3. setkání příznivců MSTS

alcapone napsal:
Pánové, prošel jsem pár internetových stránek, abych si stáhnul nové modely, nebo aktualizace tratí a u nikoho jsem nenašel upozornění, že se chystá 3. setkaní, ani tady. Nechcete to někdo změnit. Přece se Martens, Poll nebude honit kvůli pár lidem.
Pár? Pokud jsem dobře počítal, tak je vás tam už 15, což už je slušná skupinka lidiček....ale zase za PPoollla a Vaška prosím, aby jste se mírnili, protože jinak by to místo v Dejvicích museli udělat v Sazka Areně a tam už pronájem něco stojí.....ale teď vážně...tuším,že vloni na srazu bylo něco okolo 30 osob

Do Sazka arény by jsme mohli postavit reálný mašiny a srovnávat jízdu po aréně s msts :lol: ...
Ne tEď vážně.... nezávazně už jsem s etaky JOINUL 8)

Martensi doplň si na svých stránkách do levého sloupce odkaz i na registraci na toto 3 setkání. Zatím tam lze vstoupit jen z odkazu v tomto vláknu a to se začne pro vícero lidí zachvilku strácet v přibývajících příspěvcích. Anebo si doplň odkaz jako automatický doplňkový text na konci každého tvého příspěvku.

A k tomu počtu lidí - tohle není v žádném případě limitující. Sály jsou v baráku tři a doposud stačil vždy ten nejmenší i s velkou rezervou. :) Ti co tam již byli to mohou potvrdit. A pochybuju že by se zůčastnilo najednou tolik lidí aby jsme se tam nevešli.

Ppoollll napsal:
Martensi doplň si na svých stránkách do levého sloupce odkaz i na registraci na toto 3 setkání. Zatím tam lze vstoupit jen z odkazu v tomto vláknu a to se začne pro vícero lidí zachvilku strácet v přibývajících příspěvcích. Anebo si doplň odkaz jako automatický doplňkový text na konci každého tvého příspěvku.

A k tomu počtu lidí - tohle není v žádném případě limitující. Sály jsou v baráku tři a doposud stačil vždy ten nejmenší i s velkou rezervou. :) Ti co tam již byli to mohou potvrdit. A pochybuju že by se zůčastnilo najednou tolik lidí aby jsme se tam nevešli.
Hotovo, ono to tam bylo, akurát jsem nezadal zkrácený text do levého sloupce.....[/code]

Ajemgud napsal:
Jsem tam a docela se těším (teda jestli tam berete jenom pouhé "ježdiče" :) )
Jistě že jezdičí jsou vítáni,sám jeden z organizátorů (já) je jen jezdič.(když nepočítám dvě udělané aktivity pro 236 a začátek stavění tratě ŽSR 165)

Hawk napsal:
Taky se těším....jenom musim něco vymylet(vyrobit) co bych mohl uprezentovat 8)
Nebo nic neprezentuj a třeba si něco odneseš.....tedy mimo nádobí a prezentační techniky...;-)

Martens napsal:
Hawk napsal:
Taky se těším....jenom musim něco vymylet(vyrobit) co bych mohl uprezentovat 8)
Nebo nic neprezentuj a třeba si něco odneseš.....tedy mimo nádobí a prezentační techniky...;-)

No to jsem moc nepochytil:-)...ale budiž... ale kdyby nebylo o čem diskutovat tak bych rozjel debatu o ozvučených servisech a nastavení .sms To je asi tak jediný v čem se technicky vyznám v MSTS do hloubky 8)

Sakra, aj ja by som sa rad zucastnil, ale nemam co prezentovat a nikoho zo zucastnenych este osobne nepoznam, takze by som tam bol asi ako piate koleso na voze :cry: ...

Ivan.ps napsal:
Sakra, aj ja by som sa rad zucastnil, ale nemam co prezentovat a nikoho zo zucastnenych este osobne nepoznam, takze by som tam bol asi ako piate koleso na voze :cry: ...
dtto Hawk .... alespon poznáš některé lidi osobně ....

Ivan.ps napsal:
Taky nikoho neznám, též mi cokoliv v MSTS mimo řízení uniká, ale proč nezajít a nepoptat se, případně nepodívat se, jak se to vlastně všechno dělá :wink:
I když vlastně kecám, umím si sestavit z vozů vlak :))

Ajemgud napsal:
Ivan.ps napsal:
Taky nikoho neznám, též mi cokoliv v MSTS mimo řízení uniká, ale proč nezajít a nepoptat se, případně nepodívat se, jak se to vlastně všechno dělá :wink:
I když vlastně kecám, umím si sestavit z vozů vlak :))
Pro začátek je to dobré i mazáci takhle začínali,tak jen tak dál...

Ja sa dostavím podľa toho, či škola a iné povinnosti dovolia. Ak by som musel byť piatok pred tým z nejakého dôvodu doma, neprídem, ak nie tak by som už nejaký rýchlik z Brna našiel ...

Takže jsme se s Polem domlouvali na tom,že já budu dělat program sleziny.Takže odteď sem prosím každý napište,co chcete na slezině probírat Děkuji

Vasek napsal:
Takže jsme se s Polem domlouvali na tom,že já budu dělat program sleziny.Takže odteď sem prosím každý napište,co chcete na slezině probírat Děkuji
Probíral bych:
1)ženský,
2)kvalitu místního piva,
3)jak zmlátit Billa, aby uvolnil nějaké ty miliony na MSTS2
4)jak vymlátit z Billa nějké ty peníze na charitu - naše sleziny, pro Zbyňka, pro další programátory.. :)

Nicméně jinak jsem dost ukecanej, takže já jsem schopen žvanit o čemkoli :)

Vasek napsal:
když tu tak pročítám fórum... možná ring na vyřizování účtů by nebyl od věci :)

Ženský by roznášely pivo, jídlo a zajišťovaly by pohodlí účastníkům :-)

Ale teď vážně:
1) Postupem času se objevilo mnoho nových vozidel (730, 854, modely starých vozidel od Taxe) - opět by mohly zpestřit aktivty, tudíž by nebylo špatné dohodnout jejich začlenění do Trainsetu BP
2) Lehce souvisí s bodem 1 - LowPoly vozy, jejich využívání a případné začlenění do TS
3) LOD: využívání u modelů vozidel i budov. Mouhou přispět k lehkému zvýšení stability MSTS
4) Pokud bude přítomen Džordž, je asi jasné, čeho by se týkal tento bod.

To je asi vše, co mě v tuto chvíly napadá. Předpokládám, že se bude v skupinkách řešit i modelování objektů apod. Kdyby chtěl někdo něco naučit, klidně předvedu. Má to jen jeden háček - bohužel nevlastním notebook, takže by to bylo možné jedině kdyby mě někdo k MAXku pustil :-)

přidal bych názornou debatu aktivitářů s znázorněním některých fint atd. nejlépe velkoplošně a to samé pak pro stavitele tratí a modeláře budov, vlaků a vůbec vškerých objektů.... z těchto tří praktických diskusí bych vycházel + samo chování msts, kde by byl především zahrnut MSTSbin

Back
Nahoře