854 014-8 Alenka a 854 029-6 Kristýnka

Já odpovím na problém s temi klavesami.....
...No ono to ma prý ještě nějake chybky ze proste pri přeměně pohledu to zatvrdne.....ale v každé verzi jsou ty zamrzajici pohledy upravovany......
takze kdyz by to bylo v tom..tak si asi budes muset pockat na dalsi update :roll:
:wink:

Jeden ze zakladnich problemu s MSTS Bin je v tom, že asi nemas upraveny trainset vcetne cabu. Starsi caby jsou kompatibilni s MSTS Bin, ale pokud neobsahuji cvf verzi pro zadni stanoviste, tak se neprepnes.Na to je jedina rada, aplikovat update trainsetu ze stranek Zbynka Semory, kde jsou uz caby upravene na verzi 1.7. a prepinani stanoviste.Tudiz Tva uvaha je celkem spravna.Dalsi vec je, jakym zpusobem se prepinas mezi jednotlivymi stanovisti.Navic zkusenosti ukazuji,ze je zadouci mit pro MSTS Bin vyladeny trainset, jinak to muze delat psi kuTsy.Takze zkus nejdrive aktualizovat trainset a pak uvidis, co to bude ci nebude delat.

pegaus napsal:
Ahoj vsichni od MSTS mam takovy problemek po delsim premysleni jsem si nainstaloval bin sam se divim ze jsem se k tomu odhodlal ale po instalaci jsem byl prijemne prekvapen masiny ktere byli pro bin jsem spustil nevim zda kdyz treba u 151 se nepresunu na opacnou stranu jestli je to problem ja bych to tak nevidel,selskym rozumem jsem usoudil ze vetsina starsich vozidel neni pro bin upravena takze bych po ni chtel asi hodne casem se uvidi,to sem se rozepsal co,ale ted k tomu proc pisu jedna masinka presneji 854 respektive celej balik mi jaksi nefunguje nevim kde je zakopan pes, a druha vec me dost zarazila ze kdyz jsem si stahl verzi standartni bez upravi pro bin tak bylo stejne,momentalne me nic nenapada jestli je to verzi binu nebo spatnou instalaci nemam tuseni vyzkousel jsem od pana Dzorže obe verze co jsou ke stazeni ale dokonce pri starsi verzi 1.6 me nepustil do masiny presneji trajna jsem nespustil,to v pripade 1.7 jsem se do masiny dostal tedy do kabiny ale to je vsechno pri pohledu myslim pohled pod klavesou 2 jsem zatrvdnul a pochvili jsem byl doma na XP.Proto prosim ktera dobra duse mi poradi protoze s timhle programkem nemam vubec zkusenosti mam ho teprve treti den a pro zatrvzeleho klasika je to dostvelka zmena.Diky s pozdravem:Pegaus.

Pečlivě si přečti návod přiložený k Binu a taky obě celá vlákna co se k Binu vztahují. Najdeš tam všechny odpovědi, na tvoje problémy. Nikdo ti to tady extra servírovat na stříbrném podnose nebude a ani na to nemá nikdo čas. Jinak upravené stroje pro Bin se nechají sehnat u Zbyňka. Ale než to nainstaluješ udělej si zálohu. A nejlepší to zkoušet postupně. A na závěr důležité varování: Stroje upravené pro Bin ti nebudou fungovat na MSTS bez Binu!!

ahoj mirane a vseci tak jsem se tema 854 popral je to hezske hrani uz jsem si rikal ze je zmazu ale potom me napadlo ze jsem nekde na foru cetl ze se vyinaji stiny nevim sice proc ale budiz kdyz to pomuze,no zaplat panbuh pomohlo i kdyz to vypnuti nepotrebujou vsechny docela zvlastni ale diky za ten bin,abyh jenom nedekoval tak si zarejpam tady na foru je to zvykem, 854+054+180 te zradlo treba nas ten Vrbam i prekvapi a vyda ho tento rok,cau cau Pegaus.

pegaus napsal:
ahoj mirane a vseci tak jsem se tema 854 popral je to hezske hrani uz jsem si rikal ze je zmazu ale potom me napadlo ze jsem nekde na foru cetl ze se vyinaji stiny nevim sice proc ale budiz kdyz to pomuze,no zaplat panbuh pomohlo i kdyz to vypnuti nepotrebujou vsechny docela zvlastni ale diky za ten bin,abyh jenom nedekoval tak si zarejpam tady na foru je to zvykem, 854+054+180 te zradlo treba nas ten Vrbam i prekvapi a vyda ho tento rok,cau cau Pegaus.

To Pegaus:Naforuseobčasrejpne,aleZVYKEMtorozhodněnniptožekdyzsrjpne,takužtomdvod.TAKŽTUPZNAMKKVRBAMOVE854SISROZHODNMOHLODPUSTITJAKOZCELA BEZDUVODNOUANEBOJIPREHODNOTITNAZBOZNPRN.ČUS

pegaus napsal:
...tak si zarejpam tady na foru je to zvykem, 854+054+180 te zradlo treba nas ten Vrbam i prekvapi a vyda ho tento rok,cau cau Pegaus.
Ja len čakám, že nás prekvapí pegasus nejakým chrochtadlom M475.0/860 alebo niečim podobným, aby sme si mohli rýpnuť aj my ostatní.

Tax napsal:
pegaus napsal:
...tak si zarejpam tady na foru je to zvykem, 854+054+180 te zradlo treba nas ten Vrbam i prekvapi a vyda ho tento rok,cau cau Pegaus.
Ja len čakám, že nás prekvapí pegasus nejakým chrochtadlom M475.0/860 alebo niečim podobným, aby sme si mohli rýpnuť aj my ostatní.

Ty volačo hovoríš, s takým chrochtadlom 860 by som si v Hradci Králové docela rád zajazdil...

duuso napsal:
Ty volačo hovoríš, s takým chrochtadlom 860 by som si v Hradci Králové docela rád zajazdil...
Pokud by to mělo být jako v reale tak moc nezajezdil, 860 jsou stojíci plotový než jezdící motorák, teď stojí v Meziměstí a už asi nadobro.

Vrbam napsal:
Pokud by to mělo být jako v reale tak moc nezajezdil, 860 jsou stojíci plotový než jezdící motorák, teď stojí v Meziměstí a už asi nadobro.
Už ne.
Údajně se měla jedna odvézt tento týden do Lužné a druhá do Chomutova.
Jinak 860.001 jsem u nás v Krnově 2x viděl ještě s měřícím vozem v roce 1994 a 1996.

V tom Chomutově to bude pěkný, depozit NTM
Ta druhá do Lužný že by už předstih Setkání motorových vozu co bude v červnu
Na k-reportu jsou fotky

Len tak mimochodom 860 je veľmi pekný motorák, a nakoľko boli iba 2 prototypy si myslím že to je Jardova parketa. :lol:

Naposled editoval moderátor:
duuso napsal:
Len tak mimochodom 860 je veľmi pekný motorák, a nakoľko boli iba 2 prototypy si myslím že to je Jardova parketa. :lol:
Proč myslíš? Většina se může vzít z 854

Srandujem, však on je na prototypy nie?
Samozrejme že menej práce by si mal Ty odvodiť to z modelu 854, ale to je len na Tebe.

duuso napsal:
Srandujem, však on je na prototypy nie?
Samozrejme že menej práce by si mal Ty odvodiť to z modelu 854, ale to je len na Tebe.
na popud Taxe jsem už o tom přemýšlel a zatím nic nevymyslel

854 je skvelý model, myslím že 860 by bol tiež...ešte rozmýšľaš? :lol:

duuso napsal:
854 je skvelý model, myslím že 860 by bol tiež...ešte rozmýšľaš? :lol:
Ne ještě musím dokončit ten ehm řidičák co mám už rok na disku a ze kterýho vznikla 854 a ten 054 2

Uvidíme 23.6.2007 má být Setkání motoráků v Lužné, něco se šušká že by tam měli dotahnout 860 002-5, tak uvidíme

Dobrý den. Mám problém se stahováním 854+054+954. Při pokusu mi to napíše Chyba 403(zakázáno) a vůbec nic se nestane. Nevíte, co by s tím mohlo být? Jde to ostatním dobře, nebo to taky nejde? Předem díky.

714.018-9 napsal:
DObrý den. Mám problém se stahováním 854+054+954. Při pokusu mi to napíše Chyba 403(zakázáno) a vůbec nic se nestane. Nevíte, co by s tím mohlo být? Jde to ostatním dobře, nebo to taky nejde? Předem díky.
Taky mi to nejde.

Back
Nahoře