854 014-8 Alenka a 854 029-6 Kristýnka

Vrbam napsal:
Poslední 3 dny mi hlásí web, že se někdo pokouší na web zaútočit, tak zřejmě práce stejného záškodníka.

Niekto hackol aj moj web, lebo som tam mal php script ktory sa odkazoval na malware. Nastastie som to vcas zbadal a zmenil som heslo na ftp. Inak som mohol dopadnut ako ty. ALe už mi švagor pozrie IP čky a pokial je tam nejaka co nepatri ku mne a týmu tak sa bude blokovať bez ohladu na to kolko ludi odstavim...

dem napsal:
Vrbam napsal:
Poslední 3 dny mi hlásí web, že se někdo pokouší na web zaútočit, tak zřejmě práce stejného záškodníka.
Niekto hackol aj moj web, lebo som tam mal php script ktory sa odkazoval na malware. Nastastie som to vcas zbadal a zmenil som heslo na ftp. Inak som mohol dopadnut ako ty. ALe už mi švagor pozrie IP čky a pokial je tam nejaka co nepatri ku mne a týmu tak sa bude blokovať bez ohladu na to kolko ludi odstavim...
To samé se stalo i mě. Na síti nám řádí škodná.

zdravím vás
chci se zeptat co dělám špatně nainstaluji si lokomotivu 854 ze straánek pana Vrbama poté přesunu do Trainset, následně si stáhnu cab view ze stránky 854foto.net a presunu do commno.,czb i zvuky msts se mi naítá a nejednou vyskočí tabulka selhalo vytvoření pohledu z kabiny nevíte kde delm chybu??

MrMindar napsal:
zdravím vás
chci se zeptat co dělám špatně nainstaluji si lokomotivu 854 ze straánek pana Vrbama poté přesunu do Trainset, následně si stáhnu cab view ze stránky 854foto.net a presunu do commno.,czb i zvuky msts se mi naítá a nejednou vyskočí tabulka selhalo vytvoření pohledu z kabiny nevíte kde delm chybu??

Otevřete soubor ENG u daného vozidla, a zkontrolujte (přepište) cestu ke kabině (např. .../.../common.cab/cab854/854.cvf)

Dominik napsal:
MrMindar napsal:
zdravím vás

Otevřete soubor ENG u daného vozidla, a zkontrolujte (přepište) cestu ke kabině (např. .../.../common.cab/cab854/854.cvf)

děkuji z odpověď jdu se hned projet :D

Pozor, ne do common.cab, ale Kabiny/loko_motor/854. Dělám to tak u všech loko i vagonu, že při instalaci se kouknu do eng či wag kam je co směrované + kontrola spřáhel.

alcapone napsal:
Pozor, ne do common.cab, ale Kabiny/loko_motor/854. Dělám to tak u všech loko i vagonu, že při instalaci se kouknu do eng či wag kam je co směrované + kontrola spřáhel.

Záleží podle toho, kam jsme kabinu nainstalovali. Podle toho si přepíšeme směrování.

alcapone napsal:
Dominik napsal:
alcapone napsal:
Záleží podle toho, kam jsme kabinu nainstalovali. Podle toho si přepíšeme směrování.
Kabina pro 854 je lepší dát do ,, common.cab/cab854 " protože cvf soubor má vypsaný front,
ovladače a ručičky asi takhle: ( " ../../commo.cab/cab854/854_cab.ace" )

Dominik napsal:
alcapone napsal:

Pane chce to majitel modelu. Tak to tam tak mám. Třeba je k tomu i nějaký důvod.

Myslím, že se tu trošku mate uživatel a příliš důsledně se berou přísná Vrbamova pravidla použití modelu ... je pravda, že v originál engu je cesta ke kabině uvedena do Kabiny, ale protože kabina není součástí balíku modelu, a pokud autor kabiny ji zpracuje pro adresář common.cab, musel bych buď upravit směrování v eng nebo upravit celý cvf (přepsat všechny cesty ke graf.souborům a zasáhnout do autorství autora kabiny) a kabinu dát do Kabiny. Přijde mi jednodušší přepsat jeden řádek v engu. A myslím si, že dostatečně respektuji Vrbamova autorská práva tím, že takto upravený eng nešířím dál.

Abych to shrnul: z hlediska uživatele je správné a jednodušší dát kabinu do adresáře, pro který ji autor vytvořil a přepsat cestu v eng souboru, protože přepsání směrování zvuků a kabin by mělo patřit, i v rámci autorských práv, mezi volné možnosti uživatele.

ahoj oprasil jsem aktivity kde se jezdi alenkou a kristynkou. mam nejakou verzi kabiny, ze kabina na nepruchozim cele je neanimovana a kabina na cele s prechodovym mustkem je animovana. mam to popletene nebo to tak ma byt? co kdyz je chci obe animovane. A lisi se v reale tyhle dve kabiny nejak kdyz tam je ten prechodovy mustek?(pripadne zda je to vyreseno v msts cab). Pripadne mi doporucte smazat vse a nainstalovat znovu. Model od vrbama a kabinu od ....??? doupraveni uz zvladam (zmena path v ENGu apod...)

Dobry den, mam maly problem, nevim kde je ke stazeni cabview, na msts.sinus jsem to stahl a furt to dava hlasku selhal pohled z kabiny. Co s tím?

842.021-8 napsal:
Dobry den, mam maly problem, nevim kde je ke stazeni cabview, na msts.sinus jsem to stahl a furt to dava hlasku selhal pohled z kabiny. Co s tím?

Musíš se podívat kam je to směrovaný a kde máš ten cab. ty.

Ahoj všem! Po dlouhé době, co jsem nejezdil s Hydrama v msts jsem se do toho opět vrhl, kvůli jedné aktivitě jsem stáhl 854.027 z Vrbamových stránek a nainstaloval, vše mi maká, jak má (zvuky, kabina i sám model), ale! Jak conbuilder, tak msts mi hlásí chybu. z Con builderu:

The file CD854027rvsp.eng isn't a Unicode file!
Folder C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\CD_854_054_954

zkusil jsem smazat, nainstalovat znovu, zkoušel jsem stáhnout i nový instalátor, různě nastavovat, ale neúspěšně... koukal jsem i po fóru, a buď špatně nebo to tu není... Pokud jsem někde udělal chybu, tak nevím kde, prosím poraďte, kdo ste se s tím již setkal.

Díky Dan
Mortega napsal:
Ahoj všem! Po dlouhé době, co jsem nejezdil s Hydrama v msts jsem se do toho opět vrhl, kvůli jedné aktivitě jsem stáhl 854.027 z Vrbamových stránek a nainstaloval, vše mi maká, jak má (zvuky, kabina i sám model), ale! Jak conbuilder, tak msts mi hlásí chybu. z Con builderu:

Folder C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\CD_854_054_954

zkusil jsem smazat, nainstalovat znovu, zkoušel jsem stáhnout i nový instalátor, různě nastavovat, ale neúspěšně... koukal jsem i po fóru, a buď špatně nebo to tu není... Pokud jsem někde udělal chybu, tak nevím kde, prosím poraďte, kdo ste se s tím již setkal.

Díky Dan

ještě jsem zkusil v conbuilderu convertovat non-unicode files, ale to také nelze z důvodu overflow... :D
Mortega napsal:

ještě jsem zkusil v conbuilderu convertovat non-unicode files, ale to také nelze z důvodu overflow... :D

Naposled editoval moderátor:
Podívej se na začátek toho engu v poznámkovém bloku, porovnej s kterýmkoliv jiným engem a smaž nestandardní začátek engu CD854027rvsp. Jsou tam písmena (písmeno), které tam nemají co dělat. Vrbam v tom má guláš.
Přesněji řečeno to malé "a" smaž, nemá na začátku engu co dělat. Správně má být "SIMISA@@@@@@@@@@JINX0D0t______
"

Pavlík napsal:
Podívej se na začátek toho engu v poznámkovém bloku, porovnej s kterýmkoliv jiným engem a smaž nestandardní začátek engu CD854027rvsp. Jsou tam písmena (písmeno), které tam nemají co dělat. Vrbam v tom má guláš.
Přesněji řečeno to malé "a" smaž, nemá na začátku engu co dělat. Správně má být "SIMISA@@@@@@@@@@JINX0D0t______
"

jo, díky, už to vypadá, že to funguje... :)

Back
Nahoře