Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Čouda napsal:S těmi pozičními světly je problém. U ČD se musí svítit neustále a tak je možno vyfotit lokomotivu se zhaslými pozičkami jen odstavenou v depu. Já myslím, že to až tak nevadí. jen u solo jízdy by to mohlo být rušivé. pokud by měl někdo texturu zhaslého světla, tak to rád předělám na všech modelech. jinak děkuji za chválu![]()
Robo napsal:Čouda napsal:S těmi pozičními světly je problém. U ČD se musí svítit neustále a tak je možno vyfotit lokomotivu se zhaslými pozičkami jen odstavenou v depu. Já myslím, že to až tak nevadí. jen u solo jízdy by to mohlo být rušivé. pokud by měl někdo texturu zhaslého světla, tak to rád předělám na všech modelech. jinak děkuji za chválu![]()
Však skús okopírovať textúru trebárs zo 754 040.
Čouda napsal:ono je to udělané tak, aby bylo každému jasné, že to patří do složky cd_754
To se dá zajistit uvnitř archivu, ale když si stáhnu 754.zip a 754(2).zip, tak co je co?Čouda napsal:ono je to udělané tak, aby bylo každému jasné, že to patří do složky cd_754
Robo napsal:Však skús okopírovať textúru trebárs zo 754 040.
Čouda napsal:Robo napsal:Však skús okopírovať textúru trebárs zo 754 040.
můžete mi sem prosím někdo hodit link na tu 754 040? právě nemůžu nikde najít odkaz, ale vím, že to tu celkem nedávno bylo, ale už nevím kde a nemůžu to najít. děkuju