3. setkání příznivců MSTS

Dnes se tedy uvidí.... Pokud jsem to pochopil správně Ppoollll by dnes měl zjistit situaci ve SMT a pak se tedy uvidí co dál.

Zdravím všechny zájemce.

Takže termín 11.listopadu tímto potvrzuji. Sál je zamluven. Co se týče obědů tak domluvím akorát to že tam přijde tolik lidí aby s tím v hospodě počítali. Žádné jednotné jídlo pro všechny s vybíráním peněz dopředu objednávat a vyřizovat nebudu. Drobné občerstvení není problém zajistit ve stejném rozsahu jako při minulých dvou slezinách.

Mám ale otázku do pléna pro všechny zájemce. Bude nám stačit jen jeden den nebo to natáhneme na dva dny? Souvisí to s případným zajištěním noclehů pro mimopražské jedince.

A ještě druhý dotaz/návrh pro Vaška - pokud jsi z Prahy tak by nebylo od věci aby jsi přišel do stanice ve středu odpoledne aby jsme probrali organizaci společně. Jsem tam každou středu od 16 do nejméně 19 hodin.

A k tomu dotazníku - tohle není o procvičování HTML. Tohle je o tom něco zorganizovat a vědět i pro kolik lidí se to bude organizovat. Registrační formulář je již hotový a funkční. Martens jen lehce modifikuje datumovku a doplní sem pak odkaz. Pokud ale chceš Vašku vytvářet svůj vlastní tak s tím jsi měl začít již dříje a nyní to mělo být již hotové, otestované a funkční. Toť můj názor.

A doufám že se vzhledem k posunutí termínu tentokrát zůčastní i ti kterým lednový termín nevyhovoval. :wink:

Ppoollll napsal:
Zdravím všechny zájemce.

Takže termín 11.listopadu tímto potvrzuji. Sál je zamluven. Co se týče obědů tak domluvím akorát to že tam přijde tolik lidí aby s tím v hospodě počítali. Žádné jednotné jídlo pro všechny s vybíráním peněz dopředu objednávat a vyřizovat nebudu. Drobné občerstvení není problém zajistit ve stejném rozsahu jako při minulých dvou slezinách.

Mám ale otázku do pléna pro všechny zájemce. Bude nám stačit jen jeden den nebo to natáhneme na dva dny? Souvisí to s případným zajištěním noclehů pro mimopražské jedince.

A ještě druhý dotaz/návrh pro Vaška - pokud jsi z Prahy tak by nebylo od věci aby jsi přišel do stanice ve středu odpoledne aby jsme probrali organizaci společně. Jsem tam každou středu od 16 do nejméně 19 hodin.

A k tomu dotazníku - tohle není o procvičování HTML. Tohle je o tom něco zorganizovat a vědět i pro kolik lidí se to bude organizovat. Registrační formulář je již hotový a funkční. Martens jen lehce modifikuje datumovku a doplní sem pak odkaz. Pokud ale chceš Vašku vytvářet svůj vlastní tak s tím jsi měl začít již dříje a nyní to mělo být již hotové, otestované a funkční. Toť můj názor.

A doufám že se vzhledem k posunutí termínu tentokrát zůčastní i ti kterým lednový termín nevyhovoval. :wink:

Takže zájemci na 11.11.2006 se můžou registrovat na
http://mlasevic.ic.cz/index.php?adata=./admin/akce_registrace.php&id=3

Vašku, co Ty, jak jsi na tom? Měl by si se co nejdříve s PPoollllem sejít a domluvit detaily....

Jako vždy jsem napsal do registrace něco mimo téma. Psal jsem to z důvodu, kdyby jeli Brňáci (Sponka, Džordž, Deterio, atd) Abychom jeli pohromadě. Také bylo vhodné napsat, jestli dotyčný má zájem i o neděli a do kolika hodin.
V té kolonce mělo být, "co se chci na srazu dozvědět".
Takže už jsem se vyjádřil dříve. Řešil bych vše, co způsobuje padání MSTS a jak tomu maximálně předcházet. Souvisí to jak s vozidly, tak se stavbou tratí a hlavně s tvorbou aktivit. Také rád poznám další lidi, které znám pouze z tohoto fóra a emailů.

Já osobně bych na slezině rád prezentoval některé z mých nových modelů, prodiskutoval zavedení LODs a bezesporu rád poznám človíčky, se kterými již nějakou dobu spolupracuji ...

Naposled editoval moderátor:
Nuž ja sa zatiaľ registrovať nebudem, ale keby som náhodou prišiel, snáď sa pre mňa jedno voľné miesto nájde.

Já osobně bych taky přijel,seznámil se s ostatními a prodiskutoval plno věcí.Doufám,že rodina nebude proti.Šnek

60b43faa6cd44035ce061191a67bc1f2.jpg

Taková rychlovka, ať to trošku zviditelníme .... nebylo by od věci tuto pozvánku zavěsit na co možná nejvíce stránek

Naposled editoval moderátor:
Tax napsal:
Nuž ja sa zatiaľ registrovať nebudem, ale keby som náhodou prišiel, snáď sa pre mňa jedno voľné miesto nájde.

Místa v sále je dost. Z pohledu počtu židlí by nebylo nutné se registrovat vůbec. Ty se daj přidat vždy. Co se týká registrace tak jde hlavně o to aby jsme jako organizátoři mohli odhadnout a ošetřit některé věci související s počtem účastníků. Například se to týká občerstvení na místě. Pokud se zaregistruje 10 lidí a přijede jich 30 tak těch 20 navíc bude mít smůlu. Pokud ale bude zaregistrováno 25 lidí a přijede 30 tak v rámci určitých tolerancí nebude ani těch 5 lidí navíc o nic ochuzeno. Proto ta registrace.

Také bych měl zájem se zúčastnit, pokud nevadí, že tvořím jen aktivity. Bylo by možné přespání v baráku i při variantě jednodenní sleziny při dostatečném počtu zájemců?

Pajavlaky napsal:
Také bych měl zájem se zúčastnit, pokud nevadí, že tvořím jen aktivity. Bylo by možné přespání v baráku i při variantě jednodenní sleziny při dostatečném počtu zájemců?
To jsem rád,že se chceš zúčastnit také,tebe jsem na slezině zrovna potřeboval vidět :wink:

Pajavlaky napsal:
Mám obavy, že spaní na baráku je věc nemožná....i vzhledem k tomu, že tam nebudete sami.

Spaní na baráku je bohužel vyloučeno - jednoznačně zamítnuto vedením po neblahých zkušenostech z jiné akce. Zajistit je to z mé strany možné ve spolupracujícím zařízení i s ubytovacími prostory. U druhé sleziny na to byl odkaz. Pokud bude mít někdo zájem tak nechť mne dotyčný kontaktuje přímo a domluvíme se co a jak.
A pokud si správně vzpomínám tak se minule někdo (bohužel si nepamatuji kdo) nabízel s možností přespání pro cca až 4 osoby u něho.

Pajavlaky napsal:
V Praze je parků dost LOL

Pánové, prošel jsem pár internetových stránek, abych si stáhnul nové modely, nebo aktualizace tratí a u nikoho jsem nenašel upozornění, že se chystá 3. setkaní, ani tady. Nechcete to někdo změnit. Přece se Martens, Poll nebude honit kvůli pár lidem.

Back
Nahoře