Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Včera na slezině Pikku předvedl nádhernou trať,která stojí za to,aby byla v PC každého uživatele MSTS.Po tomto opakovaném výplachu Jonáše a Čoudy si myslím,že se jí já ani ostatní uživatelé nedočkáme.Je to ale velká škoda,jen doufám,že se administrátor a vlastník tohoto webového prostoru už konečně zamyslí a s těmito individui něco udělá.Byl bych mu nejen já,ale věřím,že i ostatní,moc vděčný.

A nejhorší je to, že i znehodnocující práci aktivitářů. Budou první řvát co dělá cargo perčing na rychlíku, či jiném osobním vlaku. Ale je to jenom jejich vina. Kdyby nechali původní verzi a cdc udělali zvlášť nemám námitek, ale takhle fakt už mě to přestává bavit. Já nemám čas na to abych věčně hlídal kde jakou změnu jak v trati, či trainsetu.

Jonáš J. napsal:
Jinak pokud nebude kompletně hotová Vysočina nebudu stroje řady 230 a 240 už skinovat ta trať se stejně nedá jezdit těch pár stromů co tam je a jeden barák u tratě to je jako o ničem.
V nastavení MSTS je v poslední záložce na levé straně takový vodorovný posuvník s číslicemi 1 až 10 a značí to úroveň zobrazení objektů. Například Jonáš jezdí s nastavením 2 a proto na Vysočině vidí jen holou louku. Posuň si to laskavě úplně doprava na hodnotu 10 a poznáš že se na Vysočině jezdit dá, pokud Ti to PC pro velkou zátěž s malým FPS, právě hlavně kvůli husté vegetaci vůbec utáhne.:D:D:D:D:D

Zbyněk Šemora napsal:
..... Například Jonáš jezdí s nastavením 2 a proto na Vysočině vidí jen holou louku.....
No ono to sice je myšleno jako vtip, ale já jsem vždy mlčky předpokládal. že všichni mají nastaveno 10. Ale zpětně si uvědomuju, že jsem dostal pár připomínek typu "tam a tam by mohla být na zastávce alespoň stříška pro cestující" a když jsem se tak kouknul, tak tam byla docela přiměřená budova zastávky.

Čouda napsal:
Takže dnes jsem opravil a nahrál na web stroje 230 039, 76, 78 ve verzi ČDC. Kromě doplnění log Carga, byla upravena i textura, takže kdo chce verzi ČD má smůlu, nebo si to musí udělat sám.

alcapone napsal:
A nejhorší je to, že i znehodnocující práci aktivitářů. Budou první řvát co dělá cargo perčing na rychlíku, či jiném osobním vlaku. Ale je to jenom jejich vina. Kdyby nechali původní verzi a cdc udělali zvlášť nemám námitek, ale takhle fakt už mě to přestává bavit. Já nemám čas na to abych věčně hlídal kde jakou změnu jak v trati, či trainsetu.
A není to poprvé od tohoto spolku - taky že se tak už stalo u výše uvedených čísel, kdy se starší textury se skinem ČD přebily stejně pojmenovanými soubory s verzí skinu ČDC......

Dokonce se tehdy ani nenamáhali v engu přepsat, že jde o skin ČDC....takže aktivitář si po ní šáhne v domění, že to je ČD a ono ejhle....

A jaká byla reakce na upozornění? Nepřekvapili stejně jako nyní.

Dostal jsem odpověď od Jonáše, že ho jiné než aktuální GVD nezajímá. Že proč by se měla jezdit aktivita z roku 2005, kdy mašina byla CD. Já tedy vše co je předělané strkám do CDC_xxx, protože pak v tom nemám bordel, a při opravě aktivity z dob minulích tyto mašiny vyřazuji z oběhu což znamená, že nebudeme mít čím jezdit u společnosti CD.

No ono jenom nestačí to strkat do CDC_xxx, ale taky upravit název eng a sd souboru včetně Name.......prostě polovičatá odfláknutá práce.....ale to je to, co potřebujeme jako sůl....heslo letošní sleziny ve stylu Sůl nad zlato :D

Čísla Cargo mašin máte znát zas jich tolik v síti není aby si člověk pár čísel nezapamatoval.
Jinak když dělám stroje CDC tak všude uvádím ať je to name či cokoliv jiného tak všude dávám CDC a pak číslo stroje.
Duuso: 105 nedělám špatně nafoceno a křivé, příkaz z vyšších míst od pana Buchty dokud nebude fotka rovná a barevně stejné mám zakázáno skinovat, nechci dopadnout jako Štěpán.

Jonáš J. napsal:
Čísla Cargo mašin máte znát zas jich tolik v síti není aby si člověk pár čísel nezapamatoval.
Jinak když dělám stroje CDC tak všude uvádím ať je to name či cokoliv jiného tak všude dávám CDC a pak číslo stroje.

Jonáš, tak si stáhni z webu ty vaše 230 a podívej se,jak jsi je "upravil", které jsou podle skinu CDC, aleTy jako autor je udáváš jako CD ..... trošku si sám sobě odporuješ a pak se nedivím, že Čouda nadává jako špaček, že je v trainsetu bordel, když si to tam vnášíte sami, tedy teď konkrétně Ty Tvou polovičatou prací ..... a mám se podívat i na nové skiny 111 016, které jsi pustil nedávno? Totéž, jenom v bledě modrém.....

Hele, sektáři Č+J, kdo je Buchta a jeho hlas z hůry, kdo je bonzačka šéfová z horního patra, co čeká na podpis? To je nějaká šifra pro psychiatra??? Nebojte se, ten pán na obrázku vám neublíží.
Už by jste ovšem ty drogy měli vysadit, jste mimo realitu jak dva vyhulenci, ale pro pobavení je to docela švanda.:D
P.S.: Na 163 025 koncem týdne fírovi upadlo na 1. stanovišti na kobereček s výsostnými znaky ČSD cigáro (do běla rozžhavená PETRA light) a vylilo kafe (půlnoční turek s třemi lžičkami) do klávesnice ARR, díky tomu došlo k znehodnocení interiéru. Kdyby jste to mohli na skinu opravit, dík.

Mňa by len zaujímalo, prečo títo dvaja exotickí hyperrealisti neprišli na slezinu a nepredostreli širokému plénu aktívnych tvorcov MSTS, ktorí sa tam zišli tie svoje fantasmagorické teórie.
Čoudo a Jonáši, šak vy svojou "teóriou bordeltrainsetorelativity" vysoko prevyšujete samotného Alberta Einsteina :D
Čo vy dvaja zvládate to je na Nobelovu cenu ... :cool:

Jonáš J. napsal:
...Duuso: 105 nedělám špatně nafoceno a křivé, příkaz z vyšších míst od pana Buchty dokud nebude fotka rovná a barevně stejné mám zakázáno skinovat, nechci dopadnout jako Štěpán...
Tak odkáž pánovi Buchtovi, že nech sa lepšie pozrie na fotky, každý pohľad je v dvoch expozíciách a to, že to neni najrovnejšie sa dá veľmi rýchlo vyriešiť v hociktorom grafickom programe, myslím, že sme ako skinári /niektorí/ dosť sfajnoveli...no čo, ja si ju spravím.Išlo hlavne o tento kus, je to polomáčané, čo sa už tak ľahko nevidí.

Já já už nevim jak si to představujete napište to tam na mně a příští pondělí jdu za šéfkou. Dneska tam byl Míra příště půjdu já.
Já nevim mně normálně v trainsetu se stroje Carga ukazujou příklad: CDC 111 016 CDC 363 048 atd tak já nevim o co Vám jde.
Řekni mu že 105 dělat nebudu, že dokud nebude nafocená tak jak má být tak skinovat nebudu.
A když někdo neumí fotit normálně tak za to já nemůžu fotky mají být na skin rovné a stejné barvy, pan Buchta mi to zakázal takže to dělat nebudu jinak mně prý urazí ruce jestli Vás budu poslouchat.
Pawlik: Já nejsme zfetovanej já už taky beru prášky jako Mirek na nervy ze simulátoru.

Tak tak veru a kedy príde zlatá dávka ? Vieš ktorá to je že ?

Jonáš J. napsal:
Pawlik: Já nejsme zfetovanej já už taky beru prášky jako Mirek na nervy ze simulátoru.
Jestli berete bobule kvůli simulátoru, tak jste zralí rovnou na další dávku, protože to není normální.:roll: Mně se právě poslední dobou zdálo, že se u vás projevují příznaky schizofrenie.
Hoši, ta šéfka (je to aspoň Buchta?) je kdo?

kluciii,toto je zajimava debata..prasky na nervy se simlatoru:Dno co,nekdo bere prasky na nervy ze svej starej,tak tady mirek a jonas bere prasky ze simulatoru vzdyt je to asi jako jejich stara no.takze.....:Dpaaaana boha....nojo,zlata davka no:D duuso:Dto se povedlo a panove kdypak vam vyjede 162 040,nebo ma nejakou zavaznou poruchu:D

230 105 je uz rozpracovana a do konca tyzdna bude aj hotova, tak si skrtnite zo zonamu.

Sciara18:
To se musíš zeptat Mirka nemá to asi dovolený od autora to vydat nevím fakt nevím.
Hekl338:
Jo paráda tak doufám že jí teda vydáš.

Sciara18 napsal:
kluciii,toto je zajimava debata..prasky na nervy se simlatoru:Dno co,nekdo bere prasky na nervy ze svej starej,tak tady mirek a jonas bere prasky ze simulatoru vzdyt je to asi jako jejich stara no.takze.....:Dpaaaana boha....nojo,zlata davka no:D duuso:Dto se povedlo a panove kdypak vam vyjede 162 040,nebo ma nejakou zavaznou poruchu:D
Tenhle taky něco bere, páč jsem to i po několikátém přečtení nepřelouskal.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře