Beatlesák napsal:
David Kodet: A ty myslíš si že ostatní byli na kurzu jak správně dělat kabiny?
Davide,
1) nikdo z nás opravdu nechodil do kurzu modelování či ladění engů, či tvorby zvuků nebo stavby tratí - a nikdo z nich nenaříkal, že to neumí a že to dělat nebude, protože to neumí.
2) Nikdo z aktivních lidí při prvním nezdaru nesložil ruce do klina a nezabalil to s tím,že si počká, až to někdo za něj někdy udělá
3) Na tu 854 jsem si sice nafotil materiály, ale už někdy v květnu je dostal tuším Davidus s tím, že to chce dělat...poslední zpráva byla,že to pustí v září po prázdninách......
4) Ty ani nikdo jiný nejste ani můj zaměstnavatel, ani má rodina, kteří mají před MSTS absolutní přednost.Mne MSTS neživí, na obživu si musím vydělávat jinde a MSTS je pouze koníčkem, kterým se snažím relaxovat.......pokud bys pracoval a měl třeba malé děti, tak to pochopíš a odpustíš si oplzlé kecy o babrání a věčné nářky nad tratí 047.....
To Čouda: KDyby se k vánocům stíhala, tak proč nee .... bohužel turnusové volno od svého chlebodárce nemám a jediné, čím nás oblažil je pružná pracovní doba......a ta se dá natáhnout celkem dokonale.....mimochodem,proč by bylo zbytečné dělat druhý cab? Proč Arwy dělal novou 240,když už jedna je hotova?
Navíc, tím, že je MSTS můj koníček,tak dělám to, co mne baví to,co uznám za vhodné a na čem si zrovna chci odpočinout.....