854 014-8 Alenka a 854 029-6 Kristýnka

Honza napsal:
To Vrbam:
Dostal jsem se k instalaci až teď, skvělé modely, ale bez urážky Vrbame, ta kabina ... já si poradím, ale začátečníci plavou a je z toho spousta zbytečných dotazů. Byl by problém směřovat kabinu zatím na 853 s upozorněním, že je to dočasné řešení? Co to udělat třeba jako jistý nejmenovaný modelář a v Cabview směřovat na 853, ale pod to do Comment napsat cestu na cab 854 a do readme napsat, že stačí po vydání cab 854 přepsat Cabview na Comment a naopak ...
Na netu jeste existuje jedna kabina ktera ma celni pohled z 854 a ty bocni z 853 a z te jsem vychazel je od Martina Jaratha http://www.854foto.net/ostat/mstsdown/854cab.zip

dokonce pojmenovanej "tanvald" :lol: ale když spustím samotnou hru tak mi to napíše že selhalo vytvoření pohledu z kabiny a tím to hasne... :cry:

Mraaazek napsal:
dokonce pojmenovanej "tanvald" :lol: ale když spustím samotnou hru tak mi to napíše že selhalo vytvoření pohledu z kabiny a tím to hasne... :cry:

Tak to se budeš muset poradit s někym zkušenějším, já sám se sice v počítačích docela vyznám ale co se týká týhle hry tak docela zaostávám. Je mi líto...Mě zas nefunguje Alenka a nevim co s tim

MRAAAZKU, kruci čti!!!! do Kabiny musíš přidat ace soubory ... odkaz Ti tu naservíroval Vrbam

Vrbame díky, o téhle jsem neměl tušení ... u Zbyňka a na Sinusu si bohužel pod označením cab854 stáhneš 820 :cry:

Honza napsal:
MRAAAZKU, kruci čti!!!! do Kabiny musíš přidat ace soubory ... odkaz Ti tu naservíroval Vrbam

Vrbame díky, o téhle jsem neměl tušení ... u Zbyňka a na Sinusu si bohužel pod označením cab854 stáhneš 820 :cry:

Já tam tyhle soubory nemám a jede to v poho

Takže buď soubory přidat (některé jsou z kabiny 853, některé jsou ????) nebo přesměrovat z engu zatím rovnou na kabiny 853, i když to není reálné.

To jsem taky zkoušel, ale bez výsledku.... Pořád mi to hlásí že selhalo vytvoření pohledu z kabiny.....

mirous napsal:
Tak já měl stejný problém ale po několika dobrých radách tady na foru sem ho odstranil, ovšem problém mám ted s něčim jinym a nevim co s tim, Krystinka jede bez potíží ale Alenka se nenačte a sekne se a nevim proč.
Nejde ti jen jedna nebo vsechny Alenky?

Vrbam napsal:
mirous napsal:
Tak já měl stejný problém ale po několika dobrých radách tady na foru sem ho odstranil, ovšem problém mám ted s něčim jinym a nevim co s tim, Krystinka jede bez potíží ale Alenka se nenačte a sekne se a nevim proč.

Nejde mi jen Alenka, těsně před ukončení načítání se to sekne

mirous napsal:
Vrbam napsal:
mirous napsal:
A co treba napsat ktera nebo to z tebe musime pacit????

To Mraaazek:
Tak jsem to ještě jednou prolezl a tvrdím:
1/ kabina tak, jak ji má navrženou Vrbam není kolizní s žádnou verzí MSTSBin - je jen základní
2/ do Kabiny/854/ musíš přidat soubory bočních pohledů z 853 nazvané 853_left.ace, 853_right.ace a rychlomer.ace, z archivu, na který tu uvedl odkaz Vrbam pak soubor 854_cab.ace
A musí to chodit ... pokud ne, tak bez urážky hledej chybu mezi klávesnicí a židlí ... ještě si pořádně překontroluj, kam jsi dal adresáře atd.

Vrbam napsal:
mirous napsal:
Vrbam napsal:
mirous napsal:
A co treba napsat ktera nebo to z tebe musime pacit????

Jo promin, nejdou mi všechny Alenky, vytvořil sem si všechny možný verze, s vagonem i bez a stejně nic

mirous napsal:
Jo promin, nejdou mi všechny Alenky, vytvořil sem si všechny možný verze, s vagonem i bez a stejně nic
Tak si prepis ENG soubory od Krystinky, pokud to teda zvladnes, ale upozornuju, ze jde od jeden ENG od Jacka.

PS: Msts Bin nepouzivam, tak nevim jak to v nem chodi

Vrbam napsal:
mirous napsal:
Tak si prepis ENG soubory od Krystinky, pokud to teda zvladnes, ale upozornuju, ze jde od jeden ENG od Jacka.

Jsou tam Eng soubory CD854014/CD854029, ostatní maj ještě různý zkratky, můžeš mi trochu poradit co a jak?

To Honza: Tak jsem si tam nakopíroval ty soubory, který jsi mi napsal a teď se to pro změnu sekne těsně před dokončením načítání do hry...

Please HELP!!!

mirous napsal:
Vrbam napsal:
mirous napsal:

Jsou tam Eng soubory CD854014/CD854029, ostatní maj ještě různý zkratky, můžeš mi trochu poradit co a jak?
Koukam, ze opravdu ctes readme.html, pak se div ze vsichni jsou na novacky protuivni, kdyz neni snaha.

RV = otocena
BS = bez strojvedouciho
SP = s prechodovym mustkem, cili s rozbalenymi mechy

Jsou tam Eng soubory CD854014/CD854029, ostatní maj ještě různý zkratky, můžeš mi trochu poradit co a jak?[/quote]
Koukam, ze opravdu ctes readme.html, pak se div ze vsichni jsou na novacky protuivni, kdyz neni snaha.

RV = otocena
BS = bez strojvedouciho
SP = s prechodovym mustkem, cili s rozbalenymi mechy[/quote]

Já sem readme.html čet a vim že to tam je ale v tom spěchu sem si vůbec nevšim že sou to ty skratky u eng, já myslel že je to dobrý jen ve vytváření aktivit

Back
Nahoře