854 014-8 Alenka a 854 029-6 Kristýnka

mirous napsal:
vrbam napsal:
mirous napsal:
Jsou tam Eng soubory CD854014/CD854029, ostatní maj ještě různý zkratky, můžeš mi trochu poradit co a jak?
Koukam, ze opravdu ctes readme.html, pak se div ze vsichni jsou na novacky protuivni, kdyz neni snaha.

RV = otocena
BS = bez strojvedouciho
SP = s prechodovym mustkem, cili s rozbalenymi mechy

Já sem readme.html čet a vim že to tam je ale v tom spěchu sem si vůbec nevšim že sou to ty skratky u eng, já myslel že je to dobrý jen ve vytváření aktivit
Je to mezi "Mé poděkování patří Pikkovi a paolo3 za konzultace při vývoji modelů do MsTS." a odstavcem "Licenční podmínky:"

Vrbam napsal:
mirous napsal:
vrbam napsal:
mirous napsal:
Jsou tam Eng soubory CD854014/CD854029, ostatní maj ještě různý zkratky, můžeš mi trochu poradit co a jak?
Koukam, ze opravdu ctes readme.html, pak se div ze vsichni jsou na novacky protuivni, kdyz neni snaha.

RV = otocena
BS = bez strojvedouciho
SP = s prechodovym mustkem, cili s rozbalenymi mechy

Já sem readme.html čet a vim že to tam je ale v tom spěchu sem si vůbec nevšim že sou to ty skratky u eng, já myslel že je to dobrý jen ve vytváření aktivit
Je to mezi "Mé poděkování patří Pikkovi a paolo3 za konzultace při vývoji modelů do MsTS." a odstavcem "Licenční podmínky:"

Promin ale já mezi tim nic nemám

To Mraaazek:

Tak teď máš kabinu se vším všudy - odkaz od Vrbama - a pokud to ani teď nebude chodit, tak je chyba fakt u Tebe a na 99% z důvodu chybné instalace. Ještě než sem dal Vrbam odkaz, ověřil jsem znovu své rady a při dodržení postupu vše funguje. Pak bych doporučil vše týkající se 854 z MSTS smazat a vše z aktuálních archivů PEČLIVĚ nainstalovat znovu.

Mraaazek napsal:
To mirous: Ne. Teď se mi to sekne těsně před dokončením načítání do hry

Tak přesně tohle mi to dělá taky ale jen u 854 014-8 Alenka, ta druhá jede v poho

Už mi to funguje a fungujou mi všechny verze 854!!!
Musel jsem v eng souborech přepsat v odkazu na kabinu název z "KABINY" na "Kabiny" Jinak Vrbame děkuji Ti ta skvělý model! 854 na liberecku jezdí hojně, takže ještě jednou díky!!! Mimochodem rád bych nafotil materiál na vytvoření kabiny k 854. Byl bych rád kdyby mi někdo poslal třeba na meil nějaké fotky na ukázku jak to mám asi tak nafotit. Díky předem....

Mraaazek napsal:
Už mi to funguje a fungujou mi všechny verze 854!!!
Musel jsem v eng souborech přepsat v odkazu na kabinu název z "KABINY" na "Kabiny" Jinak Vrbame děkuji Ti ta skvělý model! 854 na liberecku jezdí hojně, takže ještě jednou díky!!! Mimochodem rád bych nafotil materiál na vytvoření kabiny k 854. Byl bych rád kdyby mi někdo poslal třeba na meil nějaké fotky na ukázku jak to mám asi tak nafotit. Díky předem....

Já mám rád trat 040 a samozřejmě k tomu patří 854, proto mě štvě že mě nejede alenka. Možná mám obrázky kabiny, kdysi sem je fotil, můžu se podívat

Back
Nahoře