David Hájek
Pomocník strojvedoucího
duuso napsal:Presne tak, a to hovorím aj za seba.Pikku napsal:Termín release se blíží ruku v ruce s jinou radostnou událostí
Chlapi,tak to už jsme tři.
David
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
duuso napsal:Presne tak, a to hovorím aj za seba.Pikku napsal:Termín release se blíží ruku v ruce s jinou radostnou událostí
Pikku napsal:Jo, a ten reflektor na středu dýmnice nebyl originál pro 556, ale byl z papouška :salut:
Čouda napsal:Jinak nestojí za to domapovat ten model do detailů jako jsou ty madla, protizávaží apodobně? já osobně si myslím, že by to stálo za to. Ovšem rozhodnutí je jenom na tobě. P.S. mohl bys mi poskytnout tu fotečku?
Pikku, ty nestydo jeden. Tak ty odmietaš vyhovieť žiadosti kolegu na úpravu modelu ?! No fuj ... Toto je hotová podpásovka, nechať štokra s takýmto do očí bijúcim nedostatkom !!!Pikku napsal:Nestojí to za to přemapovat ...Čouda napsal:Jinak nestojí za to domapovat ten model do detailů jako jsou ty madla, protizávaží apodobně? ...
Čouda napsal:Chápu, že je to obtížné, ALE.... Holt když není chuť já nikoho nutit nemůžu..
Překontrolovat soulad .con s adresářem a úplnost souborů v adresáři loko včetně kabiny.Dan J. napsal:.. Nevíte někdo prosím co s tím ?
No nic proti Brejlounům,Čouda napsal:Tak tam dej brejlovce no.
Dan J. napsal:... ČSD 555.035 a 555.3012 (mazut). Nevím zda jsou v trainsetu BP...
Pikku zdravím.Pikku napsal:Dan J. napsal:... ČSD 555.035 a 555.3012 (mazut). Nevím zda jsou v trainsetu BP...
Tyhle lokomotivy mi nic neříkají - zkus sem umístit nějaký obrázek z SVieweru, ale jiné němky než ty od Uwe Franka co jsem skinoval stejně za moc nestojí. A navíc se chystá jedno překvapení za použití podvozku 556.0 ...
To, že nejde model přidat do světa má za příčinu (polud je to správně vyexportovaný model) v chybějícím nebo nesprávném souboru .sd .
Zkoušel jsi i stáhnout to odtud http://www.simtrains.eu/TS/parni_loko/ a ještě jedna věc máš v trainsetu 380tku?Dan J. napsal:... Stáhnul jsem je ze Sinusu znovu a stejně pád.
S přáním hezkého dne Dan.![]()