Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kadr napsal:Jo jo,duuso kdyby se ti chtělo tak mi to můžeš poslat.Rád bych se toho ujal co dokončím 751 a 163.
Neboj se...Robo napsal:Kadr napsal:Jo jo,duuso kdyby se ti chtělo tak mi to můžeš poslat.Rád bych se toho ujal co dokončím 751 a 163.
Najprv by bolo dobré vidieť tvoju prácu až potom môže byť úvaha ti niečo posielať.![]()
To je v pořádku,přenechám to zkušenějším..duuso napsal:No, ja som ešte beztlmičovú 721 nevidel ani nepočul, čo viem tak tlmiče im dávali už z výroby.Je to dosť špecifický zvuk motora.
Ad Kadr:Je to už u Jacka, takže keď chceš dohodni sa s ním.
No a protože nahrávky byly opět perfektní, tak dnes večer už tu mám první ukázky z MSTS:duuso napsal:Dnes ráno sa mi konečne podarilo na kameru nahrať zvuky jednej mašinky, ktoré v MSTS už dlhšiu dobu náramne chýbajú.
No a keby si sa predsa len rozhodol pre zvuky "waggon_Gabs" tak navštív thetrain.de.pajek napsal:Nevíte prosím vás někdo kde by se daly sehnat zvuky k vozům Gabs?Stále mi to vyhazuje hlášku :nelze najít sms soubor wag_gabs.Děkuji za odpověd'.
Ahoj, ve volné jízdě jedou normálně. Ach jo MSTS, je hold někdy tvrdohlavý.Jacek napsal:Jde o to, jestli fungují ve volné jízdě. Jestli ne, je chyba ve zvucích. Jestli ano, moc se toho vyřešit nedá. Já mám třeba PC "nadupaný" a přesto mi vnější zvuky vypadávají. A ani nezáleží na konkrétní zátěži. Vnější zvuky mašiny hráče mi spolehlivě vypadnou třeba v takovém Kolíně, když tam stojí nějaké trafficy, ale stejně tak mi vypadnou při aktivitě na trati JZD. Přitom *.sms soubory těch několika malých mašinek jsou nepoměrně jednodušší než nějakých 163 a 363. Pokaždé zvuky naběhnou po zmizení trafficu.
Trochu pomůže úprava souboru soundcfg.dat, to se tu popisovalo tuším ve vlakně o binu
passion napsal:Ahoj Jacek.
Chcem ťa upozorniť na chýbajúce súbory (ak je chyba medzi na mojej stoličke, vopred sa ospravedlňujem):
V balíku na tvojej stránke pre TU47 chýba:
x_TU47.0_motor_6_nabeh.wav
x_TU47.0_motor_6_beh.wav
x_TU47.0_motor_6_dobeh.wav
V balíku pre 781 chýba:
mazani_okolku.wav (respektíve presmerovanie do snddlok)
brzdy_final_t.wav
S pozdravom passion.