Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vrbam napsal:Poslední 3 dny mi hlásí web, že se někdo pokouší na web zaútočit, tak zřejmě práce stejného záškodníka.
To samé se stalo i mě. Na síti nám řádí škodná.dem napsal:Niekto hackol aj moj web, lebo som tam mal php script ktory sa odkazoval na malware. Nastastie som to vcas zbadal a zmenil som heslo na ftp. Inak som mohol dopadnut ako ty. ALe už mi švagor pozrie IP čky a pokial je tam nejaka co nepatri ku mne a týmu tak sa bude blokovať bez ohladu na to kolko ludi odstavim...Vrbam napsal:Poslední 3 dny mi hlásí web, že se někdo pokouší na web zaútočit, tak zřejmě práce stejného záškodníka.
MrMindar napsal:zdravím vás
chci se zeptat co dělám špatně nainstaluji si lokomotivu 854 ze straánek pana Vrbama poté přesunu do Trainset, následně si stáhnu cab view ze stránky 854foto.net a presunu do commno.,czb i zvuky msts se mi naítá a nejednou vyskočí tabulka selhalo vytvoření pohledu z kabiny nevíte kde delm chybu??
Dominik napsal:MrMindar napsal:zdravím vás
chci se zeptat co dělám špatně nainstaluji si lokomotivu 854 ze straánek pana Vrbama poté přesunu do Trainset, následně si stáhnu cab view ze stránky 854foto.net a presunu do commno.,czb i zvuky msts se mi naítá a nejednou vyskočí tabulka selhalo vytvoření pohledu z kabiny nevíte kde delm chybu??
Otevřete soubor ENG u daného vozidla, a zkontrolujte (přepište) cestu ke kabině (např. .../.../common.cab/cab854/854.cvf)
MrMindar napsal:děkuji z odpověď jdu se hned projet![]()
alcapone napsal:Pozor, ne do common.cab, ale Kabiny/loko_motor/854. Dělám to tak u všech loko i vagonu, že při instalaci se kouknu do eng či wag kam je co směrované + kontrola spřáhel.
alcapone napsal:Pozor, ne do common.cab, ale Kabiny/loko_motor/854. Dělám to tak u všech loko i vagonu, že při instalaci se kouknu do eng či wag kam je co směrované + kontrola spřáhel.
Kabina pro 854 je lepší dát do ,, common.cab/cab854 " protože cvf soubor má vypsaný front,Dominik napsal:Záleží podle toho, kam jsme kabinu nainstalovali. Podle toho si přepíšeme směrování.alcapone napsal:Pozor, ne do common.cab, ale Kabiny/loko_motor/854. Dělám to tak u všech loko i vagonu, že při instalaci se kouknu do eng či wag kam je co směrované + kontrola spřáhel.
ovladače a ručičky asi takhle: ( " ../../commo.cab/cab854/854_cab.ace" )
Pane chce to majitel modelu. Tak to tam tak mám. Třeba je k tomu i nějaký důvod.Dominik napsal:alcapone napsal:Pozor, ne do common.cab, ale Kabiny/loko_motor/854. Dělám to tak u všech loko i vagonu, že při instalaci se kouknu do eng či wag kam je co směrované + kontrola spřáhel.
Záleží podle toho, kam jsme kabinu nainstalovali. Podle toho si přepíšeme směrování.
842.021-8 napsal:Dobry den, mam maly problem, nevim kde je ke stazeni cabview, na msts.sinus jsem to stahl a furt to dava hlasku selhal pohled z kabiny. Co s tím?
842.021-8 napsal:JO ale kdyz ten soubor neni v pocitaci to je pak tezky![]()
Mortega napsal:Ahoj všem! Po dlouhé době, co jsem nejezdil s Hydrama v msts jsem se do toho opět vrhl, kvůli jedné aktivitě jsem stáhl 854.027 z Vrbamových stránek a nainstaloval, vše mi maká, jak má (zvuky, kabina i sám model), ale! Jak conbuilder, tak msts mi hlásí chybu. z Con builderu:
The file CD854027rvsp.eng isn't a Unicode file!
Folder C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\CD_854_054_954
zkusil jsem smazat, nainstalovat znovu, zkoušel jsem stáhnout i nový instalátor, různě nastavovat, ale neúspěšně... koukal jsem i po fóru, a buď špatně nebo to tu není... Pokud jsem někde udělal chybu, tak nevím kde, prosím poraďte, kdo ste se s tím již setkal.
Díky Dan
Mortega napsal:The file CD854027rvsp.eng isn't a Unicode file!
Folder C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\CD_854_054_954
Pavlík napsal:Podívej se na začátek toho engu v poznámkovém bloku, porovnej s kterýmkoliv jiným engem a smaž nestandardní začátek engu CD854027rvsp. Jsou tam písmena (písmeno), které tam nemají co dělat. Vrbam v tom má guláš.
Přesněji řečeno to malé "a" smaž, nemá na začátku engu co dělat. Správně má být "SIMISA@@@@@@@@@@JINX0D0t______
"