Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Hel ho! Další rejpavej, co se chce zase hádat! Radši si ji stahni a jdi zkusit do simulátoru.

A jestli sis nevšiml, readme nedávám nikam. Na webu je jasně napsáno, kdo je původním autorem a kdo úpravce (popřípadě autorem modelu a kdo skinař). Takže raději jezdi, jezdi.

Co se týče Dejva, mluvil jsem s ním o úpravách jeho kabiny a neviděl v tom problém. Ty bys měl bejt rád, že vůbec seš, že můžeš jezdit.

Šnek napsal:
Nejsem příznivcem takového dohadování.Skutek je skutek.Chápu,že některý mašinky co nám přirostly k srdci v trainsetu chybí,ale kdyby někdo potřeboval,nebo spíš měl chuť si sehnat fotky kolem Plzně,tak není problém se domluvit a vezmu ho do všech možných stanic.Samozřejmě i do depa.Nebo kdyby Jonáš+ někdo chtěl ČB depo nebo i jiný,tak není problém v domluvě,ale spíš,že dráhy mám v práci dost,tak spíš to pivko,nebo ( slečny ).To se týče cesty s J...... nebo Č....... nebo .......?

Mně nic zařizovat nemusíš to já bych si všechno zařídil z práce domluvil bych se není problém přeci jenom pár lidu na dráze už taky znám takže něco domluvit není problém, ale asi jak jsi říkal přece jenom nám to stačí v práci a pak to ještě řešit ve volném čase ?? to fakt už ne. Ať si to jde zkusit tady někdo z přísedících chodit v noci - 12 okolo vozů a řešit.

Ty si čo myslíš, že si jediný na svete čo ťahá vonku nočné dvanástky?

Duuso bolo tu uz upratane. Link na hadkove vlakno je vyssie.

Zdravím panstvo:

Takže dnes jsem opravil a nahrál na web stroje 230 039, 76, 78 ve verzi ČDC. Kromě doplnění log Carga, byla upravena i textura, takže kdo chce verzi ČD má smůlu, nebo si to musí udělat sám.

Dále si při prohlížení stránek můžete nechat hrát písničku. Úplně vlevo nahoře se pouští. Funguje to v internet exploreru, ale v alternativních prohlížečích musíte mít nainstalovaný plugin. Stačí třeba mít nainstalovaný qick time player a ono by to mělo jít. Já jsem s tím neměl problémy. Je to udělané fikaně, písnička se načítá průběžně a při hraní můžete v klidu prohlížet web, který se i přes hraní písničky načítá prakticky stejně rychle,

Ja mám polovičný prepínač zberačov a nemám ručičky na volt/ampér metroch a už som skúšal všetky možne variácie na spojazdnenie ale nejde mi to ani za svet...ale už sa to tu určite riešilo,len mi to nepomohlo

Zdravím panstvo.

kabiny na stroje 163 a 162 by měli být v naprostém pořádku.
Co se týče stroje 363, tak tam jsem zapoměl u některých řádků přepsat směrování na cab363, ale je směrováno do cab163 nebo cab162, už nevím. Jenže ty textury se shodovali.
mě to všecko funguje normálně. cvf soubory normální a _rv jsou naprosto identické. Museli jste někde udělat chybu při instalaci. Já se ještě v pátek doma na to podívám a napíšu, v čem je problém. Pokud byste na něho přišli sami, tak mi to sdělte.

Také jsem si ničeho nevšiml,ale ještě se na to doma podívám.

Takže ROBO a Rockere, nejspíš je chyba u Vás a něco jste si tam nepřepsali. Ale zkontroluju to. Zkuste všecko smazat a nainstalovat znovu.

Sorry Čoudo za OT, ale buď som slepý alebo to u toho Pikka neviem nájsť.Bol som v sekcii skiny ako píšeš na svojom webe ale žiadny skúter tam nie je.

Duuso,ale je tam... http://pikku.msts.cz/repainty.html

Síce je skúter pomenovaný ako "motorová lokomotiva řady T466.0 ČSD"...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře