Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Čouda napsal:
.... Pokud to ovšem zajde daleko, tak budu modely vydávat u sebe, s poznámkou, kdo vymodeloval ...
S Pikkem jsme se teda "dohodli" on to byl teda diktát ...

Pokud jednou zveřejníš MŮJ model bez MÉHO svolení na svých stránkách, upozorňuji tě, že budeš zodpovědný za to, že veřejně již nevydám žádnou připravovanou novinku. Můžeš si začít modelovat sám, abys měl všude pořádek.

Pikku napsal:
Pokud jednou zveřejníš MŮJ model bez MÉHO svolení na svých stránkách, upozorňuji tě, že budeš zodpovědný za to, že veřejně již nevydám žádnou připravovanou novinku.

Pod toto sa podpisujem. Budem na to reagovať takisto.

Pikku napsal:
... budeš zodpovědný za to, že veřejně již nevydám žádnou připravovanou novinku ...

A já pak budu potřebovat na někoho , protože přijdeme o perfektní modely historických vozidel.

Naposled editoval moderátor:

Honza napsal:
Pikku napsal:
... budeš zodpovědný za to, že veřejně již nevydám žádnou připravovanou novinku ...

A já pak budu potřebovat na někoho , protože přijdeme o perfektní modely historických vozidel.

Možná je to už tady dneska sem chtěl stahovat od pikka a nejde nic.
Souhlasím s váma čouda nám v tom dělá pěknej guláš

Pikku, fakt to stojí za to, potrestat všechny? Myslím, že je tady mnohem více lidí než Čouda, kteří prostě tvé modely milují.

A navíc, Čouda přece nesnáší nic nemoderního, takže Tvé páry nikdy skinovat nebude:D

Ahoj Pikku. To nemyslíš vážně, že ne. Tím, že vyřadíš své modely z donwloadu pošleš totálně do kytek veškterou moji práci na aktivitě, na které už více jak měsíc makám, no vlastně všechny mé aktivity, protože dělám hlavně období ČSD.:( Taky si myslím, že by kvůli sporu s jednotlivcem neměli utrpět i ti jimž se tvá práce hdně líbí a u mých aktivit jsou tvé a Taxovy modely základním pilířem vozového parku.
S pozdravem Dan.:cool:
Ps: A to jsem si ani nestihnul stáhnout ty skiny 310 tek.:(

Mam taký dojem, že len takto si niektorí konečne uvedomia, že autorské práva niesu pre králikov.

Pikku napsal:
...budeš zodpovědný za to, že veřejně již nevydám žádnou připravovanou novinku....
Pikku, jen to ne!! Přece kvůli Čoudovi nepotrestáš nás všechny!

dem napsal:
Mam taký dojem, že len takto si niektorí konečne uvedomia, že autorské práva niesu pre králikov.
Ahoj, to je sice hezké, ale tak trochu mi přijde líto, že jsme v tom i ostatní a stáváme se jakýsimi rukojmými. To jako bych zjistil, že někdo kopíruje naše CD kapely (jakože kopíruje:D:D) a stáhnul bych jakoukoliv distribuci CD i pro lidi co si je kupují. Já jen doufám, že se tato situace nějak vyjasní, protože bez Pikkových modelá nebudou v pr..li jen mé aktivity, ale i Jiříkovy tratě a já v tom případě na tvorbu aktivit... Protože vozy ČSD a vůbec období spojené s tím je má srdeční záležitost a bez parních lokomotiv, diselů se tvořit bohužel nedá. :(
Dan

Dan J. napsal:
Ahoj Pikku. To nemyslíš vážně, že ne.
Tož pokiaľ široké plénum bude tolerovať a dokonca podporovať takýchto a jemu podobných "samoúpravcov", nedá sa nič iné čakať. Nikto si nenechá nejakým neprispôsobivým jedincom pošliapavať a przniť svoju prácu. Mnohokrát sa tu riešili podobné problémy, kde sa kdekto navážal do autorov modelov či čohokoľvek iného všeobecne, ale samozrejme tzv. mlčanlivá väčšina pichla hlavy do piesku - nič nevidieť, nič nepočuť, nech sa deje čo chce, hlavne že máme modely, trate, aktivity ... protože je "potřebujeme jako sůl".
Presne v zmysle vety: Vy modelujte, nech vám to my môžeme dokurviť ako sa nám len páči.
Keď to neni vlastínek, tak to bude niekto iný, ako napríklad to tentokrát predviedol najvyšší predstaviteľ "najsvätejšej trojce" superrealistov. Ano, zopár málo rozumných ľudí sa ozve, ale inak nič ... To je fakt motivácia k tvorbe.

Dan J. napsal:
dem napsal:
Ahoj, to je sice hezké, ale tak trochu mi přijde líto, že jsme v tom i ostatní a stáváme se jakýsimi rukojmými. To jako bych zjistil, že někdo kopíruje naše CD kapely (jakože kopíruje:D:D) a stáhnul bych jakoukoliv distribuci CD i pro lidi co si je kupují. Já jen doufám, že se tato situace nějak vyjasní, protože bez Pikkových modelá nebudou v pr..li jen mé aktivity, ale i Jiříkovy tratě a já v tom případě na tvorbu aktivit... Protože vozy ČSD a vůbec období spojené s tím je má srdeční záležitost a bez parních lokomotiv, diselů se tvořit bohužel nedá. :(
Dan
Dane kde jsou ke stažení vaše CD? Jdu tam hned.

Tommy66 napsal:
Ty nikde možná někde na webech jako mp3, ale pár jich stáhneš i na našich stránkách i videoklipy: http://www.salamandra.cz/ vice tam.

Omlouvám se za OT. S pozdravem Dan.:cool:

Dan J. napsal:
Tommy66 napsal:
Ty nikde možná někde na webech jako mp3, ale pár jich stáhneš i na našich stránkách i videoklipy: http://www.salamandra.cz/ vice tam.

Omlouvám se za OT. S pozdravem Dan.:cool:

A ty klipy jsou suprový zvlášť dokument o natáčení posledního CD

Dan J. napsal:
Tommy66 napsal:
Dane, vaše stránky mám projetý a co tam je mám odposlouchaný - včetně videí. Mimo jiné jste mne velice příjemně překvapily.
Ale na kterých "pirátských" stránkách to najdu celý?

Tommy66 napsal:
Dan J. napsal:
Tommy66 napsal:
Dane, vaše stránky mám projetý a co tam je mám odposlouchaný - včetně videí. Mimo jiné jste mne velice příjemně překvapily.
Ale na kterých "pirátských" stránkách to najdu celý?
To po mě nechtěj, já po tom nepátral, nevím kde jsou, jen vím že jsou. Cedlo máme za 250 Kč + dobírka (myslím, že to není tak moc ;)), což u tebe odpadá (dobírka), CD to mohu donést do restauračního zařízení:D, až budem zase řešit aktivity.
Dan.:cool:

Tax napsal:
Dan J. napsal:
Ahoj Pikku. To nemyslíš vážně, že ne.
Tož pokiaľ široké plénum bude tolerovať a dokonca podporovať takýchto a jemu podobných "samoúpravcov", nedá sa nič iné čakať. Nikto si nenechá nejakým neprispôsobivým jedincom pošliapavať a przniť svoju prácu. Mnohokrát sa tu riešili podobné problémy, kde sa kdekto navážal do autorov modelov či čohokoľvek iného všeobecne, ale samozrejme tzv. mlčanlivá väčšina pichla hlavy do piesku - nič nevidieť, nič nepočuť, nech sa deje čo chce, hlavne že máme modely, trate, aktivity ... protože je "potřebujeme jako sůl".
Presne v zmysle vety: Vy modelujte, nech vám to my môžeme dokurviť ako sa nám len páči.
Keď to neni vlastínek, tak to bude niekto iný, ako napríklad to tentokrát predviedol najvyšší predstaviteľ "najsvätejšej trojce" superrealistov. Ano, zopár málo rozumných ľudí sa ozve, ale inak nič ... To je fakt motivácia k tvorbe.

Daj adresu Tax, pôjdem mu rozbiť hubu! Alebo čo vlastne máme mi ostatní urobiť aby takí ako Čouda dostali rozum?! Vôbec tomu nerozumiem :wink:, že ak jeden dvaja mi ublížia, budem ignorovať všetkých! Nehnevaj sa, ale je to detinské! A keď už dotyčných ignorovať, tak aspoň tým slušným by bolo vhodné dať dáku alternatívu! Potom by som tomu rozumel!:)

Pozeraj sa na to ako na výchovný program. Pikku je prvý. Možno sa pridajú aj iný autori dokiaľ sa situácia nezlepší. No a keď sa to podarí dať zase všetko do poriadku, tak si budú dávať všetci väčší pozor na to ako sa k autorským právam postavia. Keď mne môže Francúz napísať z Paríža a pýtať si povolenie na použitie textúr,(pritom aj on aj ja som si vedomí,že keby sa nepýtal tak to aj tak nezistím) tak sa to môžu naučiť aj ľudia v tomto čudnom bývalom spoločnom štáte..

[/quote]
To po mě nechtěj, já po tom nepátral, nevím kde jsou, jen vím že jsou. Cedlo máme za 250 Kč + dobírka (myslím, že to není tak moc ;)), což u tebe odpadá (dobírka), CD to mohu donést do restauračního zařízení:D, až budem zase řešit aktivity.
Dan.:cool:
[/quote]
To beru. Jenom počkej až se mi z našeho posledního setkání vzpamatujou játra. :P

dem napsal:
Pozeraj sa na to ako na výchovný program. Pikku je prvý. Možno sa pridajú aj iný autori dokiaľ sa situácia nezlepší. No a keď sa to podarí dať zase všetko do poriadku, tak si budú dávať všetci väčší pozor na to ako sa k autorským právam postavia. Keď mne môže Francúz napísať z Paríža a pýtať si povolenie na použitie textúr,(pritom aj on aj ja som si vedomí,že keby sa nepýtal tak to aj tak nezistím) tak sa to môžu naučiť aj ľudia v tomto čudnom bývalom spoločnom štáte..

Ahoj Dem,
ja Ti rozumiem, ale ver mi, takýmito opatreniami sa to nezlepší, skôr naopak!
To je však len môj názor, ale bohužiaľ vyplýva z mojich skúseností! A preto si myslím, že pre tých " normálnych" by tu mala stále existovať dáka alternatíva dostať sa k tvorbe ľudí, ktorých si vážia!

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře