Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Repainty Čouda a Jonáš

Ahoj! no to já netuším. mě všechno funguje jak má a několikrát jsem s těma mašinkama i jel. Jonášovi to funguje matrinovi to funguje, talkže bych to vyděl na chybu u tebe. Tak a teď kde. zkus ještě jednou stahnout ladění a přepsat tím to co tam máš teďkon. mělo by to bejt bez problémů. jen vyzkoušet. když to nevíde. budeme řešit dále.

vyzkoušel jsem i ten váš postup, ale modely pořád nejedou, hází stejnou chybu :(

Fíha zkus ještě jednou celý model komplet smazat a nainstalovat znovu. To někdy pomůže. Nevím proč by neměly jít Má s tím někdo podobnou zkušenost? ještě zkonroluj consisty jestli jsou všechny OK popřípadě je všecky smaž a vytvoř znovu což by bylo také nejlepší ;-)

čmeláky nemáme nafocený. kdby nám je někdo nafotil, tak nebude problém:-P hlavně toho modrýho s EDB by to chtělo

Taky se říkalo že v Plzni barču nepotkáš, a hle...jeden kousek teď pravidelně otřásá plzeňskými perony, vždycky když jdu z práce a stojí na nádru tak si tu symfonii vychutnávám :D

Čouda: Jen je v klidu zveřejni, na 120 se neztratí, příležitostně se do žatce také podívaly. A na ČD 180 byly dlouhá léta jako doma - až do roku 2002. Pak šli do Liberce.

StrojvedouciDoBoha napsal:
Taky se říkalo že v Plzni barču nepotkáš, a hle...jeden kousek teď pravidelně otřásá plzeňskými perony, vždycky když jdu z práce a stojí na nádru tak si tu symfonii vychutnávám :D
Je to 749 241 a často brázdí koleje na Os 7401-4-9-12-17-22-27-30, její burácení je slyšet daleko a široko - hlavně v noci

Vrbam napsal:
Je to 749 241 a často brázdí koleje na Os 7401-4-9-12-17-22-27-30, její burácení je slyšet daleko a široko - hlavně v noci
749-241 je v současné době zařazena jako turnusový stroj v 802 turnusové skupině,patří trvale pod Plzeň.

Čouda napsal:
jo jo vydám no snad. uvidíme

Určitě to vydej, byla by to škoda, pokud by to mělo zůstat v šuplíku. A to říkám nejen z důvodu, že mám blízko (srdcem) jak k Plzni, tak i k Liberci. :wink: Jsou zkrátka pěkné.

Šnek napsal:
Vrbam napsal:
749-241 je v současné době zařazena jako turnusový stroj v 802 turnusové skupině,patří trvale pod Plzeň.
A jaký je důvod? Není to jako náhrada za 854 + 2-3 Btn?

Musím zažádart o povolení Luďka nabo pana kapouna tadydle z fora protože to je předělávka z jejich 750 308 ale z ní zůstaly akorát bočnice a kabiny. střecha a pojezd je jiný. také bočnice a kabina doznala změn. S Kadrem ještě pracujeme trošku na úpravě těchto skinů. Bohužel jsem já vůl špatně převedl texturu a + c a tak jsou malinko neostré a nekvalitní, nicméně není to zase tak zlé pokud nebudete koukat vyloženě zblízka a taky pokud neotevčete .ace soubor to je potom nepěkný pohled no. Kdyby někdo chtěl dám mu link. už sem to nahrál na web, ale nejprve to musím vyřídit s autorem 750 308 kdyžtak screen je ještě tady jo. [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.ukazto.com/img_small/1527011,SFCAN247.jpg[/url] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.ukazto.com/img_small/1527009,SFCAN246.jpg[/url] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.ukazto.com/img_small/1527008,SFCAN245.jpg[/url]

A co byste řekly dvojčeti 753 278 a 310

Ad:749.241
Tato bardotka přišla do Plzně jako náhrada za 750ky které byli předány CARGU. Původně měla jít do Klatov, ale nedostatek motorových vozů v Plzni zapříčinil její nasazeni do oběhu pro 854ky.

Luděk napsal:
Ad:749.241
Tato bardotka přišla do Plzně jako náhrada za 750ky které byli předány CARGU. Původně měla jít do Klatov, ale nedostatek motorových vozů v Plzni zapříčinil její nasazeni do oběhu pro 854ky.
Přesně tak,náhrada za 854,ale spíš,že nejsou přípojné vozy 054.
Jinak bych se divil,že by povolili jezdit 749 směrem na Ž Rudu k Němci.Do Furth im Waldu jsou určený 754 a vyjimečně tam směly 750,ale jen vybraný.Do Klatov přišla z Plzně 750-236.

Čouda napsal:
Čavec pánové!!

tak je silvestr a já sem pro vás za odpoledne spláca tuto:....

Jedná se o Plzeňskej Kýbl, tak stahujte u mě kasicky.

Nějaký "kasičky"? :D :D :D Ten silvestr tě omlouvá - díky za dárek a vše nejlepší v Novém roce. Pro nás ostatní - spoustu pěkných modelů z tvé dílny!

Naposled editoval moderátor:

To mělo bejt klasicky. Blesky zatím ven nedíám, protože jsme tam objevili jeden problém. Uvidíme kdy budou. zatím se orientuju na další brejle ;-)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře