854 014-8 Alenka a 854 029-6 Kristýnka

Martens napsal:
Hynďa napsal:
Jak ta 954 pozná že za sebou má 754.013??
A pozná to samo? Spíš bych řekl, že to tam lze dopsat či nějak importovat ze soupisky - nevím.
Já teda taky přesně nevim. Jenom vím že se mu tam zobrazovaly inventární čísla vozů i lokomotiv (754.013 i 242.204)...

Martens napsal:
Hynďa napsal:
A pozná to samo? Spíš bych řekl, že to tam lze dopsat či nějak importovat ze soupisky - nevím.
Pochybuji, že do každého vozidla včetně vozů vkládali komunikační jednotku s interface. Nejspíš to bude natvrdo zapsané jen na čelech.

bob57_cz napsal:
Martens napsal:
Hynďa napsal:
Pochybuji, že do každého vozidla včetně vozů vkládali komunikační jednotku s interface. Nejspíš to bude natvrdo zapsané jen na čelech.
Hyňdo díky lince UIC

Hynďa napsal:
duuso napsal:
Hynďa napsal:
O tom viem, bolo to v Dráhe, a ešte spárovali aj 943 so 755.
..taky jsem slyšel ale zajímalo by mě třeba u těch 954 bylo na ovládacím pultu na monitoru přesně řazení i s inventárníma číslama. Jak ta 954 pozná že za sebou má 754.013??
Tak určitě info o řadě je uvedeno v řídícím systému konkrétního vozidla a i to inventarní číslo. Prostě je to tzv "zadrátované" a kontrolka se může jednoduše vypočíst.
Pak tyto informace se pošlou po UIC do jiných vozidel motory nebo řidičáky.

Vrbam napsal:
Tak určitě info o řadě je uvedeno v řídícím systému konkrétního vozidla a i to inventarní číslo. Prostě je to tzv "zadrátované" a kontrolka se může jednoduše vypočíst.
Takže 754.013 a 242.204 museli bejt upravený? Třeba 242 snad nemá žádnej řídící systém nebo jo? Je mi jasný že 954 pozná 854 když jsou to oba PC na kolečkách ale třeba 954 se 754.....

Hynďa napsal:
Vrbam napsal:
Takže 754.013 a 242.204 museli bejt upravený? Třeba 242 snad nemá žádnej řídící systém nebo jo? Je mi jasný že 954 pozná 854 když jsou to oba PC na kolečkách ale třeba 954 se 754.....
754 013 má nový řídící systém, 242 204 má klasický řídící systém a pokec s 954 dělá D/A převodník.

Vitas napsal:
Ještě dotaz: To umí 954 pohybovat s zběračema u 242? Dik
Zřejmě ne, proto se má vyrobit řada 961, která je primárně určená pro vozbu se elektrikami (krom toho ještě má být vytápěna a napájena z průběž. kabelu což 954 nemá).

Ahoj stáhl jsem si ty 854 starší a teď i ty nové 021 a 027 ale u obou mi to ukazuje chybu: "Chyba při načítání kabiny" a potom se hra vypne a přitom mám kabinu umístěnouv common.cab i ve složce Kabiny a furt mi to nefunguje.Můžete mi někdo prosím pomoc? :(

zubacka napsal:
Ahoj stáhl jsem si ty 854 starší a teď i ty nové 021 a 027 ale u obou mi to ukazuje chybu: "Chyba při načítání kabiny" a potom se hra vypne a přitom mám kabinu umístěnouv common.cab i ve složce Kabiny a furt mi to nefunguje.Můžete mi někdo prosím pomoc? :(
Zkontroluj jestli je správně napsaná cesta ke kabině v engu...

:D Tak jsem zjistil že jediná chyba byla kterou jsem způsobil bylo jméno složky.Jinak ty 854.021 a 027 jsou naprosto úžasné nezbývá mi než klobouk dolu.

Naposled editoval moderátor:
zubacka napsal:
Omlouvám se 021 není moje chyba. :eek:
A čí tedy? Nikdo jiný tu o 854 021 nic neříkal. Jen tu šíříš bludy.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře