Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jacek i old, tam měli pneumotor. Tak je tam jen zvuk klapnutí "volantu"Dráčik napsal:Zvuk shuntov? A ten je aký?
Zbyněk Šemora napsal:Tak je tam jen zvuk klapnutí "volantu".
Asi by jsi měl tu 240 naladit Ty.
tak jsem se na to podíval a tady je ukázka:Zbyněk Šemora napsal:Takže abychom jen zde nepsali prázdná slova, zaměříme se na 451. Nedalo mi to a znovu jsem porovnal sms soubory od Dejva, které mi hrály OK. A našel jsem to co jsem hledal. Jak jsem psal výše, že mi nesedí zvuk trakčáků.
Dejv použil trakcni_motory1.wav, ale Jacek trakcni_motory.wav. Po dopsání 1 už to hraje jak má. Ještě doplním že volume trakčáků jsem stáhl z 1.0 na 0.1 a ještě se mi to zdá dost. Mohou se použít i menší čísla? To je obecný problém všech eletrik. Nebo zeslabit přímo waw. Pak by tento zvuk byl i méně zkreslený.
Naopak kompresor jsem (v aktualizaci 7.2) dal na hodnotu 1.0. Je umístěn hned za umakartovou stěnou kabiny a je to nejsilnější zvuk na stanovišti.
Ale při brzdění se ozývá jeden pazvuk, který tam nepatří. Identifikoval jsem jej jako brzdeni3_z.wav
Tam je na pozadí nějaké silné hučení, které tam nemá co dělat. Když porovnám nahrávku od Dejva (to samé označení), tak on tuto nahrávku má krátkou a proto tam nežádoucí pazvuk dříve nebyl slyšet.
No to nevím, kde bych ty fíry měl brát (a čas), navíc podle jednoho fíry se nastaví sms a pak se ozve druhý, že tak to nemá být. Navíc pokud se pak v sms bude každý přehrabovat systémem "zkusim co to zrobi", tak je to cesta do pekel, to už jsem zažil s B57, kdy on tvrdil, že jeho nastavení mu funguje a moje ne. Já jsem tvrdil přesný opak a on všechno ukončil tím, že bude po jeho, protože on tomu rozumíZbyněk Šemora napsal:Jinak pokud se chceme hnout z místa, Jacek by si měl vždy vybrat nějakého fíru, který určitou mašinu dobře zná (ne člověka, který má na ní první směnu), myslím minimálně 10 let praxe, pošle mu sms, napíše kde jsou které hlasitosti, přibalí i alternativní wav (viz mé trakčáky na 451) a ať si s nastavením pohraje další odborník.
Tudy vede cesta.
Ako som už hore písal určite nahrám zvuky 210 a 240 na komplet, takže to neriešte, zvuky na 111 už musí poriešiť nejaký Pražák alebo Ostravák, ja som túto mašinu ešte naživo ani nevidelZbyněk Šemora napsal:...A kéž by někdo nahrál 111 a 210...