Zvuky Jacek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Makrdop
  • Datum začátku Datum začátku
duuso, mám len jednu otázku... nahral si 721 s tlmičom, alebo bez... dúfam, že sa nemýlim, že aj 721 sú aj tlmičové aj bez... lebo aspoň u nás jazdia aj také ktoré majú krásny klapotavý zvuk a potom aj také, v ktorých len niečo chrochtá... a tie sa mi až tak moc nepáčia...

Kadr napsal:
Jo jo,duuso kdyby se ti chtělo tak mi to můžeš poslat.Rád bych se toho ujal co dokončím 751 a 163.

Najprv by bolo dobré vidieť tvoju prácu až potom môže byť úvaha ti niečo posielať. :wink:

No, ja som ešte beztlmičovú 721 nevidel ani nepočul, čo viem tak tlmiče im dávali už z výroby.Je to dosť špecifický zvuk motora.
Ad Kadr:Je to už u Jacka, takže keď chceš dohodni sa s ním.

duuso napsal:
No, ja som ešte beztlmičovú 721 nevidel ani nepočul, čo viem tak tlmiče im dávali už z výroby.Je to dosť špecifický zvuk motora.
Ad Kadr:Je to už u Jacka, takže keď chceš dohodni sa s ním.
To je v pořádku,přenechám to zkušenějším..

Budu možná trochu mimo problémů které řešíte.Ale stáhl jsem si zvuky na motorové mašiny 749 a dál!!! Jacku - díky :salut:

duuso napsal:
Dnes ráno sa mi konečne podarilo na kameru nahrať zvuky jednej mašinky, ktoré v MSTS už dlhšiu dobu náramne chýbajú.
No a protože nahrávky byly opět perfektní, tak dnes večer už tu mám první ukázky z MSTS:
ze stanoviště
http://jacek-msts.ic.cz/721_in_rozjezd.mp3

a túrování motoru venku
http://jacek-msts.ic.cz/721_ex_protaceni.mp3

Ovšem ještě jedna řada nemá zvuky a to je malý hektor, kterým u nás říkali buchar - z ukázky je jasné proč
http://jacek-msts.ic.cz/720.mp3

Naposled editoval moderátor:
Tak to som nevedel že 720 má tento zvuk, myslel som že to je to isté čo 721 len som nevedel aký to má ventilátor.

Nevíte prosím vás někdo kde by se daly sehnat zvuky k vozům Gabs?Stále mi to vyhazuje hlášku :nelze najít sms soubor wag_gabs.Děkuji za odpověd'.

Nasměruj si zvuky na jiný sms, třeba "../../common.snd/Vozy/CDvuzNakl4n.sms". Toto je jen příklad, ale takhle to mám já. Kde a jak to hledat snad víš (otevři si wag soubor v textovém editoru a někde dole, většinou poslední řádek najdeš to kam je směrován zvuk vozu)

pajek napsal:
Nevíte prosím vás někdo kde by se daly sehnat zvuky k vozům Gabs?Stále mi to vyhazuje hlášku :nelze najít sms soubor wag_gabs.Děkuji za odpověd'.
No a keby si sa predsa len rozhodol pre zvuky "waggon_Gabs" tak navštív thetrain.de.

Dobrý deň, mám problém so zvukmi na rušňoch. Z kabíny aj z vonka sa dajú pekne počuť pri volnobehu, ale keď dám výkon tak zvonka mi to stíchne a nieje počuť skoro nič. A v kabíne mi to robí až pri 5-6 stupni. Nevie mi niekto pomôcť??? Vopred Ďakujem

Ahoj Jacek.
Chcem ťa upozorniť na chýbajúce súbory (ak je chyba medzi na mojej stoličke, vopred sa ospravedlňujem):
V balíku na tvojej stránke pre TU47 chýba:
x_TU47.0_motor_6_nabeh.wav
x_TU47.0_motor_6_beh.wav
x_TU47.0_motor_6_dobeh.wav

V balíku pre 781 chýba:
mazani_okolku.wav (respektíve presmerovanie do snddlok)
brzdy_final_t.wav

S pozdravom passion.

Ahoj,
díky za upozornění, TU47.0 už jsem opravil smazáním odkazů na tyto wav, které tam být nemají. Jak bude čas, dám to do aktualizace
781 v balíku zatím ještě není, je to tak na celé nové zvuky, ale nejsou pořádné nahrávky.

Zdravím, tak po nainstalování zvuků elektrik a dieselů mi MSTS dělá následující. Když v jakémkoliv nádraží potkám traffic, i na trati, tak je moje lokomotiva bez venkovních zvuků. Lokomotivu traffic normálně slyším bez problémů. Dělá to jen mně, nebo i někomu jinému? Popř. jak mám tento problém vyřešit? Předem díky. Dan

Nestíhá simulátor, když chvilku vydržíš zvuky se za chvilku objeví. Aspoň u mě to tak je vždy. U mě je to jasné, mám stare železo.

No jo, ale mě se neobjeví, teď dělám aktivitu, kde přijedu na DVK do dolů s Hektorem a vedle stojí Karkula s Falls, ta Karkula je dost nahlas, ale zvuky moji lokomotivy total hluché. Zvuky vozů jsou normálně slyšet (při posunu) a kydž skusím "tab", tak povolení proti stůj normálně funguje. Když mi nestíhaly zvuky tak ten "tab" byl hluchý taky a hlavně v situaci, kdy to bylo bez zvuků, tak po hlášce, kterou jsem podržel dýl, MSTS okmžitě padnul. Teď nikoliv. Takže usuzuji spíš na to, že se něco s něčím kope. Protože mi nejdou zvuky, které mi předtím šly. Zvuky taky od Jacka. Mluvím jen o venkovních zvucích.
S pozdravem Dan.

Jde o to, jestli fungují ve volné jízdě. Jestli ne, je chyba ve zvucích. Jestli ano, moc se toho vyřešit nedá. Já mám třeba PC "nadupaný" a přesto mi vnější zvuky vypadávají. A ani nezáleží na konkrétní zátěži. Vnější zvuky mašiny hráče mi spolehlivě vypadnou třeba v takovém Kolíně, když tam stojí nějaké trafficy, ale stejně tak mi vypadnou při aktivitě na trati JZD. Přitom *.sms soubory těch několika malých mašinek jsou nepoměrně jednodušší než nějakých 163 a 363. Pokaždé zvuky naběhnou po zmizení trafficu.

Trochu pomůže úprava souboru soundcfg.dat, to se tu popisovalo tuším ve vlakně o binu

Jacek napsal:
Jde o to, jestli fungují ve volné jízdě. Jestli ne, je chyba ve zvucích. Jestli ano, moc se toho vyřešit nedá. Já mám třeba PC "nadupaný" a přesto mi vnější zvuky vypadávají. A ani nezáleží na konkrétní zátěži. Vnější zvuky mašiny hráče mi spolehlivě vypadnou třeba v takovém Kolíně, když tam stojí nějaké trafficy, ale stejně tak mi vypadnou při aktivitě na trati JZD. Přitom *.sms soubory těch několika malých mašinek jsou nepoměrně jednodušší než nějakých 163 a 363. Pokaždé zvuky naběhnou po zmizení trafficu.

Trochu pomůže úprava souboru soundcfg.dat, to se tu popisovalo tuším ve vlakně o binu
Ahoj, ve volné jízdě jedou normálně. Ach jo MSTS, je hold někdy tvrdohlavý.
Dan

passion napsal:
Ahoj Jacek.
Chcem ťa upozorniť na chýbajúce súbory (ak je chyba medzi na mojej stoličke, vopred sa ospravedlňujem):
V balíku na tvojej stránke pre TU47 chýba:
x_TU47.0_motor_6_nabeh.wav
x_TU47.0_motor_6_beh.wav
x_TU47.0_motor_6_dobeh.wav

V balíku pre 781 chýba:
mazani_okolku.wav (respektíve presmerovanie do snddlok)
brzdy_final_t.wav

S pozdravom passion.

Dovolím si oznámiť že aj v balíku pre zvuky vozidiel 749-776 chýba súbor: x_776_kompresor.wav alebo v niektorých SMS súboroch prevyšuje napr. 721eng.sms , 776eng.sms
Bigfoot

Back
Nahoře