Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Bigfoot napsal:
takýmito opatreniami sa to nezlepší, skôr naopak!
jenže otázka je, co vlastně autor proti takovým limlům může dělat. Před rokem a půl jsem byl v podobné situaci s balíkem zvuků pro elektriky. Jistý bývalý člen fóra taky prohlásil, že ho vydá sám se svými úpravami a mě se ptát nebude. Co jsem mohl dělat? Hodil jsem to do šuplíku. Taky pak mnozí nadávali, že si všechny ostatní beru za rukojmí. Ale nebyl jsem rukojmím jednoho hulváta.

Na myspacejunks.com je všetko :lol:

Naposled editoval moderátor:

Dane ty klipy jsou super přemejšlím jestli si neobjednám CD postupně
A novou aktivitu od Kanka si nemohu stáhnout a jezdit kvůly čoudoj protože vyžaduje vozidla od Pikka a ty nejdou stahovat:(
Nepreferuju sice parní trakci ale tohle se může stát klidně i u Jardy nebo Jirky, to potom můžu hodit MSTS do šuplete protože bez jejich modelů by to bylo špatné.
S přátelským pozdravem Otík11

Rocker napsal:
A preto by mal MSTS alebo poškodený autor spraviť niektorým nepodareným členom toto :

Ale mám pocit, že to by autor liskal sám sebe, jako je to na animaci:D.
Jinak můj názor je ten, že pokud někdo jakéhokoli autora naštvete, tak odpojit downloady je jeho snad jediná účinná obrana. Proto by se měli dotyční i s malou pozorností omluvit. Máme tady Smírčí kříž, tak jej využívejte. A zbytek osobně.

Jak to tedy teď je? Nefunkčnost downloadů je chyba na stránkách nebo už Pikku downloady stáhnul? Vždyť Čouda na svých stránkách ještě nic nezveřejnil nebo jo? Asi jsem se v tom ztratil.:(

Hynďa napsal:
Jak to tedy teď je? Nefunkčnost downloadů je chyba na stránkách nebo už Pikku downloady stáhnul? Vždyť Čouda na svých stránkách ještě nic nezveřejnil nebo jo? Asi jsem se v tom ztratil.:(

V tom sa stratili vsetci. To akurat par ludi nafuklo nieco, co vlastne neexistuje. Vysledok je x stran v troch vlaknach, ktore su k nicomu.

A zablokované stahování z Pikkových stránek

Hekl338 napsal:
To akurat par ludi nafuklo nieco, co vlastne neexistuje.

Si slepí ak tvrdíš , že nič neexistuje.Nemienim sa k tomu vyjadrovať. Len dúfam, že sa nikdy neozveš že ti niekto zobral napríklad textúry bez opýtania, pretože to neexistuje.:!: Žiadne autorské práva. Každý si môže robiť čo sa mu zachce. Nie ?

dem napsal:
Hekl338 napsal:
To akurat par ludi nafuklo nieco, co vlastne neexistuje.

Si slepí ak tvrdíš , že nič neexistuje.Nemienim sa k tomu vyjadrovať. Len dúfam, že sa nikdy neozveš že ti niekto zobral napríklad textúry bez opýtania, pretože to neexistuje.:!: Žiadne autorské práva. Každý si môže robiť čo sa mu zachce. Nie ?

A kde vidis prosim ta, ze Couda vydal nieco co je v rozpore autorskymi pravami? Prepac, ale ja nikde. Ja tedy vidim velky rozdiel v tom, napisat, urobim to a uskutocnit! Takze nerozumiem, preco sa tu pisu siahodlhe romany o autorskych pravach. Couda je obycajny provokater, ktory sa bavi tym, ako vsetkych napalil. O tom hovorim, nie o tom, ze nejaky model neexistuje. To je asi tak vsetko k tejto diskusii, ktora tu vznikla uplne zbytocne a nikam nevedie.

Ja len dodám, že celý čas bol Čoudov skin stiahnuteľný len na stránke autora modelu a spĺňal jeho vlastný systém značení.

Otík11 napsal:
Dane ty klipy jsou super přemejšlím jestli si neobjednám CD postupně
A novou aktivitu od Kanka si nemohu stáhnout a jezdit kvůly čoudoj protože vyžaduje vozidla od Pikka a ty nejdou stahovat:(
Nepreferuju sice parní trakci ale tohle se může stát klidně i u Jardy nebo Jirky, to potom můžu hodit MSTS do šuplete protože bez jejich modelů by to bylo špatné.
S přátelským pozdravem Otík11

No a je to tady - naplnila se často vyřvávaná slova jednoho fracka, který nectí jakákoli pravidla, ohledy a slušnost:
Nemáme s čím jezdit!
PS: Paradoxem je, že je to jeho zásluhou!!!

Tom Kanka napsal:
No a je to tady - naplnila se často vyřvávaná slova jednoho fracka, který nectí jakákoli pravidla, ohledy a slušnost:
Nemáme s čím jezdit!
PS: Paradoxem je, že je to jeho zásluhou!!!
A nejhorší je že jemu to vlstně ani vadit nebude.

dem napsal:
Navrhujem to tu celé zmazať.
Proč???
Je to Čoudovo vlákno, tak ať si každý, kdo sem kdykoli vleze, udělá obrázek!

Pikku napsal:
Čouda napsal:
.... Pokud to ovšem zajde daleko, tak budu modely vydávat u sebe, s poznámkou, kdo vymodeloval ...
S Pikkem jsme se teda "dohodli" on to byl teda diktát ...

Pokud jednou zveřejníš MŮJ model bez MÉHO svolení na svých stránkách, upozorňuji tě, že budeš zodpovědný za to, že veřejně již nevydám žádnou připravovanou novinku. Můžeš si začít modelovat sám, abys měl všude pořádek.
_______

Protože jsi zašel kam jsi neměl... Vyhrožoval jsi, že si s něčí prací budeš nakládat po svém. A Pikku tomu chtěl takto předejít a varovat tě... Myslím, že tenhle příspěvek mluví za vše, ne? Mirku teď přemejšlej co uděláš, jestli půjdeš dál cestou opovrhování, nebo se taky urazíš, nebo... těch možností je víc, tu správnou jsem ti sem schválně nenapsal.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře