal:Já jsem si u cabů vytvočil pro loko 477, 464, 524 aj. i verze _rv.cvf a pohled jsem nechal tak jak je. Jen mi šlo o to aby se to poskládalo jinak v menu pod F9.
V tom jsem se nevrtalPetr Novák napsal:No a světla? Co ten zadní reflektor na tendru,ten ti funguje?Vrbam napsal:Já jsem si u cabů vytvočil pro loko 477, 464, 524 aj. i verze _rv.cvf a pohled jsem nechal tak jak je. Jen mi šlo o to aby se to poskládalo jinak v menu pod F9.
Já jsem nafotil stanoviště 464.202 pro komplet rv kabinu. Zadní by měla mít front stejný jako přední (tu armaturu), ale místo předních pohledů čelními okny budou zadní přes boky uhláku. Jen mít čas na dokončení.Vrbam napsal:Já jsem si u cabů vytvočil pro loko 477, 464, 524 aj. i verze _rv.cvf a pohled jsem nechal tak jak je. ...
Když jede pára uhlím napřed tak stejně fíra je otočený směrem ke kotli a jen si kroutí krk. Většinou se to dělalo tak, že jeden řídil a druhý sledoval trať.Jacek napsal:Já jsem nafotil stanoviště 464.202 pro komplet rv kabinu. Zadní by měla mít front stejný jako přední (tu armaturu), ale místo předních pohledů čelními okny budou zadní přes boky uhláku. Jen mít čas na dokončení.Vrbam napsal:Já jsem si u cabů vytvočil pro loko 477, 464, 524 aj. i verze _rv.cvf a pohled jsem nechal tak jak je. ...
No však jo, buď budeš čelem ke kotli a budeš se moct v kabině otočit, nebo budeš muset nasadit brýle a mít hlavu i v dešti venkuVrbam napsal:Když jede pára uhlím napřed tak stejně fíra je otočený směrem ke kotli a jen si kroutí krk. Většinou se to dělalo tak, že jeden řídil a druhý sledoval trať.Jacek napsal:Já jsem nafotil stanoviště 464.202 pro komplet rv kabinu. Zadní by měla mít front stejný jako přední (tu armaturu), ale místo předních pohledů čelními okny budou zadní přes boky uhláku. Jen mít čas na dokončení.Vrbam napsal:Já jsem si u cabů vytvočil pro loko 477, 464, 524 aj. i verze _rv.cvf a pohled jsem nechal tak jak je. ...