ČSD BDbmsee

poison

Pomocník strojvedoucího
Sháním hytlák do soupravy s vozy ČSD Amee a ČSD Bmee
60669f57fba4e5175251057a2e4d1972.jpg

Naposled editoval moderátor:
mam ho u seba na disku... ale neviem odkial (ako CSDvagBDmee_var2)
podobne mam k nemu do zbierky CSDvagBmee a CSDvagAmee -> vsetko zelene so zltym pruhom...

ked tak napis na sukromny mail a mozem poslat

Díky všem,právě jsem tento vůz obdržel mailem.

tak na kratku dobu seriu tychto voznov hodim k sebe na stranku (cca na tyzden)... dufam, ze ma potom nezjazdia za mnozstvo dat. nerad by som to tam skladovat moc dlho, nema niekto webpriestor aj s inymi vecami do msts kam by to dal?

links:

http://atrey.karlin.mff.cuni.cz/~jeffer/!view/msts/csd_Amee.rar
http://atrey.karlin.mff.cuni.cz/~jeffer/!view/msts/csd_Bmee.rar
http://atrey.karlin.mff.cuni.cz/~jeffer/!view/msts/csd_BDmee.rar

skopcite to cele. phpbb2 je nejake zblbnute z vykricniku v adrese...

JOHNZ napsal:
Autorom repaintu bol myslim Pikku ...
Myslel jsem si to,ale neznám Pikkovo stránky.Pokud tomu tak je,rád bych požádal autora o svolení k downloadu na mých stránkách poté co vytvořím plánovanou aktivitu.Pokud tedy je zde autor repaintu tak ať mi napíše na mail.Díky
Ještě jednou díky za všechny odkazy,Amee a Bmee mám chyběl mi jen hytlák.Co z toho vznikne uvidíme :wink:

jacek prekopirovat cely eng az na nazov suboru snad nie je problem :) + upravit nazvy .wag a adresara...

+ nastavit sound do common.snd/ a nie zvuky/vozy/... jednota - obchod plny zivota?! preco musia byt 2 systemy :((((

+ tie Bmee a spol.s.r.o. z train-sim.cz su mozno vyladene ale nedotiahnute - minimalne maju nadefinovane cervene svetla len jednym smerom (a ked odpojim masinu a obehnem supravu tak nebude svietit nic, resp. prinajlepsom na zlom konci)

+ dlhodoba chyba ze .jpg subory su v archivoch pomenovane ako .gif (detail netykajuci sa "neodladenych" csd modelov)

(inak povedane som prave chcel urobit update pouzitim eng-ov ladenych na 30cm zo zodpovedajucich modelov na train-sim.cz ale zabalil som to a radsej idem spat - prace je tam jak na kostole)

jeffer napsal:
jacek prekopirovat cely eng az na nazov suboru snad nie je problem :) + upravit nazvy .wag a adresara...
+ nastavit sound do common.snd/ a nie zvuky/vozy/... jednota - obchod plny zivota?! preco musia byt 2 systemy :((((
+ tie Bmee a spol.s.r.o. z train-sim.cz su mozno vyladene ale nedotiahnute - minimalne maju nadefinovane cervene svetla len jednym smerom (a ked odpojim masinu a obehnem supravu tak nebude svietit nic, resp. prinajlepsom na zlom konci)
+ dlhodoba chyba ze .jpg subory su v archivoch pomenovane ako .gif (detail netykajuci sa "neodladenych" csd modelov)
(inak povedane som prave chcel urobit update pouzitim eng-ov ladenych na 30cm zo zodpovedajucich modelov na train-sim.cz ale zabalil som to a radsej idem spat - prace je tam jak na kostole)
bod 1 - jestli common nebo zvuky, to už záleží na každém. Na toto téma už sepisuju všechna pro a proti. Zkrátka: já dělám zvuky ve složce Zvuky z mnoha důvodů, minimálně proto, že existují duplicitní zvuky jiných autorů a navíc se stejnými názvy jednotlivých souborů. O aktualizacích nemluvě.
bod 2 - to je zajímavá připomínka, akorát to zatím nikdo neuvedl do praxe...
bod 3. - jaký je rozdíl mezi gif a jpg? V ConBuideru se zobrazuje obojí. A opět, nikdo jiný ty obrázky do archivů nedává.

jacek napsal:
bod 3. - jaký je rozdíl mezi gif a jpg? V ConBuideru se zobrazuje obojí. A opět, nikdo jiný ty obrázky do archivů nedává.

* gif je registrovany (plateny format)

* gif sa hodi na jednoduchu grafiku (tlacitka na web a podobne), jpeg na fotky (alebo potom png)

* ked uz je raz subor ulozeny s kompresiou jpg a priponu ma gif tak nevidim logiku - zbytocne mi irfanview reve, ze subor ma nespravnu priponu (co ma) -- rozumej -- tie obrazky su ulozene ako jpeg ale priponu maju gif -> tiez (snad) neukladas textove subory s priponou dll

* ja tie obrazky hned po rozbaleni do trainsetu mazem :)

inak: bod 1: ale hej, v podstate suhlas
bod 2: ehm...

jeffer

bod 2 - pokud by v MSTS fungoval parametr pro rozlišení toho zda je vůz připojen předním/zadním spřáhlem tak to tam už dávno mám. Bohužel ale nefunguje.

bod 3 - pokud má obrázek koncovku GIF tak to taky GIF je! Nemám důvod přepisovat koncovku. Nebo mě chceš přesvědčovat že PhotoShop neumí pracovat s konkrétními formáty obrázků? A tento formát používám kvůli webu a když už ty obrázky mám tak je pak i přibaluji do archivů. JPG je zbytečně velký anebo už nekvalitní. A k tomu zpoplatnění GIF si přišel kde?

Ppoollll:

bod 2: nic v zlom, ale kym funguje parameter na zaciatku/na konci vlaku (unit) tak by to nemal byt taky problem (resp. stale s MSTSbin na zaciatku/konci obrateneho vlaku - chce to proste nadefinovat tych svetiel 8 - 2 na kazdom konci pre normalny a obrateny vlak - skusal som to po vydani starsieho bin-u s gorilou a vyzeralo to uspokojivo)

a na zvysok mas odpoved v sukromnej sprave - nechcem tu zaplacavat fotum zbytocne dlhym prispevkom ked mam pravdu :-P

Back
Nahoře