Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
díky za upozornění. obrázek u 742 397 je už opraven. Ten úhel 45° ještě zvážím.

Čouda napsal:
Takže pánové a pro jistotu i slečny, klikněte si na tlačítko www pod mími příspěvky a pokochejte se novým designem mích stráneck. Stránka tímto nabyla přehlednosti a je daleko lépe čitelná.
Na závěc bych snad řekl jen toto: Ppoolllle díky
Já sice nejsem přeborník v tvorbě webových stránek, dostal jsem známku od bráchy, že mé stránky jsou přímo hnusné, ale můj názor je ten, že každý by měl prezentovat sám sebe. Při kliknutí na Čoudův web jsem si myslel, že jsem u Ppoolllla, který má totožnou úpravu, jen trochu jiný obsah. Jinými slovy, měl jsi se Ppoollllem inspirovat, ale úpravu udělat dle vlastního vkusu. Problém je v tom, že vůbec nevím, u koho se nacházím, chybí tam kontakty na autora, atd.
Nereagoval bych, ale když jsme byli vyzvání, abychom se kochali, tak se "kocháme" :cry:

pokud můžu,měl bych také malou připomínku ke stránkám:přivítal bych,kdyby tam byl přidán datum vložení či úpravy modelu.Nepamatuji si všechny modely,takže když tam občas nakouknu,podle datumu se lépe orientuju,co je novýho a nemusím to pracně zjišťovat.Je to ale jenom detail který chybí na více stránkách.

Matesi co se týče datumů to můžu zařřídit, ale pouze u nových modelů. U těch starších si to nepamatuju.

Ad pan Šemora: kontakty doplním, díky za upozornění. Sice stránky jsou podobné Ppoollllovým, ale přece jen jsou úplně jiné. Zkusím tam přidat nějaké rozumné pozadí, aby se to snáze rozlišilo.

bob57_cz napsal:
Čouda napsal:
Matesi co se týče datumů to můžu zařřídit, ale pouze u nových modelů. U těch starších si to nepamatuju.
Pamatovat si to nemusíš, každý soubor má datum a čas vytvoření v hlavičce, zobrazuje se ve správci souborů.
Což nejde použít při aktualizaci souboru

Vrbam má pravdu. celé archivy jsem několikrát přesouval a přejmenovával(to by nevadilo), ale také hlavně aktualizoval barevnou hloubku textur a to už je hodně zásadní problém. To změnilo datum vytvoření archivu a bylo to celé v kýblu. Datumy nehodlám řešit. U novinek, vždy najdete v pravém okně UVOD datum zveřejnění potažmo datum vytvoření zprávy o novince. Takto bych to řešil do budoucna. pro mě datumy nejsou nijak důležité. také by vlastně šlo se podívat do tohoto vlákna do historie a tam jsem snad o každém novém modelu informoval a tak si danný uživatel vlastně na datumy nemůže od nynějška stěžovat

Tak už je stránka opravena. Připomínkované problémy odstraněny

Přimlouval bych se také za datování aktualizací, a to raději hned dvě data: zveřejnění a aktualizace.

K tomu jedna rada okoukaná ze zahraničních MSTS stránek. Neřešit datum zpětně, to se skutečně může špatně dohledávat, ale první datum nastavit se spuštěním nových stránek, tedy 01.09.2007. A dál už data uvádět. Práce to moc není, vždyť je to u textu pod screenem 16 číslic a 4 tečky :wink: ... a uživatelům to fakt pomůže.

Datum aktualizace a info o novinkách je podle mě základ jakýchkoliv stránek. Viz moje :wink: To je nedostatek většiny webů, člověk aby pak byl jasnovidec.

Tak tedy udělám to, jak si Vaši, Naši přejí.Zítra doplním ke všem modelům datum zveřejnění. Pokud to jak vy říkáte pomůže, budu rád :wink:

Takže od této chvíle stahujte na mém webu stroj 754 048 z PS Letohrad. Mašinka v tomto náteřu už dlouho jezdit nebude, neboť zlý jazykové tvrdí, že brzy navštíví CZ Loko Česká Třebová (bývalé ČMKS)

pro jistotu dodám, že jsem se přestěhoval do sousedství a adresa je http://www.loko.boletice.cz nikoli původní http://www.loko.boletice.cz/msts.html
Také je funkční tlačítko www pod tímto příspěvkem

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Čoudo, chci se zeptat, v jakém období jezdil MV M296.1018 v PS Klatovy?

Na svých stránkách uvádíš následující - CSD M2961.018 - reskin vozu jezdiciho v PS Klatovy.

stahujte 831 058 a v přípravě je 742 300. je to jenom otázkou chuti, ale dneska by ještě mohla být

tak chuť byla a stahujte i 742 300

Ahoj! Tak jsem Vám chtěl napsat oznámení co je nového a nestačil jsem se divit jak hluboko moje vlákno zapadlo..

Již několik minut jsou na mém webu k dostání 754 030 z PS Letohrad, 854 206 Z DKV Brno a 954 002 z téhož DKV. Bohužel s tvorbou dalších skinů to bude zlé, protože opět začala škola a času bude málo. V nejbližší době se chystám vytvořit tři esa, jaká? to bude překvapení. Ještě něco připravuje Malý Fotograf - Štěpán Esterle a Jonáš také něco přislíbil, takže zase tak zkrátka nepříjdete. Hodně zábavy s novými skiny přeje Čouda.

Nazdar - Bazar!!!

Tak jsem opět tady. Do našeho vitruálního depa přibyly další tři kousky. Jedná se o stroje 163 082+163 083+163 250. Stahujte jako vždy na mé stránce a autorem je Jonáš Janoušek. Ještě podotknu, že stroje náleží DKV Česká Třebová, takže se na nedostatek strojů ze Třebové opravdu nikdo vymnouvat nemůže. Je jich hned sedum. 163 054TBP a dále všech 6 u mě....

To je právě to. Já nevím o nikom, kdo by ho měl. Pokud mi pošlete .s soubor jsem ochoten všecky krabice přetahat na dva smetáky. Možná takový eng s úpravou by taky bodnul :lol: :wink:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře