Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já sice nejsem přeborník v tvorbě webových stránek, dostal jsem známku od bráchy, že mé stránky jsou přímo hnusné, ale můj názor je ten, že každý by měl prezentovat sám sebe. Při kliknutí na Čoudův web jsem si myslel, že jsem u Ppoolllla, který má totožnou úpravu, jen trochu jiný obsah. Jinými slovy, měl jsi se Ppoollllem inspirovat, ale úpravu udělat dle vlastního vkusu. Problém je v tom, že vůbec nevím, u koho se nacházím, chybí tam kontakty na autora, atd.Čouda napsal:Takže pánové a pro jistotu i slečny, klikněte si na tlačítko www pod mími příspěvky a pokochejte se novým designem mích stráneck. Stránka tímto nabyla přehlednosti a je daleko lépe čitelná.
Na závěc bych snad řekl jen toto: Ppoolllle díky
Což nejde použít při aktualizaci souborubob57_cz napsal:Pamatovat si to nemusíš, každý soubor má datum a čas vytvoření v hlavičce, zobrazuje se ve správci souborů.Čouda napsal:Matesi co se týče datumů to můžu zařřídit, ale pouze u nových modelů. U těch starších si to nepamatuju.
Veľmi pekná mašinka.Čouda napsal:Takže od této chvíle stahujte na mém webu stroj 754 048 z PS Letohrad.
Nejen 363 001 ale i všechny moje další skinymartin novy napsal:2 smetáky má eso 363001 nebo šestikolo 182168.