RE: Repainty Čouda a Jonáš
Prosím všechny - zamyslete se nad tím.
Ano, to je přesně ono. Noví uživatelé se na to raději vykašlou protože tady řádí žabomyší války na které doplatí ti úplně obyčejní! A přitom z nich jednou něco může být! Ale když tady přečtou toto vlákno 3 stránky zpátky tak raději zapomenou na kvalitní simulátor který právě lidé jejichž jména se tady neustále omílají dostaly někam kam Microsoft nemohl dohlédnout ani přes křišťálovou kouli!!! Že mi to nevadí protože mám tyto vozidla na disku. Ano,mám je tam! Ale nemůžu je použít! Čím si asi noví uživatelé nahradí napříklaz vůz ČSD Wa který jsem použil v poslední aktivitě? Jaké jiné odpovídá stejným parametrům jako je délka a váha dohromady! A to nemluvím o parních lokomotivách používaných právě na Ztracené a Dvoukolejce kam přesně sedí! Ano o tom to je. Někdo vyjádřil svůj názor. Možná špatnej,ale svůj! A co se stalo? Týden se tu mele o ničem a lidé kteří v začátku tady vůbec nefigurovaly se zde najednou osočujou navzájem!!!Zbyněk Šemora napsal:Vždyť Pikku Vám je z počítače nesebral. Všichni co tady diskutujete je máte a noví uživatelé MSTS, kteří právě teď se zaregistrovali a přečetli si tohle vlákno? Asi MSTS rychle odinstalují. Vypadá to tady totiž na velmi nestabilní prostředí.Tommy66 napsal:To Zbyněk Šemora : Nepadlo že končí. Padlo pouze to že bude období na které se nebude dát stavět aktivity protože pro ně nebudou potřebné modely. Viz tratě jako je Ztracená a Dvoukolejka. Jistě, pro tratě jako je Tvoje BP nebo 321 je modelů dostatek.
A jen tak mimochodem. ŽSR se pokoušel od Pikka vyjednat jen zapůjčení kabiny do Bobiny v TBP. Opravdu by se hodila. Měl už na ni i naladěno. Ale nedostali jsme souhlas. A stalo se něco? Nestalo. Je to čistě jeho věc a nikdy ani ve snu by mě nenapadlo mu jen naznačovat nějaké výčitky. Jen se přeladilo zpět a tím vše skončilo. Tak navrhuji i ukončit tuto debatu. Myslím, že o víkendu jsou krásnější činnosti než zde přikládat do kotle a ve finále si všichni vzájemně dáte do "dršťky". Už tady nějaké tendence jsou.
Prosím všechny - zamyslete se nad tím.