854 014-8 Alenka a 854 029-6 Kristýnka

Mraaazek napsal:
Už mi to funguje a fungujou mi všechny verze 854!!!
Musel jsem v eng souborech přepsat v odkazu na kabinu název z "KABINY" na "Kabiny" Jinak Vrbame děkuji Ti ta skvělý model! 854 na liberecku jezdí hojně, takže ještě jednou díky!!! Mimochodem rád bych nafotil materiál na vytvoření kabiny k 854. Byl bych rád kdyby mi někdo poslal třeba na meil nějaké fotky na ukázku jak to mám asi tak nafotit. Díky předem....
Kabinu už začal dělat Davidus (slíbil ji po prázdninách), pokud chceš fotky na cab 854, tak Ti je můžu někam šoupnout k downloadu.....na posílání mailem opravdu nejsou......

To mirous: A zkusil jsi ve všech eng souborech zkontrolovat správné nastavení odkazu na kabinu? Jak sem se přesvědčil tak může stačit KABINY místo Kabiny a už to nejde.....

Mraaazek napsal:
To mirous: A zkusil jsi ve všech eng souborech zkontrolovat správné nastavení odkazu na kabinu? Jak sem se přesvědčil tak může stačit KABINY místo Kabiny a už to nejde.....

Ted sem to přepsal tak uvidim, ted si vytrpět to 7 minutový načítání a pak uvidíme

mirous napsal:
Mraaazek napsal:

Ted sem to přepsal tak uvidim, ted si vytrpět to 7 minutový načítání a pak uvidíme
Až se trošku rozkoukáš,tak se zkus seznámit s TrainStore a pak to načítá docela svižně...

HURÁÁÁ, konečně jede, opravdu stačilo přepsat KABINY na Kabiny, jenom je mi divný že Krystýnka jede bez přepsání, díky za radu

Nepotřebuješ "kompletní model". Koukni se, zda máš složku s modelem umístěnou ve správném adresáři (Trains/Trainset/CD_854_954).
Aby se ti model zobrazil v nabídce menu TS, je nutné mít udělanou soupravu vlaku. Jak na to, je v sekci FAQ.

Peta napsal:
Mohlio by jste mi prosím kompletní model poslat na nepe1@seznam.cz? Chci udělat aktivitu ale ne a ne se ukázat ve vozidlech...Děkuji :cry:
Hlavne si musis vybrat typ sprahel 30 nebo 80 cm, ENGY jsou dalsich adresarich a pokud to neudelas, tak se ti V AE neukazi.

Naposled editoval moderátor:
řidicí vůz 954 a přivěsný vůz 054

Prosim vas hodla někdo udelat tyto vozy k 854 děkuji.

Niekto sa už len hadam nájde ... kto a kedy, to už je len vo hviezdach.

P.S.: Takýmito otázkami naozaj nemusíš strácať čas. Odpovede sa väčšinou nedočkáš, ak nejaká bude, maximálne taká ako tá moja, akruát maximálne niekoho naštveš a vynadá ti. Ono modelári sú väčšinou tajnostkári, takže aj keby mal zrovna na lište minimalizované 3DS v ktorom by sa práve rodil tebou žiadaný model, a 99,9% by sa k tomu nepriznal :wink: :wink:

Beatlesák: A? Čo my tu s tým, že si si fórum prešiel? Skús aspoň približne popísať ako ti nejde a čo to robí, keď to nejde ...

pardon :eek: přesně když se to načítá tak u inicializace... to spadne a pošle mě to k billovi Krystýna jde a ostatní modely taky už jsem se tu dočet že někomu nejde Álenka ale nenašel jsem odpověď

mimochodem postupoval jsem přesně jako u toho předchozího případu a zkoušel jsem to ještě znovu nainstalovat tučim 4x :eek:

Takže zuerst si ten archív stiahni znovu, najlepšie nejakým download managerom a znovu ho nakopíruj tak ako je treba ...

Jen jedna konkrétní zpráva,od nového GVD budou 854 nasazeny také na západě čech na trati Plzeň-Domažlice.Šetřit se musí tak bohužel přijdou 754 o další výkony.Šnek

Back
Nahoře