Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Štěpán_mf napsal:A Pikku tomu chtěl takto předejít a varovat tě...
Štěpán_mf napsal:Myslím, že tenhle příspěvek mluví za vše, ne? Mirku teď přemejšlej co uděláš, jestli půjdeš dál cestou opovrhování, nebo se taky urazíš, nebo... těch možností je víc, tu správnou jsem ti sem schválně nenapsal.
Prostě stačí všechno dělat dle normy, nebát se toho a nevymejšlet nový krávoviny a nedělat si vzájemně naschvály.
potom jsem mucen dát se cestou opovrhování
Argument, že to taky funguje je poněkud chabý
nedělat si vzájemně naschvály
uff aspoň že ty mluvíš rozumně.Čouda napsal:Meleš sračky.
Jo a kdo tě mutí?Čouda napsal:potom jsem mucen dát se cestou opovrhování.
To se mi vážně ulevilo že aspoň ty neděláš naschvályČouda napsal:nevymejšlet nový krávoviny a nedělat si vzájemně naschvály.
...budeme mít kulovýČouda napsal:Jenže zase kuli několika lidem....
To bude úplně nejlepší.Čouda napsal:Neřeknu tedy nic.
Čouda napsal:Skoro současně s tím jsem začal prosazovat již mnohokrát prosazovanou myšlenku jednotného značení a milý Štěpáne pokud si někdo postaví hlavu a řekne, že jeho značení je správné a nezmění ho, kdo nerespektuje jednotnou formu značení a není ochoten udělat kompromis, potom jsem mucen dát se cestou opovrhování. A jak už jsem psal. Argument, že to taky funguje je poněkud chabý. A to ostatní psaní je jenom bublina, jak z mé strany, tak ze strany druhých. Už to chápeš? není to tak složitý. Prostě stačí všechno dělat dle normy, nebát se toho a nevymejšlet nový krávoviny a nedělat si vzájemně naschvály. Budeme mít krásně funkční trainset, všechno bude tak jak má být, nikdo nebude muset nikde nic dostahovávat nebo vyměńovat vozidla. Jenže zase kuli několika lidem....
Honza napsal:... Nechtěl jsem psát nějaký obsáhlý příspěvek, ale ...
To se mi stalo s vozidlama od Čoudy.Tommy66 napsal:Taky k tomu musím přidat jednu maličkost. Pokud autor modelu vytvoří systém značení a budou ho všichni dodržovat nemůže se stát že si stáhnu do počítače asktivitu, chci ji projet a Activity Analysis mi vypíše 30 chybějících vozidel která jak později zjistím mám,ale pod jiným značením!
Čouda napsal:A pokud se nemýlím, tak jsem se tě na nic neptal, tak buď ticho, buď rád že dejcháš, ty buď rád, že vůbec seš.