Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Jonáš J. napsal:
Robo:
Jo jo je to možný že jsem ty světla zapomněl zadělat ale tak to je maličkost to si umí udělat každý sám.

ale tak to uz potom nebude skin toho autora ked dakto daco robi tak nech to dotiahne dokonca a predtym nez to vyda nech si to pozrie aspon v Shape view
a nie kazdy by si to vedel upravit (nehovorim za seba)

nechci tady vnaset kritiku,skiny jsou skevly,hlavne se tesim na 162 040,162jek je malo.ale ty svetla..jako ze kazdy si to umi dodelat sam,popravde ne kazdy uzivatel msts to umi...ikdyz zacinajicim uzivatelum to muze bejtprakticky ze zacatku jedno........ja si treba skinuju kravinky pro sebe,predelavam vagony bpee ze zelonobilej na jinou atraktivnejsi barvy(z nudy)snad me nikdo neukamenuje a musim se priznat,ze treba retusovaat moc neumim,delal sem to jen jednou pred xxxx mesicema,od te doby uz ani nevim jak sem to delal.....

Mi si taky s Čoudou musíme dodělávat věci sami když někdo něco vydá viz aktivity a nebo i skiny.
A když to napíšeme že to takhle není tak nám autoři odpoví ať si to uděláme sami no tak si to uděláme tak ať si to taky udělá někdo po nás.
Myslím že Mirek ví o čem mluvím viz trainset že??

Skin je kvalitný keď je dokončený celí. Nestačí ,že je s kvalitných foto. Viď 362 002 od Rockera.

Zase vnesli bordel do trainsetu - CDC 111 016 je jako CD 111 016 a CDC 163 027 je v archivu jako CD..... taková zhovadilost. A pak se čouda může čílit, že nestíhá upravovat trainset, když si tam ten zmatek vnáší sami..... otázka - má se to kopírovat do CDC_111 nebo CD_111 a CDC_163 nebo CD_163? Taky opět nedořešeno a předvedena polovičatá práce.

Martensi: Já mám taky jinou prácí, ty za mě ty rychlíky neuděláš. A von ten debil bude lepit dál, tak já už nevím, já Vám tady čuráka dělat nebudu jako chlapci, napište to tam namě. Jede pět vozů....

smim se zeptat??je zaveden nejaky system,nebo norma znaceni vozidel ceskych drah a cargo??jestlni ne,tak at ti co delaji trainset to zavedou.......cd jako ceske drahy.cdc jako cargo! a at to dodrzuji ostatni skinari,pak se nejspis vyvarujem i tehle hadek....me osobne se od coudy skiny libi.....a se znacenim nemam problem.....asi proto ze to pouzivam jinak,ale tak kdyz je tam bordel,tak at se to udela jako ve strojirenstvi,jsou normy iso apod.tak at tu je nejaka norma,kterou se budou ridit skinari...tak,a ted me pojdte ukamenovat za muj nazor:D

Ahoj Sciaro! Tu poslední větu sis mohl a měl taky odpustit. Norma je třeba jenže ty gumy to zase nechápou....

Čoudo, nic proti, ale uvědom si, že na tohle fórum chodí i malé děti. Psát zde vulgární neslušné výrazy je zde proto zakázáno. Že tak některé malé děti už mluví není argument. A že moderátoři byli na slezině a tím si zde mohu ulevovat dle libosti, také Tě neomlouvá. Tady může mít problém provozovatel, tak si své výroky laskavě oprav do spisovné formy. Děkuji.

Čouda napsal:
Ahoj Sciaro! Tu poslední větu sis mohl a měl taky odpustit. Norma je třeba jenže ty gumy to zase nechápou....

Čoudo, když je norma třeba, tak ji sakra dodržuj a neměj o normách jenom plná ústa keců...zatím to vypadá, že v tom Tvém "čistém" trainsetu bude víc zmatků než v současném....to nesmíš makat, když jsi zhulenej....:D

Jo Čoudo z toho odpouštění posledních vět by sis taky měl vzít příklad... :D

Čouda napsal:

Takže v tom případě Mirku si přijď nahoru podepsat protokol.

Duuso: Laminátka 230 001 je hotová takže Mirek snad vydá jak bývá zvykem tak o víkendu.
Jinak pokud nebude kompletně hotová Vysočina nebudu stroje řady 230 a 240 už skinovat ta trať se stejně nedá jezdit těch pár stromů co tam je a jeden barák u tratě to je jako o ničem.

Jonáši, važ slova, než něco napíšeš. Já také nepíšu, že Tvé skiny, kde jen vyměňuješ řadové tabulky jsou o ničem. To se prostě nedělá.

Já vím že se to nedělá tak proto taky jsem se přesvědčil že neni třeba zatím 230 a 240 skinovat.
Jo a Mirku ty nezapomeň si přijít podepsat ten protokol.

Každá veta je podmienená. Všetko je viazané na nejakú činnosť niekoho iného. V každom príspevku niekoho atakujete,zosmiešňujete, kritizujete. Fakt chalani nemyslíte si že už stačilo ?? Prečo si nerobíte svoju prácu a druhých nenecháte napokoji?? Prečo chcete všetky deti v pieskovisku donútiť aby sa hrali len s formičkami od Vás?? Fakt nechajte už toho...a starajte sa o seba.....Robte si trainset aký len chcete , ale nám ostatným dajte pokoj. Každý má právo na vlastný piesoček...Radšej chodte umyť tých 5 vozov čo sa tlačí na myčku. Aspoň bude pokoj.

Jonáš J. napsal:
......ta trať se stejně nedá jezdit těch pár stromů co tam je a jeden barák u tratě to je jako o ničem.
Jen bych podotkl, že ačkoli není úsek Kutná Hora - Brno zcela dodělaný, jsou pracnost a čas strávený nad ním naprosto nesrovnatelné se přeskinováním pár lokomotiv. To jsou STOVKY HODIN !! A velké písmena i vykřičníky píšu zcela vědomě a úmyslně.

Kdyby kdokoli poznamenal, že na trati 251 se nedá jezdit, protože je zatím rozpracovaná, neřeknu ani popel. Ale na 230/250 jsou jen ojedinělá místa, která čekají na finál. Jinak aktualizaci stavu jaký byl vydán předcházelo tři čtvrtě roku práce. Ale kdyby se po 250/230 opravdu ještě nedalo jezdit, tak se zatím vykašlu na aktivitu včetně vydání vánoční aktualizace.

Dobře takže tedy jinak a slušně.
Na trati 230/250 se zatím nedá jezdit, protože je pouze zatím rozpracovaná a krajinově chudá.
Jel jsem celou trať v aktivitě od Martina a je chudá, když si porovnám tratě od Stavitele xx tak je to nebe a dudy.
Takže stroje 230/240 zatím netřeba skinovat.
Za to je třeba skinovat na trať 330 CDC 363 které potřebujeme abychom v aktivitách pokryli nákladní vlaky.

Jonáš J. napsal:
Dobře takže tedy jinak a slušně.
Na trati 230/250 se zatím nedá jezdit, protože je pouze zatím rozpracovaná a krajinově chudá.
Jel jsem celou trať v aktivitě od Martina a je chudá, když si porovnám tratě od Stavitele xx tak je to nebe a dudy.
Takže stroje 230/240 zatím netřeba skinovat.
Za to je třeba skinovat na trať 330 CDC 363 které potřebujeme abychom v aktivitách pokryli nákladní vlaky.
Souhlasím s Jonášem cdc 363 jsou potřeba jak sůl. Dále pak by to chtělo loko cdc 130, 163.

Jonáš J. napsal:
Takže v tom případě Mirku si přijď nahoru podepsat protokol.
Já Vám tam nepudu nic podepisovat, že jdu v pondělí za šévkou a jestli chce, tak ať jde se mnou v pondělí a řekni mu, Šemoroj, řekni mu, ať mi do rána neleze na oči, jestli chcezůstat naživu!

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře