Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Martens napsal:
David Kodet napsal:
Je hezký ,že budeš dělat repaint 714 207,ale stále nemáme anim. kabinu na tu 714,ve které se už tak dlouho patlá Martens.
Zrovna tak i kabina na 854.Jen kdybych to trochu uměl,tak bych se do toho hned pustil.
Hele Čudo,jak jsem se dozvěděl,tak nejlepší je tady v okolí 810 045 a 549,prej nejhorší rajčákový 810
Co Ti v tom brání se to naučit místo toho vykřikování,že chceš to či ono? Třeba zrovna na té 714?

Já bych klidně a rád,ale nemá mě to kdo naučit.Jen těcg problémů,co bylo,než jsem dostal české modely do Msts,na to jsem přišel tak po půl roce a potom ještě něco takovýho dělat

Jestli už na té kabině pracuje Martens, tak je zbytečné dělat druhou. Je fakt že nám ji mohl dát k Vánocům :lol: , ale měl určitě dost jiné práce, takže není.

For David: já bych pro začátek zkusil reskiny a pak začal dělat caby. Moje začátky nebyly taky nijak slavný, ale už se do toho postupně dostávám. Chce to čas. Modelář,pokud chce, zraje jako víno :wink:

Beatlesák napsal:
David Kodet: A ty myslíš si že ostatní byli na kurzu jak správně dělat kabiny?
Davide,

1) nikdo z nás opravdu nechodil do kurzu modelování či ladění engů, či tvorby zvuků nebo stavby tratí - a nikdo z nich nenaříkal, že to neumí a že to dělat nebude, protože to neumí.

2) Nikdo z aktivních lidí při prvním nezdaru nesložil ruce do klina a nezabalil to s tím,že si počká, až to někdo za něj někdy udělá

3) Na tu 854 jsem si sice nafotil materiály, ale už někdy v květnu je dostal tuším Davidus s tím, že to chce dělat...poslední zpráva byla,že to pustí v září po prázdninách......

4) Ty ani nikdo jiný nejste ani můj zaměstnavatel, ani má rodina, kteří mají před MSTS absolutní přednost.Mne MSTS neživí, na obživu si musím vydělávat jinde a MSTS je pouze koníčkem, kterým se snažím relaxovat.......pokud bys pracoval a měl třeba malé děti, tak to pochopíš a odpustíš si oplzlé kecy o babrání a věčné nářky nad tratí 047.....

To Čouda: KDyby se k vánocům stíhala, tak proč nee .... bohužel turnusové volno od svého chlebodárce nemám a jediné, čím nás oblažil je pružná pracovní doba......a ta se dá natáhnout celkem dokonale.....mimochodem,proč by bylo zbytečné dělat druhý cab? Proč Arwy dělal novou 240,když už jedna je hotova?

Navíc, tím, že je MSTS můj koníček,tak dělám to, co mne baví to,co uznám za vhodné a na čem si zrovna chci odpočinout.....

Mě například trvalo půl roku než se mi v editoru podařilo vygenerovat zelenou placku. Protože sem nemohl přijít na to jak to udělat, vždycky tam bylo bílý prázdno tak sem začal stavět svoje tratě na okraji defaultních tratí. To bylo v době, když ještě neexistovala čeština. Teď už je to mnohem lehčí. :D

For Martens: myslím že Arwy ji udělal proto, protože si myslel, že ji udělá líp. Možná se mu to povedlo, ale nevim nezkoušel jsem ji.(musím to napravit).

Čouda napsal:
Textury nafotil Duuso a doufám že mi promine, když je zveřejním už teď. Mějte se a stahujte :!:

P.S. stránky opraveny i pro alternativní prohlížeče

Všetko v pohode.

bob57_cz napsal:
Skromný dotaz: Když už sis dal tu práci, proč není v "normovaném" tvaru názvosloví podle dohody sleziny?
cd_162013/162013.eng,s,sd, 162011a,b.ace ! Tohle takto do T-BP asi nepostoupí bez přeznačení. Není to škoda ?
Když už normovaný, tak cd_162013/cd_162013.eng,s,sd, cd_162011a,b.ace..... Šance dvou stejných mašin u bývalého Československa je sice malá, ale přesto. :!:

Martens napsal:
Beatlesák napsal:
David Kodet: A ty myslíš si že ostatní byli na kurzu jak správně dělat kabiny?
Davide,

1) nikdo z nás opravdu nechodil do kurzu modelování či ladění engů, či tvorby zvuků nebo stavby tratí - a nikdo z nich nenaříkal, že to neumí a že to dělat nebude, protože to neumí.

2) Nikdo z aktivních lidí při prvním nezdaru nesložil ruce do klina a nezabalil to s tím,že si počká, až to někdo za něj někdy udělá

3) Na tu 854 jsem si sice nafotil materiály, ale už někdy v květnu je dostal tuším Davidus s tím, že to chce dělat...poslední zpráva byla,že to pustí v září po prázdninách......

4) Ty ani nikdo jiný nejste ani můj zaměstnavatel, ani má rodina, kteří mají před MSTS absolutní přednost.Mne MSTS neživí, na obživu si musím vydělávat jinde a MSTS je pouze koníčkem, kterým se snažím relaxovat.......pokud bys pracoval a měl třeba malé děti, tak to pochopíš a odpustíš si oplzlé kecy o babrání a věčné nářky nad tratí 047.....

To Čouda: KDyby se k vánocům stíhala, tak proč nee .... bohužel turnusové volno od svého chlebodárce nemám a jediné, čím nás oblažil je pružná pracovní doba......a ta se dá natáhnout celkem dokonale.....mimochodem,proč by bylo zbytečné dělat druhý cab? Proč Arwy dělal novou 240,když už jedna je hotova?

Navíc, tím, že je MSTS můj koníček,tak dělám to, co mne baví to,co uznám za vhodné a na čem si zrovna chci odpočinout.....

No máš pravdu.Ty lidi včetně tebe to dělají úplně zadarmo a co z toho mají?
Já bych fakt klidně něco taky dělal,ale zkoušel jsem stavět trať nic.Ani pitomej kab jsem neotevřel v editoru.Neumím anglicky a to je taky docela blbý,ale už jsou překlady,ale třeba soubory eng už trochu chápu ,ale zvukové ani trochu

train.msts napsal:
Mě například trvalo půl roku než se mi v editoru podařilo vygenerovat zelenou placku. Protože sem nemohl přijít na to jak to udělat, vždycky tam bylo bílý prázdno tak sem začal stavět svoje tratě na okraji defaultních tratí. To bylo v době, když ještě neexistovala čeština. Teď už je to mnohem lehčí. :D

Já měl ten samý problém,ne a ne vytvořit zlenou placku,pořád bílo.Pak jsem zjistil že musím dát nastavit výchozí bod editoru.Dnes s Editorem umím,ale ne s editorem cabiny a ani jak udělat skiny.

David Kodet napsal:
Já bych fakt klidně něco taky dělal,ale zkoušel jsem stavět trať nic.Ani pitomej kab jsem neotevřel v editoru.Neumím anglicky a to je taky docela blbý,ale už jsou překlady,ale třeba soubory eng už trochu chápu ,ale zvukové ani trochu
Opět výmluva - dnes máš k dispozici kompletně počeštěný editor aktivit i cabu ... co tam máš dál?

Ahoj! Od této chvíle můžete stahovat ma mojich stránkách lokomotivu 751 143-9 P.S.Meziměstí. Zanedlouho by měla následovat i její kolegině 751 354-2. (odkaz je to tlačitko www pod tímto příspěvkem)

Tak už můžete stahovat i její kámošku z Letohradu.
Přibyla totiž 751 354-2

Jsem rád že se líbí. časem přibudou další. Jak jsem tak koukal, tak sem zjistil že sem k nim já blbec dal prehistorické engy. v neděli na to kouknu a ještě tak hodím link na lepší. změna se bude týkat brzd. nebo jestli už existuje upravený eng a někdo kdo by se o něho podělil budu rád

...kvůli nedbalosti původního autora zcela přepracovány...
moc hezký

Naposled editoval moderátor:
Alorovec napsal:
...kvůli nedbalosti původního autora zcela přepracovány...
moc hezký

Ty se tomu směješ, ale vypadalo to opravdu otřesně. Radši sem nebudu dávat ani screen.

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře