bob57_cz
Učitel češtiny
Nejsem s Džordžem v "přímém kontaktu", jako jsme byli, když začínal. Na a po slezině si udělal pár poznámek s požadavky na papír a do hlavy a souběžně sbírá totéž z celého světa. Nemám info o ničem, na čem momentálně přímo dělá a jak je daleko, prakticky je info jen na jeho stránkách obecně. "Účty" nikomu neskládá a nemusí. Co obnáší zpětné inženýrství, snad víš sám. Já nemám ani na normální programování.Martens napsal:Bobe a co normální animace a ovládání pro pulsní regulaci a řady x5x, x6x a další, aby šlo normálně animovat? Dělá na tom taky?bob57_cz napsal:Klídek, Džordž už na těch sběračích nějakou dobu dělá, takže Frantíci si to posléze jen přemapují a bude to fungovat stejně.
Musíme se spolehnout, že když prohlásil, že na tom dělá, tak to tak i je.
Zatím o žádnou konzultaci nepožádal, tak si snad ví rady i bez lam, jako jsme my. Já můžu stejně jako spousta aktivních fírů poradit jen s reálem a tam už jsem pro potřebné další fce snad sdělil dost, na co jsem byl tázán. Na druhou stranu v jedné poznámce Džordž připustil, že na některé fce a požadavky pozapomněl, tak se můžeme připomenout.
Bude-li to v jeho silách, pokusí se o řešení čehokoliv prospěšného v rámci limitů, do kterých se musí vejít.
S těmi rajčáky se snad připomeneme. Já to vidím ale na jinou filozofii- a sice možnost snímat mapování klávesy a tomu přiřadit/promítnout pevný nod v cvf z TwoState(TriState) - stisklá klávesa=nod2, volná klávesa=nod1, na více poloh s proměnlivou rychlostí "krokování" to nevidím ani náhodou.