Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Jako reakci na navrácení 751 354 do Letohradu uveřejňuji skin 751 093-6, která je teďkon se 751 143 spojena ve dvojčeti. Ještě se chystám na 751 101+220, ale to až někdy jindy. Takže stahujte a doufám, že se bude líbit :lol:

Ahoj! Opět mám pro Vás novinku. na ném webu můžete stahovat 163 081, kterou pro Vás vytvořil můj kamarád Štěpán.

Ahoj Vsichni priznivci MSTS mam malou reakci k autorovy predem dekuji a chvalim 751 jsou moc hezsky zrovna je vyuzivam mez Usti a Letohradem, ale na co se ptam to je ta nova 163 nevim mozna mi neco uslo v MSTS ale eng soubor u te masiny je nejakej divnej nelze otevřit respektive nelze v editoru otevrit ani zobrazit muze mi byt poradeno diky,preji uspechy v zivote i MSTS s pozdravem:Pegaus

Omlouvám se všem. O víkendu vydám opravný balík, kde budou opraveny všecky nedostatky.

Něco na mls:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://stakolej.wz.cz/754050.jpg

Toto + jeden plzeňskej tranzistor od Jonáše vyjde už zítra!! (Brejle nejsou ještě v konečné verzi, ale nedalo mi to a chtěl jsem se s vámi podělit o tento zázračný rumpál :lol: )

Od této chvíle můžete stahovat 754 050-3 z PS Letohrad ode mě, a 742 016-9 z DKV Plzeň, kterou pro Vás vytvořil můj kamarád Jonáš Janoušek.

To ničemu nevadí.Pokud máš v archívu model 754 od Ondry Janiše tak už nic nepotřebuješ.Textury oken a fíry jsou sdílené pro všechny 754(tedy pro ten novější model od Ondry.)Spíše by tam autor repaintu měl vložit readme soubor,aby bylo vše v pořádku a bylo identifikovatelné,od koho nebo z čeho byl použit základ....

T má pravdu alfakanál a textúry rušňovodiča sú len drobnosti ktoré sa dajú ľahko opraviť ináč čo sa týka celkového vzhľadu nemám pocit, že by boli textúry nejak extrémne rozmazané, je to krásny skin ... veľká škoda, že som teraz bez MSTS kôli maturám ...

754 050 už je opravená (doplněny okna a stojvedoucí), můžete stahovat 742 206 podrobnosti na stránce

už je vše jak má být. dopusti jsem se chyby místo cd_742(1).rar jsem měl cd_742(1).zip, že jo no a pak to nejde.....

špatná zpráva. Někdo z mého webu smazal skoro všechny archivy s modely(až na jeden a to znám heslo a jméno jenom já!!), takže pokud máte zájem o tyto modely, tak si o něprosím napiště na můj mail a já Vám je o víkendu zašlu (pouze dočasně). Pokud by byl někdo hodný a umístil mé modely na svoji sránku byl bych mu velice vděčný(více SZ). opravdu se moc omlouvám a chtělbychpožádat ještě uživatele, jestli by mi nemohli na mail zaslat 136 081 a 012 751-4 + 742 206. Tyto modely jsem omylem smazal ze svého počítače. děkuji

Čouda: Tvoje cecule se mi moc líbí, konečně mohu zapojit dvě 751 se standardním schematickým nátěrem (tvoje a 751 158, které jsem autorem)
Co takhle poprosit Zbyňka, aby je dal do TBP?!? Mě vyhověl :eek:

Naposled editoval moderátor:
Nazdar Čouda, Tvoje skiny sú fakt pekná práca, len mám jeden závažný problém, nejde mi stiahnuť ani jeden z nich !
Používam Firefox a píše to 404.Nemôže mi niekto prosím Vás tieto veci zaslať do mailu ? Budem Vám veľmi vďačný.

duuso napsal:
Nazdar Čouda, Tvoje skiny sú fakt pekná práca, len mám jeden závažný problém, nejde mi stiahnuť ani jeden z nich !
Používam Firefox a píše to 404.Nemôže mi niekto prosím Vás tieto veci zaslať do mailu ? Budem Vám veľmi vďačný.
Tak jsem to zkoušel teď stahovat ve FF a opravdu až na jeden soubor to nejde.Tak jsem to ještě zkoušel v IE a tam taky jde jen něco.

Ahoj! V tuto chvíli můžete opět stahovat modely, ale tentokrát už na jiné adrese a to http://www.loko.boletice.cz/msts omlouvám se za výpadek snad se to už nestane. Také chci poděkovat Zdeňkovi Itterheimovi za poskytnuté místo, a proto veškeré díky směřujte jemu, jsem mu za to velice vděčný.

Stalo se skoro pravidlem, že každý víkend přibyl nový model, ale vzhledem k problémům s webem a také k tomu, že jonáš nemá teď moc času tentokrát nebude nic. nezoufejtee však, příště Vám přibude opět jeden brejlovec, a to z Trutnova. víc ale neprozradím... :lol:

Naposled editoval moderátor:
těší mě, že se líbí, nicméně není to moje práce, ale Jonášova. My sme totiž dva :-D (prosím moderátory, jestli by nemohli vlákno přejmenovat na repainty Čouda a Jonáš)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře