Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Poradím, opravdu nic neskinuj. Protože jak se říká práce kvapná málo platná. Takové rychloskiny jsou opravdu chudé a když porovnám například práce od Taxe, Pikka, Jardy Skůry, Mirana nebo Davida Hájka a mnohých dalších, je to nebe a dudy.:D:D:D 1:1

No taky že nic skinovat nebudu v životě jsem nikomu nic nepřál, ale jsem rád že udavač Kozel dostal žloutenku.
Jenomže práxe od Taxů,Pikků, Skůrů, Miranů je sice hezká to je pravda, ale k čemu na koridoru tyto stroje nepotřebujem jsou zbytečný.
Já jenom že když jedu po koridoru tak jsem nepotkal ještě jednoho štokra nebo CME nebo turbínku bohužel jsem měl asi smůlu ale nepotkal jsem je tyto stroje možná že Vy jo ale já ne.
Já pokaždé potkám stroje 163, 130, atd.

"Já pokaždé potkám stroje 163, 130, atd."

To se teda fakt máš :o)) to Ti všichni závidíme . Něco Ti povím, já jsem z Prahy a nikdy - NIKDY !!! bych si nedovolil říct jak StaviteliXX , tak Z.Šemorovi, že se nedá na jejich tratích jezdit jenom proto, že Praha není úplně Praha. Pouze si tím ukázal, jakej si namyšlenej a ubohej frajírek. Nebýt pánů modelářů, tak nemáš co skinovat. Co jsi postavil, nebo vymodeloval tak světoborného, že si dovolíš urážet modeláře.Myslíš si, že msts používáš pouze Ty a nikdo jiný ? Koho zajímá, že jezdíš akorát po koridoru. Co když právě historická a jinak unikátní vozidla jsou žádanější než ty tvoje krabice, který vyráběj všechny podle jedný formy.Měl by si radši zklapnout a držet krok s požadavkama komunity, než tady furt vykřikovat svoje pubertální bláboly.

p.s. moderátoři snad odpustí, ale už mě to rozčílilo

Jonáš J. napsal:
....Já jenom že když jedu po koridoru tak jsem nepotkal ještě jednoho štokra nebo CME nebo turbínku bohužel jsem měl asi smůlu ale nepotkal jsem je tyto stroje možná že Vy jo ale já ne....
No asi jezdíš po nesprávné trati v nesprávný čas. A bez fantazie.

AlesB:
Dobře napište to tam na mně, jede 5 vozů.
Krok s požadavkama komunity nedodržuji páč bych se dostal do historie a to je mi jaksi k tratím co máme k ničemu.
JiříkTK:
Zrovna jsem to chtěl říct že jsem asi ve špatným státě kde jezdí jenom nějaký takový zelený krabice všechny stejný.

Naposled editoval moderátor:

ach boooze,co porad mas s tema tratema,ja uz to nechapu.vzhledem k moznostem ktere mame je od pana Semory a Stavitelxxx hezke,ze delaji svoje trata,poravde kazda je svym zpusobem zajimava...nevim co se ti na nich libi nebo nelibi...kdyz te ty nase trate serou tak si stahni italsky z bologna do milana nebo jak to tam je a bz surovat tyhle trate......a nebo jestli chces lokomotivy cdc.tak si vyfot nalepku cdc,zmen odstiny barev u loko,prcni tam samolepku a hotovo.....tahle hadka na foru je rekl bych zbytecna.....bio,presneji,malichernaa.....kazdej ma kousek pravdy

to Jonáš:
to je ale pouze tvůj názor,chceš krabice,dělej si je,nikdo proti tomu není a nikdo Ti nediktuje co a jak máš dělat.Co kdyby se do tebe všichni obuli jenom proto, že skinuješ na starší model místo na nový.Taky by si nebyl nadšenej.Takže přestaň tady prudit,ať můžou páni modeláři a stavitelé pracovat v klidu, nebo budeš za čas jezdit akorát tak po defaultních tratích s Acélou s default zvukem. Jasný ??

Proti staviteli xx nic nemám ba naopak dělá špičkový tratě, jezdím jenom jeho jsou jeho tratě špičkový a reálný.
Sciara18: Bohužel aby na mašině vyměnil pouze nálepku a změnil tabulky tak daleko jsem nedošel bohužel si mašinu nafotím celou a naskinuju taky celou tak jak vypadá. Nevím kdo skinoval 163 064, 100, 099, 007 ale ty právě jsou stejný takže nevím kdo měnil tabulky.

A víš ty vůbec jaká je fuška postavit trať a to dokonce takovou jako je BP nebo 321...Víš kolik já jsem vložil času a výkonu do 13km tratě.A teď si představ postavit 1300km?

Gajdma napsal:
Nemám potřebu se hádat,a proto nebudu na hloupé příspěvky reagovat.
S pozdravem Marek

Tak se nehádej a nereaguj na hloupé příspěvky
S pozdravem Jonáš

no,proto rikam ze kazda trat ma neco do sebe,kdyz se chci priojet z kosic do rpahy,vemu si kosicanka.nebo svuj osobni expres Radimir:D a valim,kdyz se chci zas projet s jarolavem hasekm a 350tkou na cele,vemu BP........proto nechci srovnavat tyto dve trate,pro me jsou obe trate nepostradatelne a v obou je ceska trebova:D...a urcita mista na ktere mam dodnes krasne vzpominky......

AlesB napsal:
Co když právě historická a jinak unikátní vozidla jsou žádanější než ty tvoje krabice,

To těžko
AlesB napsal:
který vyráběj všechny podle jedný formy.

To těžko

To VáclavS. To hodnocení sis mohl odpusit, Kurva!!!!!!!!!!!

Čouda napsal:
AlesB napsal:
Co když právě historická a jinak unikátní vozidla jsou žádanější než ty tvoje krabice,

To těžko
AlesB napsal:
který vyráběj všechny podle jedný formy.

To těžko

To VáclavS. To hodnocení sis mohl odpusit, Kurva!!!!!!!!!!!

Už byl zase nějakou dobu klid tak hold to musí Čouda s Jonášem trochu rozvířit. Je to už trapný. Bylo by nejlepší jim vůbec neodpovídat a ono by je to přestalo za chvíli bavit.

a smim se jinak zeptat,co to je za ten komunisticky proslov na lokoboletice??.tyjo,neber te to jako urazklu,jen se ptam...

Sciara18:
To je příkaz že se musí dělat podle nás a na naše skiny dohlíží různý lidi a ty hlídají třeba pan Buchta je dozorce našich stránek a ten nám jako Vůdce Mirkovo stránek přikazuje co máme dělat a co ne. A s tímto není radno si zahrávat.

Sciara18 napsal:
a smim se jinak zeptat,co to je za ten komunisticky proslov na lokoboletice??.tyjo,neber te to jako urazklu,jen se ptam...
Jonáš J. napsal:
Sciara18:
To je příkaz... pan Buchta je dozorce našich stránek a ten nám jako Vůdce přikazuje co máme dělat a co ne.
Tak tak ten nám přikazuje a přikázal nám hlásat práci. Dobře se zná s pánem Umbrtkou, kterej taky káže práci.

Pět cípů - pět kontinentů
Rudá barva - to jest krev, kterou každodenně prolíváme za lepší a jednotný svět.

To se nám to zase rozjíždí....
Jonášííí!! DO TOHO!!! DO TOHO!!!

Mirku hlavně jdi za šéfkou v pondělí a všechno jí to o msts řekni já přijedu do Třebový za tebou a půjdu s tebou je udat.
Umbrtka a Kačer nám dávají příkazy co máme skinovat a když to nenaskinujem tak nás čeká fyzický trest, takže mi jako lokoboletice to opravdu nemáme jednoduchý. Jeden člen už odešel a to štěpán_mf už to nevydržel ty příkazy co se má dělat a co ne.

Tak to máš špatný informace. Dneska mi volal buchta jaktože ještě nejsou vydaný 163 036 a 162 040 a při tý příležitosti mi řekl, že Štěpán ty jeho příkazy neposlouchal, takže ho totálně zřezal. Ten přišel domů úplně zmalovanej a to může bejt rád, že mu buchta dal pokoj. Normálně by ho řezal tak dlouho, až by něco naskinoval.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře