3. setkání příznivců MSTS

Vasek

Pokladník
Zdravím,
jsem ochoten zorganizovat 3. setkání příznivců MSTS v tomto měsíci.
Přemýšlel jsem a napadla mě jedna věc,že by se sraz konal ve Třemošnici
tj.17 km od Čáslavi po trati 236,kterou všichni jistě dobře znáte z MSTS.
Ve Třemošnici je jedna klidná hospůdka(osobně vyzkoušeno!)
Takže byli byste pro,nebo mam sraz zorganizovat radši v Praze?
Napadlo mě to i proto že by to měli někteří blíž do Čáslavi od Kolína,Pardubek , Brna..... a další výhodou je společný výlet po této hezké lokálce.....
Zvažte.

Re: Oznámení: 3. setkání příznivců MSTS

Vasek napsal:
Zdravím,
jsem ochoten zorganizovat 3. setkání příznivců MSTS v tomto měsíci.
Přemýšlel jsem a napadla mě jedna věc,že by se sraz konal ve Třemošnici
tj.17 km od Čáslavi po trati 236,kterou všichni jistě dobře znáte z MSTS.
Ve Třemošnici je jedna klidná hospůdka(osobně vyzkoušeno!)
Takže byli byste pro,nebo mam sraz zorganizovat radši v Praze?
Napadlo mě to i proto že by to měli někteří blíž do Čáslavi od Kolína,Pardubek , Brna..... a další výhodou je společný výlet po této hezké lokálce.....
Zvažte.
Praha nebo Třemošnice - je to celkem jedno ..... spíš mne mrzí, že to je září, a už to tam mám nabito až po strop....

Jinak obecně asi tyhlety malé destinace mají jednu nevýhodu a to je občas slabá dopravní obslužnost pro ty, co nepojedou gumokolem....což by třeba nevadilo v lokalitách,jako je Praha, Brno, Ostrava, třeba i Kolín.....

Ono je v zásadě jedno kdy se to bude konat Září,Říjen,Listopad......
Jen musim zjistit dopravní spojení..... a uvidí se jestli muj nápad není blbost......

Blbost to určitě není. Chválím každý nápad na uspořádání sleziny, já osobně bych do Třemošnice klidně přifrčel.

Lord napsal:
Blbost to určitě není. Chválím každý nápad na uspořádání sleziny, já osobně bych do Třemošnice klidně přifrčel.
To mě těší :wink: já chci slezinu zorganizovat proto,že jsem na předchozích nebyl :cry:

Jenomže termín je vhodné určit dostatečně dopředu, aby si každý mohl zajistit volno. Také se celkem osvědčil sál s možností projekce, aby se tam daly věci kolem MSTS řešit. Běžná hospůdka je postačující pro skupinu max 10 lidí, kdy se vystačí s notebookem a jeho monitorem.
Mě podzim vyhovuje nejlépe, prosinec ne, leden, únor ano.
Místo, je mi to celkem jedno, důležité je dobré vlakové spojení. Dále to chce dobré organizátory, jako byli Martens s Ppoollllem v případě Prahy.
Respektive sem napište vy aktivní do MSTS, který měsíc Vám nejlépe vyhovuje, ať se konečně sejdeme všichni.
Ale podle mě je stále ta Praha pro všechny, kteří pojedou vlakem, kvůli spojení nejvhodnější.

Na termínu se dohodneme v tomto vláknu mě je to v zásadě jedno jen by to měl být weekend a ta projekce není nutná stačí si popovídat,do Třemošnice je vcelku dobré vlakové spojení,poslední spoj z Třemošnice odjíždí ve 20:11 do Čáslavi s návazností na R do Prahy a R na Brno.Večer se spojíme s Marteensem a něco pořešíme.....

Vasek napsal:
Na termínu se dohodneme v tomto vláknu mě je to v zásadě jedno jen by to měl být weekend a ta projekce není nutná stačí si popovídat,do Třemošnice je vcelku dobré vlakové spojení,poslední spoj z Třemošnice odjíždí ve 20:11 do Čáslavi s návazností na R do Prahy a R na Brno.Večer se spojíme s Marteensem a něco pořešíme.....
Popovídat si můžeme kdykoli u pivka v hospodě, ale pokud se uskuteční slezina například 60 příznivců a autorů do MSTS, tak je projekce přímo nutnost, já bych rád pořešil věci, které souvisí s pády MSTS.
Tvorba aktivit, výběr modelů a trochu sjednotit Global, aby obsahoval všechno potřebné kolejivo a měnil by se jen tsection.dat. Ale těch diskuzních kroužků by tam mohlo být samozřejmě víc. V každém případě se projekce vždy vyplatila.

Projektor aj s plátnom by už hadam niekto dovliekol, ide len o to, nájsť dostatočne veľkú sálu kde by nebol nikto iný ...

Tedy se vyjádřím:
Myslím, že bychom měli zůstat v přibližném středu republiky. Určitě bude nutností uzavřený sál, plátno + projektor tak jako to bylo minule.

Pěkný den,
já osobně bych velice rád přijel, vyhovovala by mi spíš Praha.
Rád bych prohodil několik slov s určitými lidmi :D
Takový Zbyněk mi určitě dá přednášku o zjednodušení mých modelů, viď :!: :?: :!:

Naposled editoval moderátor:
Jaroslav Skůra napsal:
Pěkný den,
Takový Zbyněk mi určitě dá přednášku o zjednodušení mých modelů, viď :!: :?: :!:
Zbyněk to tuším nebyl, tenhle požadavek na snížení kvality modelů přišel od jiného pána....

Martens napsal:
Jaroslav Skůra napsal:
Pěkný den,
Zbyněk to tuším nebyl, tenhle požadavek na snížení kvality modelů přišel od jiného pána....

Já vím, ale se Zbyňkem jsme se na tom již před časem domluvili, ale to sem nepatří. Každopádně, pokud bude slezina někde v okolí Prahy, tak příjedu na 100%.

Já to psal Jardovi soukromě jako prosbu, kvůli aktivitě a zde ve foru jsem jen dělal porovnání. Ale jsem rád, že na slezině přes dršťku nedostanu. :lol:

Jak velký je potřeba ten sál ..... taky by to chtělo někde kde jsou stoly,židle.... btw kde byla slezina minule ? V.

Back
Nahoře