Jacek napsal:
bob57_cz napsal:
Buď dostane Jacek rozum a přestane se hádat o nesmyslná práva a doplní je sám nebo je doplním já …..
Jacku, co ty na to ? ! Máš šanci ukázat svůj nestranný metr.
Mám počkat na odpověď nebo tu ostudu mám rovnou prsknout do fora sám s výčtem dalších bot v 5.upd ?
O co se snažíš vytažením tří řádků z kontextu ?
Na předchozí stránce je plné znění, tak tu laskavě nedezinformuj.
Jacek napsal:
No a jsme zase u toho. Kdokoliv s Tebou nesouhlasí, tak ho okamžitě zprdneš. Kdokoliv kromě Tebe je prostě blbec...
Žádná korouhvička, prostě mě už tohle jednání "chytrý s úplným hlupákem" nebaví. Tvoje znalosti Ti neberu, tak taky neber mě moje.
Dokud jsem ti byl dobrý na hledání tvojich chyb, tak bylo vše OK a jakmile jsem si po jejich odstranění dovolil vyjádřit další pochybnosti, už jsi začal kategoricky blokovat.
Už jsem to psal, že nemohu za to, že mi v PC něco funguje bezproblémově, zatímco tobě něco hapruje. To platilo o zvucích i o té tvé údajné chybě v bin, kterou můj PC se stejnou verzí patche prostě netrpěl. ( I to jsem tu citoval bez krácení.)
Že jsem tě zprdnul ? A kdepak ? Nebyl to ten mail, kdes psal, že se ventilátory Bobiny zapínají na 5.stupni a já to nastavil na 1.? Přitom se ukázalo, že znám dvě verze - jedna zapínala na 1. a druhá ( pravda většinována ) na 3.stupni ? Tam byl akorát nesoulad v tom, žes pochopil 5.polohu řídícího kontroleru jako 5.stupeň. To se vysvětlilo, že je 5.poloha kontroleru = 3.stupeň ( vysvětlil jsem spíš já tobě,že ).
To byl právě okamžik, kdy ses začal šprajcovat a rozčilovat.
Jacek napsal:
K tomu monopolu:
Píšu snad někde "já dělám zvuky, zakazuju je dělat ostatním"? Nikdo Ti nebrání začít s původním Dejvovým balíkem jako já před rokem. Kde je problém?
Problém je právě v tobě a tvém volání po tvých autorských právech, přestože jsem jasně napsal, že se to tvé složky zvuků ani nedotkne a tím ani tvých práv ( opakovaně ! ). Máš asi krátkou paměť nebo jsi to ještě stále nebyl schopen v tom vláknu přečíst přes červená kola před očima. Ujasni si, co tedy má platit: tvoje předchozí nesmyslné zákazy k uvedenému nebo nyní poslední "nařízení", abych to dělal ?
Spíš na pozadí vidím jiný problém: ne vše bylo dosud v tom balíku bezezbytku dořešeno a ty ses najednou dostal do slepé uličky. Protože ses ale mezitím již stačil se mnou rozhádat a neumíš chlapsky přiznat barvu a požádat o pomoc, což ti tvoje ego nedovolí, vymyslel sis pro zdůvodnění zastavení projektu takovou blbou pohádku.
Koupej se v tom dál sám, dokud veřejně nepřiznáš, odkud vítr fouká.
Je to už jen na tobě.
Svoje jsem sdělil a dál se tím nehodlám zabývat, piš si tu svoje bláboly dál, jak chceš. Rozumný člověk si i v tom málu dokáže pozadí najít a nemusí být ani detektiv.