Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Repainty Čouda a Jonáš

Chlapi, díky, už jezdím...

Naposled editoval moderátor:

To já vím martensi, ale mě to šlape bez problémů. Problém je také v tom, že v TBP neexistují snd 735 které jsou zcela specifický a taky kabina není. Bohužel kabina i zvuky nahraju a nafotím až bude Luženskej pilštik jezdit, takže snad v létě. uvidíme no.

Čouda-krása, nedávno sem tu 008 viděl v Pardubicích a divil jsem se, co to má se světlama.

Ahoj! takže další novinky. Někdy ještě dodělám 130 003 a 007 a společně s již hotovými pěti stroji je vydám. Dále tu bude něco od Honzy Tomana až se jednou vrátí z práce a bude mít chu´t doupravit ty svoje brejlovce a bardotky. A nakonec dva stroje ode mě se kterými se patlám už od doby co O.Janiš vydal bardotku.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.ukazto.com/img_small/2263184,SFCAN001.jpg[/url] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.ukazto.com/img_small/2263180,SFCAN000.jpg[/url]

Takže zase další podvod. Když jsem to sem včera dával, tak vše normálně fungovalo. Obrázky vidět byly. Zkus si Bobe tedy kliknout na místo obrázku a utevře se ti ukažto a uvidíš to tam.

Čouda napsal:
Takže zase další podvod. Když jsem to sem včera dával, tak vše normálně fungovalo. Obrázky vidět byly. Zkus si Bobe tedy kliknout na místo obrázku a utevře se ti ukažto a uvidíš to tam.
Bohužel zase nic. Jediný pokrok, který jsi "opravou" dosáhl, je to, že se tu v tom tvém příspěvku už alespoň ukáže miniatura. Při pokusu o zobrazení plného obrázku je pouze "Prázdný list". ( Stejné v IE i Opera. )

Ja dávam obrázky do "skladu" a tam funguje všetko korektne, mimochodom tá 751 080-skvelá práca.

Ad Bob: tak to už nevím co s tím máte. mě se te´d tady ty obrázky ukázaly

Ad Dusso: díky za pochvalu. Dobrej rumpál co?

Čouda napsal:
Co já vím, co mi to podsouvá ?
Asi není dodržena norma W3C.

Opera:
Warning: getimagesize(img/2263184,SFCAN000.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/www/ukazto.com/www/img.php on line 15

IE :
Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku.
Nejpravděpodobnější příčiny:
Nejste připojeni k Internetu.
Na webu nastaly potíže.
V adrese může být překlep.
Můžete vyzkoušet následující možnosti: ...

Safari:
Safari could not open the page “http://www.ukazto.com/?img=2263184,SFCAN001.jpg” because the server stopped responding.

FF:
Ten jediný to ukáže.

Ve FF se ty obrázky zobrazují .ale nejdříve se ukáže bílé okno a po kliknutí na něj se to zobrazí.

Čouda napsal:

Ad Dusso: díky za pochvalu. Dobrej rumpál co?
Ja mašiny typu "šerbel" môžem, tiež sa niekedy snažím naskinovať radšej takú.

Taktéž potvrzuji FF to normálně zobrazí. Jinak pěkné modely!! :salut: :salut:

Chcel by som upozorniť na nefunkčnosť odkazov 749 248,250 a 754 007,018 a 076.

Ty nové skiny hrbatých jsou hezké, díky za ně. Měl bych ještě takový malý dotaz, nechystají se i nějaké cargo peršingy ?

duuso napsal:
Chcel by som upozorniť na nefunkčnosť odkazov 749 248,250 a 754 007,018 a 076.
A absenci určení kódování na stránkách.
Takto se vypíše autor bez určení znakové sady: Èouda :D v alternativním prohlížeči.

Ahoj! odkazy jsou nefunkční o tom vím. stejně tak ještě 130 039. To co napsal Dusso +130 039 jsem už společně s obrázky nestihl nakopírovat na server. Všecko bude v pátek. Omluvte tuto zpoždění.

Takže je tu !oznam!

stahujte 130: 008, 014, 016, 030, 039 a dále 749: 248, 250 a 754: 007, 018, 076

Čouda napsal:
Takže je tu !oznam!

stahujte 130: 008, 014, 016, 030, 039 a dále 749: 248, 250 a 754: 007, 018, 076
Oznam je hezký ,ale u těch traktorů nejde stáhnout chování píše to tohle : Not Found

The requested URL /ladeni/diesel_loko/cd_749250_ladeni.zip was not found on this server.
Apache/2.2.3 Server at http://www.loko.boletice.cz Port 80

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře