Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Martens napsal:
Kadr napsal:
Ježiši Morisí jmenovalo se to proto aby tací co tomu moc nerozumí věděli že se to prostě má přepsat a ještě jedna věc ikdyž tam bylo něco špatně v engu, model by stejně fungoval

Právě že takoví, co tomu houbelec rozumí, tak vůbec neví, jak si to mají přejmenovat a už vůbec neví, kam si to nahrát a kdyby se drželi toho, co jsi jim předhodil, tak to budou mít zaručeně blbě - v trainsetu BP totiž není žádný adresář s názvem persing_163 - prostě to má logiku houpacího koně...

Ale když si nechceš nechat poradit a očekáváš jenom kladnou kritiku a výtky chyb si jaksi nepřipouštíš nebo je nechceš slyšet, tak to je potom těžké.

A jinak Tvému přístupu se říká - bastlení.

George, zkus se podívat, jak dělají archivy někteří zkušení modeláři a zkus se od nich něco přiučit.

Soráč.
Jo dobře už sem zticha :roll:

Ahoj! Koukněte na můj web do sekce motorové lokomotivy. Máte tam jeden přírustek z Lužné u Rakovníka a teď můžu také slíbit že ještě dva přibudou, ale kdy a co to bude se mě neptejte :lol:

Ahoj! taj jsem na žádost ALCAPONEA vyměnil engy u bardotek na webu za nové od ŽSR, kterému tímto děkuji. Co se týče skinů, v dohledné době žádný nebude, protože experimentuju s programem 3DS MAX a to co tvořím bude lepší než 10 skinů :lol: však se dočkáte..

Diskusiu o upgrade a veľkosti sťahovaných dát nájdete tam, kde jej bude najlepšie. Len dodám, že na stiahnutie nových engov treba stiahnuť celé archívy s repaintami.

Ahoj! taj můžete stahovat opravný balíček s engy. opět z mích stranek a stačí si ho stahnout jen jednou, obsahuje všech 5 engů. Pro jistotu je link "naklonován" ke každé barče.

Takže jsou tu prázdniny a my s Jonášem neleníme a pracujeme. Od te´d můžete stahovat 230 076 (Šneku čekal jste na ni dlouho viďte, tak je konečne tady), dále stahujte 742 156. Jedná se taktéž o moji a jonášovu práci i když tento skin dělal také ještě někdo jiný. z toho skinu není použitý ani pixel. Dotyčný autor si totiž nepřeje publikovat svůj skin na webu a tak jsme si pomohli takhle no. Píšu to raději, abych předešel problémům. Dotyčnému to rád kdyžtak vysvětlím na icq nebo přes SZ. každopádně oba skiny vznikaly z mojich fotografií. Dále se těšte na 750 252, který prochází dokončovacími pracemi a bude ke stahnu tí nejdéle do 14 dnů

Tak jsem si pro svou novou act. na zakázku stáhnul repainty cd_742.U cd_742.206rv po pár vteřinách jízdy naskočí záchrana.Chtělo by to hoši poladit. :wink:

poison napsal:
Tak jsem si pro svou novou act. na zakázku stáhnul repainty cd_742.U cd_742.206rv po pár vteřinách jízdy naskočí záchrana.Chtělo by to hoši poladit. :wink:

Chtělo by to poladit, jenže to je original eng od janiše a tam je krpa. Já počkám až ŽSR přijde s laděním. Potom se to všecko opraví. zatím ten soubor vyhoď. nevím co tam vůbec dělá. Se mi připletl do archivu. přiznám se ,že v kocourech mám trošku nepořádek. Zítra snad něco vymyslím a když ne, tak slunce nespadne...

Ahoj!
tak Vám přibude do sbírky jeden stroj. jedná se o Meziměstskou - a te´d hádejte číslo (žádný net, jen hezky hádat). Tato lokomotiva jezdila v tomto laku až do roku 1993. Lokomotiva byla od výroby až po svoji smrt v roce 2001 v LD později PJ Meziměstí, avšak i přesto, že loko je již rozřezána hořáky autogenů její dvanáctiválcové srdce tepe dále v lokomotivě 750 258 ("Lejdina" přijela z výkonu a bylo rozhodnuto vzít z loko motor a to i přes vynikající technický stav :!: ). Mašina byla jedním z meziměstských "posledních mohykánů" - byly dva a to 753 261 a 753 mno právě tahle :wink: Zatím jenom screen, ale ještě je na mašince práce...
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.loko.boletice.cz/obrazky/obrazky_web/cd_753231.jpg

...a v souvislosti s tím, se chci zeptat jestli nelze naskinovat čela závěsů závěsek. Loko je měla ve skutečnosti bílé. Já jsem to zkoušel, ale dycky mi to udělalo i bílý pásek na boku závěsu což je nežádoucí. kdyžtak bude loko bez toho.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.loko.boletice.cz/obrazky/obrazky_web/753231.JPG

Robo napsal:
Čouda: Minule si tu s veľkou vášňou hovoril o T478.3313 :lol: ...

Robo ta mašina byla sice pěkná a i co se týče výkonu jediněčná, ale tohle je jiný stroj T478.3313 byla v Rakovníku. mno myslím, že Vám to prozadím. jde o stroj 753 231-0

Tak! stahujte výše vyscreenovaný stroj z mého webu. pro nováčky dodávám, že se tam dostanou pomocí toho tlačítka www pod každým mím příspěvkem :wink: užijte si s ním, ale hlavně! na stanoviště je vstup povolen pouze v přezůvkách kuli kobercům a ve strojovně mě nazašpińte koberečky od oleje. Dolů to jde hoodně blbě. díky :lol:

Čouda napsal:
...a v souvislosti s tím, se chci zeptat jestli nelze naskinovat čela závěsů závěsek. Loko je měla ve skutečnosti bílé. Já jsem to zkoušel, ale dycky mi to udělalo i bílý pásek na boku závěsu což je nežádoucí. kdyžtak bude loko bez toho.

Ahoj Čoudíku, bohužel čela krakorců samostatně naskinovat nejdou, už jsem to taky zkoušel :wink:

Luboš_754 napsal:
Čouda napsal:

Ahoj Čoudíku, bohužel čela krakorců samostatně naskinovat nejdou, už jsem to taky zkoušel :wink:

Tak tady pozor :lol: . povedlo se mi naskinovat to čelo krakorců, ale chce to hodně zkoušet a vychytat přesně to místo(na skinu to není, protože jsem skinoval jenom jeden a to zkušebně). Kdyby O. Janiš upravil malinko mapování, aby to bylo jednodušší, vůbec bych se nezlobil... :wink:

Luboš_754 napsal:
Čouda napsal:

Tak tady pozor :lol: . povedlo se mi naskinovat to čelo krakorců, ale chce to hodně zkoušet a vychytat přesně to místo(na skinu to není, protože jsem skinoval jenom jeden a to zkušebně). Kdyby O. Janiš upravil malinko mapování, aby to bylo jednodušší, vůbec bych se nezlobil... :wink:

Čouda napsal:

Tak v tom případě smekám svůj skinařský klobouk... :D

mno svůj klobouk smekat nemusíš, protože jsem to na skinu nakonec neudělal :( . Jinak pochlub se taky svoji tvorbou ať můžu naopak smeknout já :lol: P.S. chystá se další "Mezáro girl" 753 297 a taky 750 285, ale nepočátejte s červenou barvou. Zkuste se podívat na loko ve stavu do roku 1993, kdy měla střet se stromem :mad: Akorát jediná věc, která mě u této loko zaráží je, že i přes reko na el. vytápění ji zůstaly závěsky, které byly odstraněny až po onom střetu.

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře