Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na netu jeste existuje jedna kabina ktera ma celni pohled z 854 a ty bocni z 853 a z te jsem vychazel je od Martina Jaratha http://www.854foto.net/ostat/mstsdown/854cab.zipHonza napsal:To Vrbam:
Dostal jsem se k instalaci až teď, skvělé modely, ale bez urážky Vrbame, ta kabina ... já si poradím, ale začátečníci plavou a je z toho spousta zbytečných dotazů. Byl by problém směřovat kabinu zatím na 853 s upozorněním, že je to dočasné řešení? Co to udělat třeba jako jistý nejmenovaný modelář a v Cabview směřovat na 853, ale pod to do Comment napsat cestu na cab 854 a do readme napsat, že stačí po vydání cab 854 přepsat Cabview na Comment a naopak ...
Mraaazek napsal:dokonce pojmenovanej "tanvald"ale když spustím samotnou hru tak mi to napíše že selhalo vytvoření pohledu z kabiny a tím to hasne...
![]()
Honza napsal:MRAAAZKU, kruci čti!!!! do Kabiny musíš přidat ace soubory ... odkaz Ti tu naservíroval Vrbam
Vrbame díky, o téhle jsem neměl tušení ... u Zbyňka a na Sinusu si bohužel pod označením cab854 stáhneš 820![]()
Nejde ti jen jedna nebo vsechny Alenky?mirous napsal:Tak já měl stejný problém ale po několika dobrých radách tady na foru sem ho odstranil, ovšem problém mám ted s něčim jinym a nevim co s tim, Krystinka jede bez potíží ale Alenka se nenačte a sekne se a nevim proč.
Vrbam napsal:Nejde ti jen jedna nebo vsechny Alenky?mirous napsal:Tak já měl stejný problém ale po několika dobrých radách tady na foru sem ho odstranil, ovšem problém mám ted s něčim jinym a nevim co s tim, Krystinka jede bez potíží ale Alenka se nenačte a sekne se a nevim proč.
Honza napsal:A to by mne tedy zajímalo Mirousi, z čeho se Ti vytvoří pohled z kabiny?
A co treba napsat ktera nebo to z tebe musime pacit????mirous napsal:Nejde mi jen Alenka, těsně před ukončení načítání se to sekneVrbam napsal:Nejde ti jen jedna nebo vsechny Alenky?mirous napsal:Tak já měl stejný problém ale po několika dobrých radách tady na foru sem ho odstranil, ovšem problém mám ted s něčim jinym a nevim co s tim, Krystinka jede bez potíží ale Alenka se nenačte a sekne se a nevim proč.
Vrbam napsal:A co treba napsat ktera nebo to z tebe musime pacit????mirous napsal:Nejde mi jen Alenka, těsně před ukončení načítání se to sekneVrbam napsal:Nejde ti jen jedna nebo vsechny Alenky?mirous napsal:Tak já měl stejný problém ale po několika dobrých radách tady na foru sem ho odstranil, ovšem problém mám ted s něčim jinym a nevim co s tim, Krystinka jede bez potíží ale Alenka se nenačte a sekne se a nevim proč.
Tak si prepis ENG soubory od Krystinky, pokud to teda zvladnes, ale upozornuju, ze jde od jeden ENG od Jacka.mirous napsal:Jo promin, nejdou mi všechny Alenky, vytvořil sem si všechny možný verze, s vagonem i bez a stejně nic
Vrbam napsal:Tak si prepis ENG soubory od Krystinky, pokud to teda zvladnes, ale upozornuju, ze jde od jeden ENG od Jacka.mirous napsal:Jo promin, nejdou mi všechny Alenky, vytvořil sem si všechny možný verze, s vagonem i bez a stejně nic
PS: Msts Bin nepouzivam, tak nevim jak to v nem chodi
Koukam, ze opravdu ctes readme.html, pak se div ze vsichni jsou na novacky protuivni, kdyz neni snaha.mirous napsal:Jsou tam Eng soubory CD854014/CD854029, ostatní maj ještě různý zkratky, můžeš mi trochu poradit co a jak?Vrbam napsal:Tak si prepis ENG soubory od Krystinky, pokud to teda zvladnes, ale upozornuju, ze jde od jeden ENG od Jacka.mirous napsal:Jo promin, nejdou mi všechny Alenky, vytvořil sem si všechny možný verze, s vagonem i bez a stejně nic
PS: Msts Bin nepouzivam, tak nevim jak to v nem chodi