Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Myslel jsem si to,ale neznám Pikkovo stránky.Pokud tomu tak je,rád bych požádal autora o svolení k downloadu na mých stránkách poté co vytvořím plánovanou aktivitu.Pokud tedy je zde autor repaintu tak ať mi napíše na mail.DíkyJOHNZ napsal:Autorom repaintu bol myslim Pikku ...
bod 1 - jestli common nebo zvuky, to už záleží na každém. Na toto téma už sepisuju všechna pro a proti. Zkrátka: já dělám zvuky ve složce Zvuky z mnoha důvodů, minimálně proto, že existují duplicitní zvuky jiných autorů a navíc se stejnými názvy jednotlivých souborů. O aktualizacích nemluvě.jeffer napsal:jacek prekopirovat cely eng az na nazov suboru snad nie je problem+ upravit nazvy .wag a adresara...
+ nastavit sound do common.snd/ a nie zvuky/vozy/... jednota - obchod plny zivota?! preco musia byt 2 systemy(((
+ tie Bmee a spol.s.r.o. z train-sim.cz su mozno vyladene ale nedotiahnute - minimalne maju nadefinovane cervene svetla len jednym smerom (a ked odpojim masinu a obehnem supravu tak nebude svietit nic, resp. prinajlepsom na zlom konci)
+ dlhodoba chyba ze .jpg subory su v archivoch pomenovane ako .gif (detail netykajuci sa "neodladenych" csd modelov)
(inak povedane som prave chcel urobit update pouzitim eng-ov ladenych na 30cm zo zodpovedajucich modelov na train-sim.cz ale zabalil som to a radsej idem spat - prace je tam jak na kostole)
jacek napsal:bod 3. - jaký je rozdíl mezi gif a jpg? V ConBuideru se zobrazuje obojí. A opět, nikdo jiný ty obrázky do archivů nedává.