Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Takže jsem zase tady nenechám Vás chrápat ani v 1:11 pondělí 22.10.2007. To je hrůza co. takže jsem dokončil úpravu nějakých peršingů a Jonáš jednoho navíc vyrobil. Dále se činil i Štěpán. podrobnosti na mém webu nahoře. Pro neznalé nahoře je ta strana kam se díváte, když si myslíte, že ten s kým se bavíte je absolutní.... pan Jiří. Dále si tam budeme moci vybrat download s obrázkem nebo bez obrázku a u 163 247 dokonce s animovaným obrázkem. No račte se podívati...

ještě poznámečka: Babka zmizla. už Vás neseřeže.

Bobe promiň, ale peršingy skutečně animovaný druhý sběrač nemají. Teď k věci: eng je z TBP, takže není očem diskutovat. Sprdněte si pana Šemoru, já do toho nevidím..

Čouda napsal:
Bobe promiň, ale peršingy skutečně animovaný druhý sběrač nemají. Teď k věci: eng je z TBP, takže není očem diskutovat. Sprdněte si pana Šemoru, já do toho nevidím..
Čoudo Bob57 je Bůh? Copak on má vše dobře? Jen má jiný pohled na věc. Tak s tím zprdáváním opatrně. Nehledě k tomu, že x6x je práce ZSR.
Z mé práce zbylo jen přepočítání rozměrů výchozí nastavení a monitory (ty jsou nastavené všude podle Ppoollllovy šablony)

A tak co se tedy bohovi potom nelíbí? Eng je naklonován z TBP (do další aktualizace pošlu jestli bude zájem) Chjo zas ten Bob

Dusso děkuji, ale ještě asi vyjde oprava jedné textury, protože no protože jsme to zeslonili :wink:

Ad Bob: peršing 081 a 034 má starší eng a to 1.0 zbylý mají eng verze 1.15 ale nesmíš se mi divit, protože mi nikdo neřekl, že se engy měnily společně s trainsetem. hrůza.

jo a na webu začal svoje aktivity prezentovat martin Zeman. Více na stránce

Nedávno tu byla řeč o dvou funkčních sběračích na loko,jak se dá rozpohybovat druhý sběrač,respektive v jakém programu?

martin novy napsal:
Nedávno tu byla řeč o dvou funkčních sběračích na loko,jak se dá rozpohybovat druhý sběrač,respektive v jakém programu?
Nejlépe 3DS Max nebo GMax

technická... nešlo by to u toho peršingu upravit zásahem do .s souboru?

jinak jsem opravil tu 163 081 a 163 034 (ENG) takže sosejte znovu má to jen 2Mb, to nikoho nezabije

Tak jinak,není prosím pěkně,někde návod jak ten druhý sběrač rozpohybovat v gmaxu,nikde na foru jsem nenašel návod/nebo se pletu/???

Naposled editoval moderátor:
martin novy napsal:
Tak jinak,není prosím pěkně,někde návod jak ten druhý sběrač rozpohybovat v gmaxu,nikde na foru jsem nenašel návod/nebo se pletu/???
Přečti si návod k BINu ,ale neroaznimuješ všechny sběrače.

V binu jsem pochopil,že se to musí napsat do cvf i engu,což jsem zkoušel,ale jak to udělat na modelu,ale jak píše čouda nějaký zdroják,tak to jsem v koncích.

martin novy napsal:
Pojmenování je stejný, jen místo 1 dáš 2 a je to

Co se týká engu, bude nejlepší se asi domluvit s ZSR, který je děla, abys měl nejaktuálnější na 163jky. Pokud nemá Bob57_cz svoje, které přesně fungují.

Ahoj.
Čoudo,tak modrá bangle se povedla ale mám dotaz na 163 069.Není to tak dlouho co sem vydal svoji 163 069 ale tohle mi rozhodně jako 163 069 nepřipadá.Můžu se zeptat kdy je to focené,nebo kdyby bylo možné ukázat nějaké fotky ze kterých to je bráno?

Díky

Kadr napsal:
Ahoj.
Čoudo,tak modrá bangle se povedla ale mám dotaz na 163 069.Není to tak dlouho co sem vydal svoji 163 069 ale tohle mi rozhodně jako 163 069 nepřipadá.Můžu se zeptat kdy je to focené,nebo kdyby bylo možné ukázat nějaké fotky ze kterých to je bráno?

Díky

Jirko, dnes byla 163 069 v DKV ČT a vypadá pořád stejně, možná má trochu víc oprýskané čelo na straně 2

Ty 163-ky krása. Na fotce je na 163.247 na čele černej trojúhelník. Ještě asi před měsícem ten trojúhelník byla červená samolepka, ale pak to strhly. Todle obíhá v Pardubicích: V 14:56 přijede jako Os z Přelouče, přesedlá na Os 5025 do Čes. Třebové a s tim jede v 15:43. Na vícero vlacích sem ji zatím neviděl.

no 163 069 je z mích fotek ze Třebový ze dne 17.10.2007. Ta mašina takhle vypadá, takže je taková no. Bohužel loko má namapované jen jedno čelo tak to je takto no.

Vitas napsal:
Ty 163-ky krása. Na fotce je na 163.247 na čele černej trojúhelník. Ještě asi před měsícem ten trojúhelník byla červená samolepka, ale pak to strhly. Todle obíhá v Pardubicích: V 14:56 přijede jako Os z Přelouče, přesedlá na Os 5025 do Čes. Třebové a s tim jede v 15:43. Na vícero vlacích sem ji zatím neviděl.
Některé ostravské peršingy 163.2 mají červenou šipku, ale po přeřazení do DKV Č.Třebová dochází k odstranění těchto červených samolepek.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře