Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Zbyněk Šemora napsal:
Tommy66 napsal:
To Zbyněk Šemora : Nepadlo že končí. Padlo pouze to že bude období na které se nebude dát stavět aktivity protože pro ně nebudou potřebné modely. Viz tratě jako je Ztracená a Dvoukolejka. Jistě, pro tratě jako je Tvoje BP nebo 321 je modelů dostatek.
Vždyť Pikku Vám je z počítače nesebral. Všichni co tady diskutujete je máte a noví uživatelé MSTS, kteří právě teď se zaregistrovali a přečetli si tohle vlákno? Asi MSTS rychle odinstalují. Vypadá to tady totiž na velmi nestabilní prostředí.
A jen tak mimochodem. ŽSR se pokoušel od Pikka vyjednat jen zapůjčení kabiny do Bobiny v TBP. Opravdu by se hodila. Měl už na ni i naladěno. Ale nedostali jsme souhlas. A stalo se něco? Nestalo. Je to čistě jeho věc a nikdy ani ve snu by mě nenapadlo mu jen naznačovat nějaké výčitky. Jen se přeladilo zpět a tím vše skončilo. Tak navrhuji i ukončit tuto debatu. Myslím, že o víkendu jsou krásnější činnosti než zde přikládat do kotle a ve finále si všichni vzájemně dáte do "dršťky". Už tady nějaké tendence jsou:( .
Ano, to je přesně ono. Noví uživatelé se na to raději vykašlou protože tady řádí žabomyší války na které doplatí ti úplně obyčejní! A přitom z nich jednou něco může být! Ale když tady přečtou toto vlákno 3 stránky zpátky tak raději zapomenou na kvalitní simulátor který právě lidé jejichž jména se tady neustále omílají dostaly někam kam Microsoft nemohl dohlédnout ani přes křišťálovou kouli!!! Že mi to nevadí protože mám tyto vozidla na disku. Ano,mám je tam! Ale nemůžu je použít! Čím si asi noví uživatelé nahradí napříklaz vůz ČSD Wa který jsem použil v poslední aktivitě? Jaké jiné odpovídá stejným parametrům jako je délka a váha dohromady! A to nemluvím o parních lokomotivách používaných právě na Ztracené a Dvoukolejce kam přesně sedí! Ano o tom to je. Někdo vyjádřil svůj názor. Možná špatnej,ale svůj! A co se stalo? Týden se tu mele o ničem a lidé kteří v začátku tady vůbec nefigurovaly se zde najednou osočujou navzájem!!!
Prosím všechny - zamyslete se nad tím.

No ale tu a tam se ještě najde i nějaký "trouba", který místo monitorování situace na v tomto vláknu sedí u RE a maká.

Případně u malování a IrfanViewu a škudlí nějaké ty repainty

Naposled editoval moderátor:

Zdravím. Takže Pikku obnovil donwloady, jak jsem s radostí zjistil. Pikku díky moc, já hned chytil druhý dech a makám a makám na tom R Gerlach.

Hlavně někdo nezapomeňte autory modelů zase něčím nas..t, tuhle situaci už fakt nechci nikdy zažít, doufám, že si všichni uvědomují, co by předchozí situace přinesla za krizi v ČSD období pro MSTS.

S pozdravem Dan.:D

Paráda, bobinky i kostitřasy už jsou zase v mém počítači.
Pikku, děkuji!

Pikku moc děkuji za všechny:)
Konečně dvoukolejka s tvejma párama to nemá chybu.

Takže panstvo zdravím.
Máme s Mirkem další stroje (zelený a modrý bedny které nepotřebujeme) a jedná se o stroje ČD 363 055, 363 132, ČDC 363 048, 163 033. Takže až Mirek bude doma tak doufejme že tyto stroje vydá.

Nene budou na starý model protože na nový model na to nemám nervy se rozčilovat je to moc složitý, ale budou ty skiny vypadat dle skutečnosti co se týče laku a špíny.
Nehledě nato že ty textury na sebe vůbec nenavazujou chtěl jsem naskinovat něco ze 363 045 je to hrozná pakárna. Kdybych to chtěl skinovat tak bych to skinoval možná půl roku.

Jonáš J. napsal:
Nene budou na starý model protože na nový model na to nemám nervy se rozčilovat je to moc složitý, ale budou ty skiny vypadat dle skutečnosti co se týče laku a špíny.

jo a budou animovaný oba sběrače u řady 363??
už se těším

No Otíku tak to asi ne to by jedině Mirek musel předělat eng. Já bych taky byl radši kdyby šli obě sběračky no uvidíme co s tím Mirek provede.

Myslím, že by to šlo udělat. V TBP by tak měli být ty modely upravený, takže já si myslím, že se i dočkáme. Spíš počítejte s moji leností a navíc musím dodělat svůj trainset, takže to potrvá ještě dlouho, než si zajezdíte. Kdybych nemusel napravoat bordel po jiných, tak Vám to můžu s klidným svědomím na sobotu slíbit...

Musel, protože já to nesnesu. Chybí mi už akorát stroje ZSSK + dostahovat ostatní vozy a stroje z CZ/SK webů. Dále kompletně musím přeznačit vozy - u těch jsem se zatím spokojil pouze se sjednocením položky NAME a zprovoznění zvuků. Hnací vozidla jsou OK. Jo to by byla pohodička, kdyby se stanovila norma. Proč myslíš, že spoustajiných lidí si předělává trainset? Protože tu anarchii nemohou snýst.

Jinak se modlete, že Jonáš udělal ty esa na dvousmetákový modely - v TBP jsou všechny esa natahaný na dvousmetákový modely?

Čouda napsal:
Musel, protože já to nesnesu. Chybí mi už akorát stroje ZSSK + dostahovat ostatní vozy a stroje z CZ/SK webů. Dále kompletně musím přeznačit vozy - u těch jsem se zatím spokojil pouze se sjednocením položky NAME a zprovoznění zvuků. Hnací vozidla jsou OK. Jo to by byla pohodička, kdyby se stanovila norma. Proč myslíš, že spoustajiných lidí si předělává trainset? Protože tu anarchii nemohou snýst.

Jinak se modlete, že Jonáš udělal ty esa na dvousmetákový modely - v TBP jsou všechny esa natahaný na dvousmetákový modely?
Pak je to Tvoje rozhodnutí a vůbec to nesouvisí s tím, že něco musíš. Stále jenom chceš.....Čoudo a už jsi přemýšlel i nad tím, kdo předělá ty mraky aktivit do všech tratí, které jsou na stávající verzi TBP? ty mraky consistů a loose consistů?

Jednotnost je sice krásná, ale už když se debatilo na první slezině nad nějakým systémem, tak i Zbyněk věděl, že zpětné předělávání zneschopní všechny aktivity - že beztrestně to lze uplatnit jen na vozidla, která by byla nově zařazena a nebyla by tak použita ještě v žádné aktivitě.

Mirku to je jedno já taky musím skinovat i když se mi nechce, ale musím jinak by nebylo s čím jezdit vždyť to víš co bychom si povídali.

Aktivity? Také mne mrzí, že jsem na ně mnohdy bral ohled. Později, když jsem sám tvořil, tak jsem došel k závěru, že proti dělání pořádku v trainsetu je oprava consists procházka růžovou zahradou. To je taková oddechová práce. A to samé se týká oprav v kolejišti. Následné potrahané trasy v aktivitách, pokud jsem autorem aktivity, jejich oprava je proti rekonstrukci stanice úplná brnkačka. Jen se doporučuje opravenou aktivitu znovu otestovat.

Co se týká tehdejšího přeznačování, to na slezině tenkrát slíbil Ppoollll, že se toho ujme, ale pak šel vlastní cestou mimo dohody a tím se vše zkomplikovalo a následně nedodělalo. Vznikly rozepře. JPP oznamovala, že společný adresář nemůže fungovat a proto je nutné aby každé inventární číslo mělo vlastní složku. To byla tehdy strašná doba. A současně? Poslední větší úpravy do norem dělal Bob z Ostravy (vozy ČD), také účastník první sleziny a nadšenec pro věc. Já už jsem to vzdal.

No veci sa majú tak, že tie fotky som Ti síce poslal ja ale ani za svet neviem kto to fotil, viem že to poslal nejaký Pražák, viac českých 162/163 bohužiaľ nemám, ale tie 230 001 a 106 Ti pošlem určite.

Pěkná plzeňská esa,jen ta 055-ka už vypadá po nehodě jinak,ale to je jen detail.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře