Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Novinky bez novinek. Nějak ti ty obrázky vysublimovaly.Čouda napsal:Ahoj! takže další novinky. ...
Bohužel zase nic. Jediný pokrok, který jsi "opravou" dosáhl, je to, že se tu v tom tvém příspěvku už alespoň ukáže miniatura. Při pokusu o zobrazení plného obrázku je pouze "Prázdný list". ( Stejné v IE i Opera. )Čouda napsal:Takže zase další podvod. Když jsem to sem včera dával, tak vše normálně fungovalo. Obrázky vidět byly. Zkus si Bobe tedy kliknout na místo obrázku a utevře se ti ukažto a uvidíš to tam.
Co já vím, co mi to podsouvá ?Čouda napsal:Ad Bob: tak to už nevím co s tím máte. mě se te´d tady ty obrázky ukázaly
Ja mašiny typu "šerbel" môžem, tiež sa niekedy snažím naskinovať radšej takú.Čouda napsal:Ad Bob: tak to už nevím co s tím máte. mě se te´d tady ty obrázky ukázaly
Ad Dusso: díky za pochvalu. Dobrej rumpál co?
A absenci určení kódování na stránkách.duuso napsal:Chcel by som upozorniť na nefunkčnosť odkazov 749 248,250 a 754 007,018 a 076.
Oznam je hezký ,ale u těch traktorů nejde stáhnout chování píše to tohle : Not FoundČouda napsal:Takže je tu !oznam!
stahujte 130: 008, 014, 016, 030, 039 a dále 749: 248, 250 a 754: 007, 018, 076