Však minule na slezině jsem numerickou klávesnici měl a opět mít budu. Vždyť jsi mne Bobe na Tvém řízení zaučoval. A nebylo špatné. Jenomže já toho moc v MSTS nenajezdím, protože 99% času jsem v editoru, tak se ani mezi profiky zařazovat nemohu. Vlastně poměr ježdění v MSTS je stejný jako když jsem mechanikoval a mám pocit, že jezdím stejně blbě. (hold starého koně učiti) Dojíždím do stanice se 451 a slyším hlasy z historie "pane strojvedoucí, to není pumpa, to je brzda" Profik zastaví na značce na jedno zabrzdění, ale já někdy krátkej....pak odbrzdit a opět zabrzdit. Mirane a ladiči ta 451 je opravdu reál simulátor.
Jinak ke slezině a programu. Pokud by se měli realizovat všechny připomínky, tak bychom museli diskutovat nejméně týden. Proto doufám někdo zkušený program sestaví dle oblastí, kde je největší zájem. Prezentování nových aktivit bych nedělal z časových důvodů, ale spíše bych uvítal výklad tvorby aktivit na názorném příkladu. Hodně lidí ještě neumí využít všechny nástroje, včetně mě. (ale dle zájmu ostatních)
Ohledně MSTS Bin, tam bych to neviděl o dalších požadavcích na Džordže (to by bylo debatování na měsíc), ale spíše výkladu jak je nutné trainset přizpůsobit, aby vše 100% fungovalo pro aktuální MSTS BIN. Ale tohle téma je pouze pro autory vozidel, ladiče a všechny ostatní, kteří mají svolení vozidla šířit. Nikdo jiný nemá práva do chování vozidel zasahovat.
No, nějak to dopadne. Když už nic, alespoň se sejdeme, lépe se poznáme a rozvineme další spolupráci.