Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tak příští týden se budete moc těšit na stroj 242 264. Čouda ještě upraví světla a nějaké drobnosti. Neumím jsem dát obrázek tak máte smůlu.[/img]

Ahoj! Myslíte si, že s Jonášem spíme, že jsme pro Vás nic nepřichystali? Myslíte si to špatně :!: :lol: . Už zítra, vlastně dneska, dopoledne se můžete těšit na několik reskinů, ve kterých si přijdou na své jak fanoušci motorů, tak fanoušci "tramvají". Teď už jen doufejte, že můj PC nebude mít závadu na HDD, či nedojde k výluce u poskytovatele připojení k internetu. Bližší podrobnosti o modelech nezdělím, ale napovím, že něco jsme už oznamovali předem a jako vždy to bude vesměs naše společná práce s Jonášem
...Ten dělá to a ten zas tohle, a všichni dohromady toho uděláme moc...

Na už celkem staré a už celkem známé adrese (tlačítko WWW pod příspěvkem) stahujte 754 060, 163 233, 242 264. Měl jsem v plánu ještě něco, ale vzhledem k nedostatku času to nebylo možné stihnout, tak spoň toto

Stiahol som len 754 060, ozaj krásna práca, akurát známy nedostatok - pozičné svetlá svietia už na textúre.

754-060 i 242-264 moc pěkný.Můžu to srovnat i s originálem.754-060 patří v Plzni k nejhezčím mašinám a co se týče jízdních vlastností je na tom taky velice dobře.Jezdí v 701 skupině.

S těmi pozičními světly je problém. U ČD se musí svítit neustále a tak je možno vyfotit lokomotivu se zhaslými pozičkami jen odstavenou v depu. Já myslím, že to až tak nevadí. jen u solo jízdy by to mohlo být rušivé. pokud by měl někdo texturu zhaslého světla, tak to rád předělám na všech modelech. jinak děkuji za chválu :lol:

Čouda napsal:
S těmi pozičními světly je problém. U ČD se musí svítit neustále a tak je možno vyfotit lokomotivu se zhaslými pozičkami jen odstavenou v depu. Já myslím, že to až tak nevadí. jen u solo jízdy by to mohlo být rušivé. pokud by měl někdo texturu zhaslého světla, tak to rád předělám na všech modelech. jinak děkuji za chválu :lol:

Však skús okopírovať textúru trebárs zo 754 040.

ponasnažím se, ale k dispozici to bude až o příštím výkendu, pač zas musím do školy.

Nejhorší na tom bude to že už tolik skinů nebude páč na to mám čím dál tím míň času, protože maturita se blíží a musím se učit takže tolik modelů jako bylo doposud už nebude, ale samozřejmě budu pokračovat dál ale v menším tempu.

Robo napsal:
Čouda napsal:

JJ, Robo má pravdu - myslím, že u řad 75x je docela dost textur, kde si lze zhaslé světla "vypujčit"

Navíc, když to necháš svítit na textuře, tak už nikdy nedocílíš toho, že jedna a tatáž mašina Ti bude svítit jinak jako odstavené loko nebo s oběma pozičkami - což by byla škoda.....jinak ty skiny vypadají fakt super

A možná jedna věcná pro jednoho z vás, kdo spravujete váš web ( Čouda nebo Jonáš) - zkuste ty archivy přejmenovávat tak, aby už z toho zipu bylo jasné, o jaké číslo jde.....když si jich stáhnu víc, tak pak je v tom bordel.....opravdu to pomůže.

Čouda napsal:
ono je to udělané tak, aby bylo každému jasné, že to patří do složky cd_754
To se dá zajistit uvnitř archivu, ale když si stáhnu 754.zip a 754(2).zip, tak co je co?

opraveno dle připomínek Martense. Už víte co stahujete :lol:

Nemohl byste mi prosím někdo poradit, kde vemu svá vlastní počítadla stažení? Ty z blueboardu nějak přestávají fungovat

Robo napsal:

můžete mi sem prosím někdo hodit link na tu 754 040? právě nemůžu nikde najít odkaz, ale vím, že to tu celkem nedávno bylo, ale už nevím kde a nemůžu to najít. děkuju

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře