Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
duuso napsal:
Tak toto má "niečo do seba", a teď kontrolní otázka soudruzi: V DKV Plzeň a širším okolí už čmeláci dojezdili?
Tak v Plzni by měly byt ještě 770 081 a 771 110 a v Českých budějovicích je Čmeláku vic 771 099,103,182 a 183.Potom Ještě Ústí nad Labem 770 001 ten by mněl být muzejní pak 770 069 společně s 771 046,048 a 061.V České Třebové pak 771 172. Olomouc má 771 045,107,137 a 153 a to je mám ten dojem vše co v České republice jezdí.

Jinak 750-252 je v Plzni zařazována jen na posun mezi osobním a ranžírem,kde se nachází myčka.Samozřejmě je ji i mimořádně vidět na tratích,ale to jen z důvodu nedostatku jiných mašin.

Čuřil napsal:
Hezky den, chtel jsem se zeptat na http://www.loko.boletice.cz/modely/diesel/cab750+753.zip je pripravena aktualizace update kabiny. Mne by jenom zajimalo, jestli ten update ma cenu stahovat, jestli tam nejsou nejake chyby ci jestli je tam neco nevyladeneho. Jinak mam tento cab od Arwyho. :eek:

Tuším tam Čouda dodělával funkční otáčkoměr, takže pokud používáš starší MSTS Bin, který nepodporuje tuto komponentu v cvf, tak Ti to maximálně zařve a neukáže se ručička otáčkoměru.

Jinak to není komplet cab, ale měl by to být jenom update Arwyho cabu.

V každém případě si to můžeš stáhnout, udělej si zálohu a v případě nespokojenosti si to vrátíš zpět.

P.S.: Update mám staženo hned po tom, co to Čouda zveřejnil a šlape.

Naposled editoval moderátor:
Kodl napsal:
duuso napsal:
Tak toto má "niečo do seba", a teď kontrolní otázka soudruzi: V DKV Plzeň a širším okolí už čmeláci dojezdili?
Tak v Plzni by měly byt ještě 770 081 a 771 110 a v Českých budějovicích je Čmeláku vic 771 099,103,182 a 183.Potom Ještě Ústí nad Labem 770 001 ten by mněl být muzejní pak 770 069 společně s 771 046,048 a 061.V České Třebové pak 771 172. Olomouc má 771 045,107,137 a 153 a to je mám ten dojem vše co v České republice jezdí.
Díky za info, ak by sa dalo mohli by ste niekto nejaký zaujímavý kus nafotiť,v budúcnosti by som sa do toho hádam aj pustil.

Ad Šnek: nemá 750 252 nízký tlak oleje?

For všichni. Prosím opravte si v cvf 750_bez přenosu součet prvků ze 14 na 15. je hned pod takovými třemi odstavci, kde je definován Front Left a Right. Díky tato chybka mi ušla.

Takže konečně můžete stahovat lokomotivu 750 252-9 z DKV Plzeň. Stroj jezdí převážně na myčce jak psal Šnek, ale vyjímečně ji lze vidět i na jiných výkonech.

Pekná práca,šerbel je to dobrý ináč.Ale to clonítko "GAMBRINUS" je tiež dobré.

No pokiaľ ja viem tak pri verzii bez prenosu by Ti malo na VZ svietiť len modré svetlo t.j. prenos návestí na VZ nie je zaistený.V opačnom prípade sa návesti normálne prenášajú na VZ.

duuso napsal:
No pokiaľ ja viem tak pri verzii bez prenosu by Ti malo na VZ svietiť len modré svetlo t.j. prenos návestí na VZ nie je zaistený.V opačnom prípade sa návesti normálne prenášajú na VZ.

Duuso, on asi bob57_cz naráží na to, že ty cvf jsou identické.....jinak Arwyho systém zhášení NO při cvf s přenosem a bez přenosu je známý a odlišný od mého způsobu ......

Čouda zřejmě upravil první cvf bez přenosu a pak to rozkopíroval i na 750.cvf, to samé i u 753....

Takže si všichni upravte.......Čoudo, nechceš to raději opravit u sebe, vyzkoušet a otestovat a pustit to ven znova?

Takže od Pondělí 5:03 jsem týden na cestách a proto prosím trpělivost při posílání dotazů a připomínek. Děkuji

skin ČD 854 206-0 Vlaďka

Nevidím důvod proč nedat souhlas ke zveřejnění skinu ČD 854 206-0 Vlaďka

Takže pánové a pro jistotu i slečny, klikněte si na tlačítko www pod mími příspěvky a pokochejte se novým designem mích stráneck. Stránka tímto nabyla přehlednosti a je daleko lépe čitelná.
Na závěc bych snad řekl jen toto: Ppoolllle díky

Pěkné, jen bych ty obrázky vozidel dělal pod úhlem 45 stupňů, aby bylo vidět i čelo. A pak si ještě oprav obrázek v cd_742397.htm - je tam ten od ČD 742.341 :wink:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře