Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Repainty Čouda a Jonáš

A přece jenom ještě jeden drobný nedostatek. Autorem nových 749/751 není pan Starý, nýbrž Ondřej Janiš & kolektiv...

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.ukazto.com/img_small/2263184,SFCAN001.jpg[/url] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.ukazto.com/img_small/2263180,SFCAN000.jpg[/url]

Tuto stále čeká na dodělání zkosených nárazníků a doroubování závěsek na barču 3.serie.
Dále na dokončení a vydání čeká:
130: 001, 003, 007
750 118
749 265
751: 093 080 144 354

A konečně proč píšu tuten příspěvek Dnes Vám Vážení pánové přibyla na web trojice lokomotiv řady 754 a to čísel 019, 029, 059 (To je divný, stále se opakuje devítka na konci.....). Tak a máme s čím jezdit po Šnekově trati. Víc vozidel nepotřebujeme. Snad ještě pár tranzistorů, pár plecháčů a laminátek. Jinak máme všechno na pokrytí výkonů.

Čouda napsal:
Dnes Vám Vážení pánové přibyla na web trojice lokomotiv řady 754 a to čísel 019, ... (To je divný, stále se opakuje devítka na konci.....). ...
Kdepak nechala 019 svůj model.s ? :eek: ( To je divné, ještě nikdy se mi nepodařilo po novém oznamu stáhnout vše bez nějaké chyby z tohoto webu ).

Naposled editoval moderátor:

Vďaka moc, na plzeňské štvorky som sa extra tešil. Teraz môžem čísla 27, 58 a 59 ( jej starší klon )poslať do Českej Vepřovej :lol:

Lízu by ste neupravili ? Predsa len tie pozičky nie sú ono. Že sa to riešilo ? Ja vieeem, som náročný. :lol:

Naposled editoval moderátor:

když jsem to dával na web bylo už po 22:00. Nejsem stroj, ale člověk. navíc dnes jsem i manuálně pracoval. Při minulých 2 aktualizacích webu jsem spěchal, tak se stala chyba. No už je to praveno. Stahněte si prosím model 754 019 znovu.

To Dusso: Lízu upravíme. Chtěl jsem už dneska, ale časově a psychycky to už nešlo. 754 027 mám nafocenou takže bude také někdy. Co se týče 754 058 tu prý kdysi fotil v Plzni Šnek... neměli byste někdo ještě ty fotografie k dispozici?

Ještě k těm úpravám: chtělo by to různým stylem poupravit více skinů než jenom Lízu. Líza bude první. ten zbytek se bude dělat postupně. Týká se to především laminátek, kde máme malou chybku a působí to celkem rušivě. Uvidíme jak bude chuť.

Čouda napsal:
To Dusso: Lízu upravíme. Chtěl jsem už dneska, ale časově a psychycky to už nešlo. 754 027 mám nafocenou takže bude také někdy. Co se týče 754 058 tu prý kdysi fotil v Plzni Šnek... neměli byste někdo ještě ty fotografie k dispozici?
Ad Robo, ale v pohode.

A jo já si Vás dva pletu. Platí ten samý důvod jako v případě dotazu Boba proč zase není download vpořádku: byla půlnoc....

ahoj, mel bych dotaz. nejde mne sosnout zadnej model z tvyho (vaseho) webu. Stahne se jenom cast .zip souboru. samozrejme vyleti hlaska "error in packed file". Stahnuti chovani modelu je OK. Stalo se to nekdy nekomu? diky za radu.

takže jsem vydal "repasovanou" 754 060 a do strojů 754 019, 029, 059 i 060 jsem upravil chování dle připomínek Šneka, takže nám stroje pojedou každej jinak naprosto přesně dle toho, jak je Šnek pamatuje.

martine tuto se mi nestalo. Nevím čím to může být. Zkus to sosnout jiným prohlížečem nebo třebas download expresem. pro jistotu jsem zkusi l něco sosnout a naprosto bez problému přes IE. Leda že bys to stahoval přes IE a balíček se nedostahoval celý. potom by to mohlo tuto hlášku zobrazovat při rozbalování. je to jenom spekulace neuvedl jsi kdy ti to píše. Zkus třebas Operu nebo Firefox. Ty umí navázat i při přerušení stahování.

dik za radu. opravdu je to v mym downloadu. zkusil jsem to z notase pres wifi a i IE to stahnul v poho. zkusim neco jinyho nez Billuv vymysl.

Čouda: V tom prípade si mohol napísať aspoň čiarku do engu, že ide o extra chovanie pre daný kus. Vďaka za 60.

Podľa mojich informácií by mala v Českých Budějoviciach na zálohe pracovať modrá 771 182, ďalšia 771 103 zase v Hornom Dvořišti, nemohol by ste to niekto miestny pofotiť na textúry ? Myslím, že to neni až tak ďaleko.

Skôr 771 045. Hoci je v Budejkách a je na odpis, mohol by sa vyskytnúť okolo Olomouca. Keď sa to tak vezme, aj 182 jazdil za Olomouc, ale to už bolo dávno ...

Ide o to, že by nebolo od veci naskinovať tieto stroje, a keď nie naskinovať tak aspoň nafotiť, dlho už určite chodiť nebudú, tak by to chcelo aspoň nafotiť.

taky pravda. Nafoti by se to nechalo. Já jsem bohužel z plně jiného konce Čech a tak se mnou nemůžete počítat. já Vám můžu maximálně tak udělat nějakou bardotku, tranzistora, catra, chcípáka, brejlovce, regionku, nebo rakev, peršing, eso, šestikolo, 121, 122, 123 a 730 a další

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře