3. setkání příznivců MSTS

Honza napsal:
To Dráčik: víš, já nevím jak Ty, ale když mi byť i jen zlomek přihlášených potřese rukou a řekne jméno, tak ho zapomenu v momentě, kdy tu ruku pustím ... a volat pak na někoho "hele, vole" mi přijde v mém věku trošku blbé ... jmenovky jsou na takovýchto hromadných akcích velice užitečnou věcí
Tak to si uderil klinec po hlavičke. Ja stretnem Nebulusa a Dráčika tak raz za tri - štyrikrát do roka, teda videl som ich oboch viackrát a dodnes som schopný pomýliť si ich

Naposled editoval moderátor:
Honza napsal:
To Vašek: nebylo, dá se celkem logicky předpokládat, že uživatelé msts jsou gramotní ... ovšem ty jako pořadatel bys měl dát k dispozici připravené papírky, špendlíky a dostatečné množství fix ... i o takových detailech je pořádání akcí, Ppoollll mi dá jistě za pravdu
No jo,tož neviem,či doma nájdem 80 špendlíkov.

Pánové - všem připomínám jednu zásadní věc. Včas si objednat oběd. Kdo tak neučiní do 7.11 tak si bude shánět oběd vlastní silou. Zatím má oběd objednáno jen polovina přihlášených. Takže na to nezapomínejte!!!!!

A jinak k vizitkám - podle mne je optimální variantou bílý papír, špendlík (nejlépe zavírací) a fixka. No a každý příchozí si to napíše sám - Nick, Jméno, a případně doplní třeba tím co pro MSTS dělá jako je stavba (konkrétní) tratě a pod. Tím by bylo všem jasné s kým a o čem se dá bavit. Má někdo další podnětné návrhy na toto téma?

Vasek napsal:
Honza napsal:
To Vašek: nebylo, dá se celkem logicky předpokládat, že uživatelé msts jsou gramotní ... ovšem ty jako pořadatel bys měl dát k dispozici připravené papírky, špendlíky a dostatečné množství fix ... i o takových detailech je pořádání akcí, Ppoollll mi dá jistě za pravdu
No jo,tož neviem,či doma nájdem 80 špendlíkov.

Nikdo po Tobě nechce, aby jsi mamince sebral 80 špendlíků, ale šel do papírnictví a koupil celou krabičku. (Pak Ti dámě každý korunu a ještě na tom vyděláš). Od toho jsi organizátor, aby jsi nepsal sem do fora, že se nebude nic platit, ale že bylo nutné zakoupit některé důležité věci pro identifikaci účastníků. Myslím, že Ti tu pětikorunu dá rád i ten, který ještě není výdělečně činný. Ze sleziny si pak odveze pěknou identifikační kartičku jako suvenýr.

Ppoollll: Až půjdeš s objednávkou do hospody, zeptej se, jestli tam ještě mají v nabídce to rizoto (sobota), šetřím si na něj chuť.

Nevíte někdo o levném ubytování v Praze, ze soboty na neděli?

Jen připomínám ostatním, pač jsem to taky hledal kamže se to mám vlastně dostavit:

Vasek napsal:
DOPRAVNÍ SPOJENÍ
Výstupní zastávka: Podbaba

Od stanice metra DEJVICKÁ:
BUS 107 směr Suchdol
BUS 147 směr Výhledy
BUS 160 směr Žákovská

Příměstské autobusy ve kterých platí stejný tarif,ale nastupuje se předními dveřmi a řidiči se ukáže platná jízdenka:
BUS 340 směr Roztoky,Levý Hradec nebo Velké Přípepy
BUS 350 směr Okoř,Lichoceves,Noutonice nebo Velké Přílepy
BUS 355 směr Únětice nebo Horoměřice,V lipkách

Prostě vše,co jede doleva podél tramvajové tratě

Tramvaje - výstup z metra Vítězné náměstí!!!!!:
TRAM 8 směr Podbaba (takže vystupujete na konečné)

Od stanice metra HRADČANSKÁ:
TRAM 8 směr Podbaba

Od hlavního nádraží:
METRO C směr Ládví jednu stanici-výstup:Florenc
Na Florenci přestoupit na TRAM 8 směr Podbaba

Od ústředního autobusového nádraží Florenc:
TRAM 8 směr Podbaba

V případě,že se stratíte,volejte mi na t.č. 736 170 987

HALÓÓÓÓÓÓÓÓÓ LIDÉÉÉÉÉÉÉÉÉ OD OSTRAVY jakým vlakem pojedete v sobotu ráno na slezinu??? Já bych to viděl na Ostravan nebo na "chloubu" ČD. Co Vy NATO???

Kuba napsal:
HALÓÓÓÓÓÓÓÓÓ LIDÉÉÉÉÉÉÉÉÉ OD OSTRAVY jakým vlakem pojedete v sobotu ráno na slezinu??? Já bych to viděl na Ostravan nebo na "chloubu" ČD. Co Vy NATO???
Já jedu "Pinďou" 502, místenku beru do prvního vozu.

Takže dneska jsem domluvil zcela definitivně obědy. Na slezině dostanete cedulky, zaplatíte mi objednaný oběd a v hospodě za cedulku dostanete jídlo. Pití a knedlíky navíc si pak už vyřídíte přímo s personálem.
Nejsem hospodský a tak jsem nepochopil zdůvodnění že je pro ně rychlejší zinkasovat jen pití bez jídla. Jídlo chtěj zaplatit najednou ode mne. Podle mne je časově skoro stejné když už někoho inkasuju jestli mi platí jen pití nebo k tomu přičtu i jídlo. Nerozumím tomu - jsem nějak nechápavý.

Zbyňku - zrovna dnes bylo na jídelníčku rizoto. Jestli ale bude i v sobotu ti neřeknu. To zjistíš až přímo na místě.

"Nejsem hospodský a tak jsem nepochopil zdůvodnění že je pro ně rychlejší zinkasovat jen pití bez jídla. Jídlo chtěj zaplatit najednou ode mne."
Kdepak Ppoollll-e, když to zaplatíš dopředu, jedná se o bezrizikové podnikání, nemají žádnou ztrátu když někdo uvařené jídlo nesní, již je zaplaceno. Ale když by jsi objednal 100 obědů, oni je uvaří a sní se jen 50, tak to hostinského logicky zabolí.
To je to "rychlejší" zinkasování :-).
Karel

Karle

Tady není řeč o záloze. Ta je zaplacená. Tady je řeč o zinkasování každého jednoho jedlíka na místě i s/bez jídla. Já po nich chtěl aby si vás zkasírovali komplet a mě pak vrátili zálohu. A to odmítli s tím že je to kasírování zdlouhavé. Ale přitom kasírování každého jednoho člověka, co se týče pití a knedlíků navíc, jim nevadí. TOHLE nechápu. Když už budou od každého brát peníze za pití proč k tomu nemohou přičíst i to jídlo. Proč se s tím jídlem musím babrat já, inkasovat vás dopředu, rozdávat vám lístečky a jim pak doplatit jídlo najednou za všechny.

Ty cedulky si beru na starosti já. Koupim špendlíky seženu fixy.... A co nějaké papírky ? Mam to nastříhat ze čtvrtek,nebo jsou k dispozici v SMT ?

Back
Nahoře