Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ppoollll napsal:Zbyňku máš pravdu v tom, že z mazanice nic kvalitního neuděláš. Je ale na té tvé odpovědi i vidět, že s videama a jejich kompresema moc nepracuješ - nepřijdeš do styku. Už jsem viděl dost filmů u kterých bys bez upozornění a soustředění se na kvalitu dost těžko poznal na první zběžný pohled že to není originál DVD kvalita. Je to vždy ale hlavně o tom, kdo to převádí, co má za kodeky a jak s nima umí zacházet. O ničem jiném to není - teda krom těch několika hodin výpočtů.
A jinak snahou/cílem je poskytnout lidem video o dostatečné kvalitě (koukatelnosti), přijatelné velikosti a nezahltit nikomu web, i když jen dočasně. Takže první zveřejnění odkazů na to originální video o 1GB by asi mělo být jen pro zájemce o konverzi. Ber to jako návrh ke zvážení. O nic víc nejde.
Jako příklad se lze podívat do světa hudby. Původní cd zabíralo přes 650 MB. V MP3 totéž zabírá mnohem méně. A jsou kompilace kde to necvičené ucho nepozná ale jsou taktéž kompilace kde se to dost blbě poslouchá neboť je to ostrouhaný už moc. A ve videu je to podobné.
Zbyňku, ten odkaz je zřejmě špatný, nejde toZbyněk Šemora napsal:Už se to nakopírovalo a odkaz je zde.
http://ama-cb.cz/zbynek/slezina11-11-07.mp4
A tomuto hochovi jsem posílal velmi podrobný popis Dvoukolejky, neboť k mému úžasu po ní (sice s pomocí maminky) jezdí.Deterio napsal:Kdo se díva na Českého lva, tak za klavírem hraje ten slepý chlapec Robert Lombino co byl před rokem na setkání.
Na 3.slezině exceloval znalostí pořadí stanic a zastávek u Zbyňkovy trati.JiříkTK napsal:A tomuto hochovi jsem posílal velmi podrobný popis Dvoukolejky, neboť k mému úžasu po ní (sice s pomocí maminky) jezdí.Deterio napsal:Kdo se díva na Českého lva, tak za klavírem hraje ten slepý chlapec Robert Lombino co byl před rokem na setkání.